X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odruchowo wzięłam łyżeczkę i słoik nutelli ...

Przykre :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Same prosiłyśmy by napisała, więc nie czepiaj się, że przekazała wieści, takie a nie inne, chciałyśmy wiedzieć by dokończyła to co zaczęła.
    Zaproszenie ci wyslalam , napisz mi którą spotkała tragedia bo tez tam bylamm na grupie

• diatomka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Kurde... wypralam pościel do łóżeczka i razem z tym rożek... wszystko fajnie, tylko taka poduszeczka co była w rożku w środku strasznie się zbiła :/
    Próbowałam to jakoś ręcznie rozłożyć, ale wyszło tak średnio... myślicie ze jak wyschnie to jeszcze da się ja jakoś ogarnąć?

A mialas z minky czy inny material? Pytam bo zabieram sie na dniach za to.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, z Milankiem wszystko dobrze, tylko niefortunnie został wymieniony w tym samym poście bez wyraźnego oddzielenia ze to nie o niego chodziło w pierwszej części ;)

Malutki się powoli stabilizuje wg pani dr i dzisiaj pierwszy raz go dotknelam!!! Jest cudownie mieciutki i ciepły :)

Angela, w jakiej cenie mialabys ręczniki dla nowego rodka? :)

Staraczka23, Misi@, diatomka, Nancy87, Dżuls, lila1983, agatka196, Bruma, Gusiak, kasig, magdalenkaihelenka, skabarka, Czarna_88, Paulinek, .ona., Kasiarzynka, Kucykowa, snoopy_etka, adzia, karolcia87, trix, easymum, anula1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Zaakceptowałam zapro

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Same prosiłyśmy by napisała, więc nie czepiaj się, że przekazała wieści, takie a nie inne, chciałyśmy wiedzieć by dokończyła to co zaczęła.

kto prosil ten prosil ;)

relgzbmhh8tsviez.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff właśnie skończyłam z R. ozdabianie ściany w pokoju Nastusi, sporo przy tym zabawy było, jak na plastyce czy technice w szkole podstawowej :D

trix lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie tez jestem przeciw takim info, wpriwadzaja niepotrzebny stres i smutek... Ale jak zaczela, to wiadomo, ze ciekawosc silniejsza byla..
    Na przyszlosc wole nie widziec takich info, chyba, ze dotycza ktorejs z naszego forum, nie piszmy o tragedii innych bo to tylko nas nakreca, potem chodzimy zestresowane a to zle wpływa na dziecko :(

relgio4pxlxziakh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:

Nie, nie... normalny materiał... ten rożek był w zestawie z pościelą....
    Liczę na to, że jak podusia wyschnie to się naprawi =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 20:08

diatomka lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    uff właśnie skończyłam z R. ozdabianie ściany w pokoju Nastusi, sporo przy tym zabawy było, jak na plastyce czy technice w szkole podstawowej :D

a zdjęcia to gdzie? =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma super, że synek ma się coraz lepiej. Trzymam kciuki byś jak najszybciej miała go przy sobie
    A jak Ty się czujesz po cc?? Doszła juz do siebie, emocje opadły troszkę? ??

Co do smutnych wiadomości to niestety nie jesteśmy wstanie się od nich zupełnie odizolować. Ale dzięki temu wiem na co mam zwracać uwagę i co mnie może spotkać. Jako matki juz nigdy nie będziemy całkowicie spokojne. Kiedyś o nas się martwili nasi rodzice, teraz my się martwić o nasze skarby. Ale musimy sobie tłumaczyć, że będzie dobrze :-)

diatomka, Czarna_88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita poka poka :)

Mialam jutro isc na rynek z mama i siostrą , dostalam telefon ze nie idą do ,
    "Rumunów" a po wędliny i warzywa wiec po co mam isc jak nawet nie bede mogla pomóc nieść , we wtorek za to pojde :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma to musi być cudowne uczucie dotknąć tak po raz pierwszy swoje dziecko ♥

Bardzo się ciesze, że z Milankiem coraz lepiej... oboje szybko 'stawajcie' na nogi, żeby wracać do domku i cieszyć się już tylko sobą =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie,bo wydaje mi się,że większość z Was kupowała poduszkę klin..pisałyście tyle o tym,że ja też ją jakiś czas temu kupiłam,ale jak to się ma do teorii,że noworodek powinno spać zupełnie na płasko??

• diatomka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak to nie byla poducha przeszyta chyba skoro tak sie zrobilo

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka to zalezy czy dziecko ulewa. Ja sie balam strasznie zakrztuszenia i ta poduszka byla wybawieniem

.ona. lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    Dziewczyny mam pytanie,bo wydaje mi się,że większość z Was kupowała poduszkę klin..pisałyście tyle o tym,że ja też ją jakiś czas temu kupiłam,ale jak to się ma do teorii,że noworodek powinno spać zupełnie na płasko??

Koalka ja będę układać mała na samym dole poduszeczki... nie będzie miała jakoś bardzo podniesionej główki, ale w razie czego też nie będzie leżała zupełnie płasko na wypadek gdyby siebie coś ulało czy coś...

Ale czy tak będzie dobrze i w ogóle to nie wiem... chyba muszą się wypowiedzieć doświadczone mamy =)
    Też się chętnie dowiem jak to jest =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• kasig Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koalka teoretycznie noworodek powinien spać na plasko, ale jeśli ulewa to bezpieczniejsza jest poduszka klin

• kasig Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma super że z Milankiem wszystko w porządku, życzę Wam szybkiego powrotu do domku :)

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam poduszki klin i raczej nie planuje

relgio4pxlxziakh.png
‹‹ 1791 1792 1793 1794 1795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ