Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam nie wiem co to libido

Coś tam w międzyczasie działaliśmy, ale dla mnie w ciąży odczucia to może 10% tego co kiedyś, przez to jakoś mnie nie ciągnie specjalnie do powtórek. Orgazm to już w ogóle bida. Trudno, widać bywa i tak, odbijemy se potem.
-
nie no tak rozumiem że jak są przeciwskazania typu plamienie, skurcze, strach to lepiej odpuścić sobie i mieć spokojną głowę ale cieszę się jednak że mnie to ominęło
a zdjęcie wrzucę jutro ze światłem dziennym, a teraz czas wskoczyć pod prysznic i zmyć z siebie cały dzień

-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:To i ja dołączam do klubu.
Wcześniej było często a teraz od miesiąca już nic. R mówi ze on się boi że mała go złapie, a zresztą dziecka po głowie bić nie będzie. Do tego juz nie wygodnie i odczuwam dyskomfort.
Także same nie jesteście. Tylko szkoda że moje libido nie zmalało.
Ale chciałam się pochwalić że chatka wysprzatana na błysk
. Nawet okna pomyte.
Ciężko było się zebrać ale jakoś dałam rade
Padlam. Wyobrażałam sobie ta mała rączkę Twojej córki jak celuje w interes Twojego chłopa:-) mmają fantazje
agatka196, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo.my teraz raz w tygodniu albo troszkę rzadziej. Kiedyś chciałam zawsze a teraz sama się sobie dziwie, że nie zawsze mam ochotę. Ale dzisiaj się wyluzowalismy po wszystkim i było mega.
W Wawie chłodno się zrobiło i jest super.Malz się ucieszy bo to znaczy, że mu nie uciekne z łóżka. Ostatnio sypialni u syna, który wyjechał a ma w pokoju zamontowany duży wiatrak i on mi ratował życie. -
To mój też ostatnio próbował Ale miałam taką polewke z niego. Starał się do mnie dobierać i trzymał rękę na brzuchu. I właśnie w tym momencie dostał takiego kopniaka od Lenki, że z łózka wyskoczył. I stwierdził że jak tyle już wytrzymał to te parę tyg go nie zbawi. ☺Tylko że ja mu sama zakomunikowalam że po 38 tygodniu będziemy próbować.
skabarka, Carolline lubią tę wiadomość
-
No my teraz póki możemy bo potem dopiero bedzie jazda. Ciężko było mi wrócić do seksu po porodzie, głównie przez nacięcie. Teraz sobie używamy ile wlezie. Potem trzeba być naprawdę delikatnym i powoli wracać do gry.
P lubi mnie w ciąży. Ostatnio nawet siara mu przestała przeszkadzać. Mi w pierwszej ciąży zrobiły się "murzyńskie" sutki. Duże i ciemne. Zmniejszyły się ale kolor został. Lubi moje dodatkowe kraglosci, brzuszek, i w ogóle juz kombinuje czy trzeciego nie robic bo mu się podoba bardzo
Misi@, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Nie wiem czy wiecie ale dziś jest : http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b981be17cac1.jpg
Także do dzieła
Hahaha tak się podnieciłam tym obrazkiem, że aż dwa razy polubiłam:D Jak to możliwe?
agatka196, skabarka, trix, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe dziewczyny ciekawe tematy

A ja sie martwie o moje brodawki, ze sa za male ;/ kupilam kapturki uniwersalne i byly za duze, wiec zamowilam s i tez jest luz
Tak sie. Ciesze, bo dzwonil znajomy mojego meza, ze jego zona chcialaby zrobic sesje noworodkowa naszego malucha do swojego porfolio...a my juz rozmawialismy z trzeba fotografkami i kazda predzej czy pozniej napisala nam, ze aktualnie jest w ciazy. Wiec uprzejmie go ostrzeglismy przed mozliwoscia, ze jego ukochana tez moze do tego czasu spodziewac sie dziecka
Mialam dzis intensywny dzien i teraz brzuch twardy, maly uciska tak mocno glowka na dole, ze nie moge sie poruszac.
Musze Was nadrobic
Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja dzis o 5 rano mialam greja, ale u sasiadow...najpierw byly jeki kobiety potem glosne ała a potem mezczyzna dlugo jeczal ;pNancy87 wrote:Agatka ja już dzisiaj miałam nieprzyzwoite sny, które mi nie dają żyć przez cały dzień:p Właśnie mój obliczał, że jeszcze z 10 tygodni bez seksu i się biedny zmartwił.
Zastanawialam sie czy wzywac policje, czy jeszcze poczekac... -
Jeju dziewczyny u nas w końcu zaczęło padać
normalnie cieszę się jak dziecko na słodycze hehe...
skabarka, adzia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:Zazdroszcze, że macie dzieciaki ułożone głowkowo. Ja mam teraz strasznego stresa przez to ułożenie miednicowe

Mój mały jest posladkowo ułożony i szansę na to ze się obroci małe bo ma mało miejsca ... no ale jeszcze zobaczymy bo za tydzień wizytę mamy i ciekawe co powie doktorek nasz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny