X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryka dla Michałka odebrana :D

A w ogóle to opowiem Wam, co ostatnio moja mama z mężem odwalili. Zaczęło się od tego, że kurier przywiózł rożki dla synka i pokazywałam je mężowi. No to on zaraz myk jeden rożek, zabrał taką maskotkę świnkę z Ikei i wsadził do środka, fotka i wysłał do mojej mamy. Na drugi dzień moja mama mówi, że mu nogi z dupy powyrywa, więc pytam, o co chodzi. A ona na to, że nie miała okularów i jak dostała zdjęcie, to myślała, że coś się stało i urodziłam :D

Carolline, trix lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Sierpniówki jakie XD niecierpliwe, radzą sobie jak wywołać poród, XD jak tak dalej pójdzie to zmienią nazwę XD na lipcówki
    W sierpniu pewnie my bedziemy już o tym myślały :)
    Ja mam termin na początek września, więc kto wie, czy okien nie będe szorować w tym czasie ;p

Lilla hehe też mam ta świnkę...świetny żart :) Aż mój mąż zatarł ręce i widzę, że też ma teraz ochotę na taki dowcip ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 21:22

• .ona. Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    ostatnio zdarzyło mi się kilka razy siadając do stołu zachaczyć o niego brzuchem :P

hehe, a u mnie wystajacym pepkiem ;)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    hehe, a u mnie wystajacym pepkiem ;)
    Ja już na 99% jestem pewna, ze mi pępek nie wyjdzie, yupi! Nadal mam jeszcze bardzo głęboki, więc już przez ten ostatni miesiąc raczej za wiele się nie zmieni. :P

aldonaa lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie niestety wychodzi pępek, nie zawsze jest wystający na razie, to chyba zależy od ułożenia synusia, ale no niestety najczęściej jednak odstaje

aldonaa lubi tę wiadomość

• .ona. Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja już na 99% jestem pewna, ze mi pępek nie wyjdzie, yupi! Nadal mam jeszcze bardzo głęboki, więc już przez ten ostatni miesiąc raczej za wiele się nie zmieni. :P

moze to dlatego, ze brzuch mialam przed ciaza plaski jak deska ;) i w momencie kiedy brzuch wybijal do przodu, to i pepek wylazl na wierzch ;)
    ale spoko, wiem, ze na zawsze tak mi nie zostanie :P

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    moze to dlatego, ze brzuch mialam przed ciaza plaski jak deska ;) i w momencie kiedy brzuch wybijal do przodu, to i pepek wylazl na wierzch ;)
    Hehe, na pewno. Ja mam dużo sadełka na brzuchu i nawet jak brzuch ciążowe się powiększył to została otulinka w której mogło się uchować zagłębienie. Plus mam wyjątkowo głęboki pępek, również przez to, że przy laparoskopii był dodatkowo ciachniety. Ale jakoś mnie to wybitnie cieszy, bo perspektywa wystającego mnie jakoś irracjonalnie martwiła :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:

Ja tez mialam w miare plaski brzuch, ale pepek od zawsze gleboki :) no i tak jak u la_lenki cud musialby sie stac, zeby mi pepek sie w antentke zamienil :)

Kasig, przez przypadek mi sie polubilo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 21:51

l22nhdge5b933eoh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mojej szczupłej siostry przy dwóch ciążach też nie wyszedł. Ale jej mocno się splycil, a ja nadal mam naprawdę głęboki.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam gleboki pepek, choc sie splycil i zauwazylam, ze szew mi wychodzi. Taka koncoweczka. A laparoskopie kialam 4 lata temu, wiec boje sie go mpenseta wyciagac. A wiedzialam, ze zle mi wyciagneli i sama w domu sobie poprawialam, no jednak zostalo cos tam nadal ;/

• kasig Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko Aldona chyba też muszę po prostu polubić ten pępek :)

• kasig Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    A ja mam gleboki pepek, choc sie splycil i zauwazylam, ze szew mi wychodzi. Taka koncoweczka. A laparoskopie kialam 4 lata temu, wiec boje sie go mpenseta wyciagac. A wiedzialam, ze zle mi wyciagneli i sama w domu sobie poprawialam, no jednak zostalo cos tam nadal ;/

o jejku Misia, teraz bym nic nie wyciągała bo jeszcze Ci się coś rozejdzie albo coś, ale może jak będziesz w szpitalu do porodu to wspomnij, może Ci ten szew usuną w końcu, bo nie wiem nie znam się ale to chyba niezbyt bezpieczne dla organizmu żeby nierozpuszczalny szew tkwił w nim latami

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi od jakiś dwóch tygodni pępek zrobił się jak końcówka balona:p A też miałam bardzo głęboki. Nie wygląda to tak źle i nie widać przez bluzkę:p

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    o jejku Misia, teraz bym nic nie wyciągała bo jeszcze Ci się coś rozejdzie albo coś, ale może jak będziesz w szpitalu do porodu to wspomnij, może Ci ten szew usuną w końcu, bo nie wiem nie znam się ale to chyba niezbyt bezpieczne dla organizmu żeby nierozpuszczalny szew tkwił w nim latami
    A jest to o tyle zabawne, ze w lipcu w zeszlym roku usuwali mi guza z okolicy pepka plus laparoskopowo woreczek zolciowy i tez tego nie zauwazyli..hehe a ja czulam, ze cos mnie ciagnie, ale myslalam, ze to od guza ;p
    Teraz powiedzialam mezowi, ze moze to suwak i jak pociagne to Antoni bedzie na swiecie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 22:55

• ela Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zginęło mi łóżeczko ☺, zeszłam do piwnicy i nie ma. Może komuś daliśmy, ale jakoś z mężem nie pamiętamy. Nie wiecie czy w ikei jest jakieś nie lakierowane bo i tak chcę przemalowywać.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • kasig Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ tu cichutko, pewnie wszystkie śpią. Ja nie mogę spać, skurcze mi wróciły, brzuch jak skała, boli jak na okres i znów mnie ciągnie co jakiś czas od jajników tak jak wtedy przed szpitalem :( wzięłam dodatkową dawkę magnezu i nospę no i modlę się żeby przeszło, bo powrót do szpitala mi się nie uśmiecha. No ale zobaczymy jak nie minie to nie będzie wyjścia

• przyszła mama Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig może nie będzie tak źle :*

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:26

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 03:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiq mam nadzieję ze przejdzie...
    A ja się obudziłam i zasnąć nie mogę już chyba od godzinki :-(

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie moge spac. Nudzi mi sie juz w lozku. Pol godziny temu xavzelo grzmiec i blyskac, . Pozamukalam okna i przeszlo. Musze je pootwierac bo sie udusmy :)
    Dzień dobry:)
    Kasiq mam nadzieje, ze przeszlo, ja tez dxis w nocy mialam problem z brzuchem, ale teraz jest dobrze. Bola mnie xa to kostki i nadgarstki.

‹‹ 1700 1701 1702 1703 1704 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ