Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam nie wiem co to libido
Coś tam w międzyczasie działaliśmy, ale dla mnie w ciąży odczucia to może 10% tego co kiedyś, przez to jakoś mnie nie ciągnie specjalnie do powtórek. Orgazm to już w ogóle bida. Trudno, widać bywa i tak, odbijemy se potem. -
nie no tak rozumiem że jak są przeciwskazania typu plamienie, skurcze, strach to lepiej odpuścić sobie i mieć spokojną głowę ale cieszę się jednak że mnie to ominęło
a zdjęcie wrzucę jutro ze światłem dziennym, a teraz czas wskoczyć pod prysznic i zmyć z siebie cały dzień
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:To i ja dołączam do klubu.
Wcześniej było często a teraz od miesiąca już nic. R mówi ze on się boi że mała go złapie, a zresztą dziecka po głowie bić nie będzie. Do tego juz nie wygodnie i odczuwam dyskomfort.
Także same nie jesteście. Tylko szkoda że moje libido nie zmalało.
Ale chciałam się pochwalić że chatka wysprzatana na błysk. Nawet okna pomyte.
Ciężko było się zebrać ale jakoś dałam rade
Padlam. Wyobrażałam sobie ta mała rączkę Twojej córki jak celuje w interes Twojego chłopa:-) mmają fantazjeagatka196, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo.my teraz raz w tygodniu albo troszkę rzadziej. Kiedyś chciałam zawsze a teraz sama się sobie dziwie, że nie zawsze mam ochotę. Ale dzisiaj się wyluzowalismy po wszystkim i było mega.
W Wawie chłodno się zrobiło i jest super.Malz się ucieszy bo to znaczy, że mu nie uciekne z łóżka. Ostatnio sypialni u syna, który wyjechał a ma w pokoju zamontowany duży wiatrak i on mi ratował życie. -
To mój też ostatnio próbował Ale miałam taką polewke z niego. Starał się do mnie dobierać i trzymał rękę na brzuchu. I właśnie w tym momencie dostał takiego kopniaka od Lenki, że z łózka wyskoczył. I stwierdził że jak tyle już wytrzymał to te parę tyg go nie zbawi. ☺Tylko że ja mu sama zakomunikowalam że po 38 tygodniu będziemy próbować.
skabarka, Carolline lubią tę wiadomość
-
No my teraz póki możemy bo potem dopiero bedzie jazda. Ciężko było mi wrócić do seksu po porodzie, głównie przez nacięcie. Teraz sobie używamy ile wlezie. Potem trzeba być naprawdę delikatnym i powoli wracać do gry.
P lubi mnie w ciąży. Ostatnio nawet siara mu przestała przeszkadzać. Mi w pierwszej ciąży zrobiły się "murzyńskie" sutki. Duże i ciemne. Zmniejszyły się ale kolor został. Lubi moje dodatkowe kraglosci, brzuszek, i w ogóle juz kombinuje czy trzeciego nie robic bo mu się podoba bardzoMisi@, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Nie wiem czy wiecie ale dziś jest : http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b981be17cac1.jpg
Także do dzieła
Hahaha tak się podnieciłam tym obrazkiem, że aż dwa razy polubiłam:D Jak to możliwe?agatka196, skabarka, trix, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe dziewczyny ciekawe tematy
A ja sie martwie o moje brodawki, ze sa za male ;/ kupilam kapturki uniwersalne i byly za duze, wiec zamowilam s i tez jest luz
Tak sie. Ciesze, bo dzwonil znajomy mojego meza, ze jego zona chcialaby zrobic sesje noworodkowa naszego malucha do swojego porfolio...a my juz rozmawialismy z trzeba fotografkami i kazda predzej czy pozniej napisala nam, ze aktualnie jest w ciazy. Wiec uprzejmie go ostrzeglismy przed mozliwoscia, ze jego ukochana tez moze do tego czasu spodziewac sie dziecka
Mialam dzis intensywny dzien i teraz brzuch twardy, maly uciska tak mocno glowka na dole, ze nie moge sie poruszac.
Musze Was nadrobicCarolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Agatka ja już dzisiaj miałam nieprzyzwoite sny, które mi nie dają żyć przez cały dzień:p Właśnie mój obliczał, że jeszcze z 10 tygodni bez seksu i się biedny zmartwił.
Zastanawialam sie czy wzywac policje, czy jeszcze poczekac... -
Jeju dziewczyny u nas w końcu zaczęło padać
normalnie cieszę się jak dziecko na słodycze hehe...
skabarka, adzia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:Zazdroszcze, że macie dzieciaki ułożone głowkowo. Ja mam teraz strasznego stresa przez to ułożenie miednicowe
Mój mały jest posladkowo ułożony i szansę na to ze się obroci małe bo ma mało miejsca ... no ale jeszcze zobaczymy bo za tydzień wizytę mamy i ciekawe co powie doktorek nasz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny