Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Trudne sprawy i te inne patole też oglądasz?

U mnie lecą od wakacji bo w tv nic nie ma a pudło musi grać bo do ciszy nie przywyklam
Z jolasia to może dwa sezony jeszcze ujda ale kolejne już dupa.
Serialowa jako tako nie jestem, obejrzę na wspólnej i od I sezonu przyjaciółki do reszty się nie przywiązuje
ogladalam ale juz nie moge na to patrzec
jesli juz nic nie ma to ukryta prawda bo tam jakos mniej chaotyczne wszystko niz te na polsacie
-
4me ja radia nie słucham bo mieszkam nad radiem i mi stanowczo wystarcza. Zresztą grają taka nudę że szkoda słów a inne fale mi zagłusza. Teraz i tak mam spokojnie bo wiedzą że jestem w ciąży to tak nie szaleją z muzyką, ale wcześniej dawali niezły popis.
-
A byłam w biedronce po coś na obiad i stoi małżeństwo przy kasie z dwoma koszyka mi zawalonymi po brzegi. Z jednej strony stoję ja z drugiej strony inna ciężarna. I pan grzecznie mówi ze przepuścić panią ale ze okazało się że są dwie ciężarne to specjalnie dla nas otworzono druga kasę. Chwila moment stoi za mną mocher z koszykiem po brzegi i awantura na całą biedronke że ona jak była w ciąży to jej nikt miejsca nie ustepował i ona tez ustępować nie będzie. Boziu jak mocher z ciężarna wpadli w wymianę zdań to myślałam że ochronę będą wzywać.
-
u mnie na liście szptalnej jest właśnie rożek albo kocyk, więc pakuję rożek. Wszystko wcześniej przeprane w dziecięcym proszku.kasig wrote:dziewczynki mam pytanko, czy do torby do szpitala spakowałyście też rożek albo jakiś kocyk ? bo nie wiem czy potrzebny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 18:09
-
Moja szpitalna lista:
20-30 pieluszek jednorazowych,
jedna paczka nawilżonych chusteczek,
puder lub krem przeciw odparzeniom,
4 pieluchy tetrowe,
trzy cienkie bawełniane kaftaniki lub body rozpinane na całej długości i trzy pary śpioszków (lub zamiast poprzedniego – trzy pajacyki)
dwie bawełniane czapeczki (zwróć uwagę na szycia; szwy nie powinny uciskać delikatnej główki dziecka)
dwie pary skarpetek
rożek, ew. kocyk
łagodne mydełko przeznaczone specjalnie do skóry noworodków
-
Agatka - ja bym się jej się rzuciła do tętnic, moherów (nie mylić z uroczymi staruszkami) nienawidzę, a ciąża to dobra okazja, żeby im pojechać, bo zawsze się któraś przypierniczy. Ostatnio mi taka w metrze wbiegła do windy, widzi, że idziemy - ja i kilka kobiet z wózkami z dziećmi, więc ta zamiast poczekać dosłownie wbiega do windy, szybko zamyka guizikiem drzwi, które zamykają nam siędosłownie przed nosem, i pusta winda z nią samą odjeżdża. Zwiała mi skubana, miała szczęście, że jej nie dopadłam
Carolline lubi tę wiadomość
-
No to ci powiem ze jakby mi tak zrobiła to bym ją rozszarpała.Dżuls wrote:Agatka - ja bym się jej się rzuciła do tętnic, moherów (nie mylić z uroczymi staruszkami) nienawidzę, a ciąża to dobra okazja, żeby im pojechać, bo zawsze się któraś przypierniczy. Ostatnio mi taka w metrze wbiegła do windy, widzi, że idziemy - ja i kilka kobiet z wózkami z dziećmi, więc ta zamiast poczekać dosłownie wbiega do windy, szybko zamyka guizikiem drzwi, które zamykają nam siędosłownie przed nosem, i pusta winda z nią samą odjeżdża. Zwiała mi skubana, miała szczęście, że jej nie dopadłam

Ale mój R mówi że ja nerwowa się zrobiłam to szkoda ze nie widział tamtej ciężarnej szybko by mi stopy całował i mówił ze kocha moje nastroje.
Mi dziś tak Olivia daje do wiwatu że boje się że przez brzuch wyskoczy.
-
U mnie do szpitala dla maluszka mamy mieć tylko mała paczkę pampersow chusteczki nawilżające i coś do pupki. A ciuszki swoje na wyjście dopiero więc kocyka Ani rozka nie biorę naj wyżej mąż doniesie bo będzie miał 5 min do szpitala

Ja właśnie zaliczyłam popołudniowa drzemkę i mi bardzo dobrze teraz
-
agatka196 wrote:Mi dziś tak Olivia daje do wiwatu że boje się że przez brzuch wyskoczy.
OMG! moja Anastazja też jakaś szalona dzisiaj! przejść przez brzuch chce czy co?!
chcieliśmy z R. wyjść do kina ale nie ma nic godnego naszej uwagi, więc ja się pytam dlaczego w kinach grają samo gów**? jak żyć?!