Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To i ja dołączam do klubu.
Wcześniej było często a teraz od miesiąca już nic. R mówi ze on się boi że mała go złapie, a zresztą dziecka po głowie bić nie będzie. Do tego juz nie wygodnie i odczuwam dyskomfort.
Także same nie jesteście. Tylko szkoda że moje libido nie zmalało.
Ale chciałam się pochwalić że chatka wysprzatana na błysk. Nawet okna pomyte.
Ciężko było się zebrać ale jakoś dałam rade -
Ja swoje libido przekłułam na szorowanie podłóg
Mąż jakby nie rozumiał sugestii i moich ordynarnych dowcipów (przestałam się ograniczać, i tak wszystko na nic) i ewidentnie boi się do mnie dotknąć, czasem mnie klepnie w zadek, dla pozoru :> Hormony mu już chyba uszami idą, ale twardo nie daje się zgwałcić.
agatka196, Lady Savage, diatomka, Nancy87, skabarka, easymum, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja od grudnia tez nic a teraz jeszcze ten krążek tylko no właśnie nie wiem czy bym chciała bo moja Bożena wygląda od miesiąca niezbyt atrakcyjnie za duże ukrwienie a w dodatku jak mąż ostatnio zobaczył moje sutki to był z lekka przerażony co one takie duże
kochany co nie....
-
nick nieaktualny
-
I ja dołączam do was hehe mnie to mąż też chyba będzie musiał uczyć wszystkiego na nowo po ciąży
ale powiem wam szczerze ze nie mogę się doczekać tego naszego pierwszego razu bez pasażera w moim brzuszku
♡
-
hej laski, zawitała u mnie burza! mąż siedzi na balkonie i łapie pioruny w obiektyw aparatu, właściwie to dopiero pół godziny temu weszliśmy do domu, bo cały dzień spędzony w ogrodzie, piękną pogodę dziś mieliśmy, lubię jak jest gorąco nawet teraz w ciąży z dużym brzuchem
ale tak serio serio u niektórych z was zero sexu od grudnia/stycznia?my się wstrzymaliśmy z przytulaniem od momentu pozytywnego testu do pierwszej wizyty z widocznym i bijącym serduszkiem, gin powiedział że śmiało możemy używać sobie i tego też się trzymamy, od kiedy brzuch jest dość duży to przyjmujemy pozycję na boku, taka łyżeczka
PS. Anastazjowy dywan kupiony, tort zrobiony, nowy samochód zaklepany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 21:26
Dżuls, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny