Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gusiak wrote:Kurde... wypralam pościel do łóżeczka i razem z tym rożek... wszystko fajnie, tylko taka poduszeczka co była w rożku w środku strasznie się zbiła
Próbowałam to jakoś ręcznie rozłożyć, ale wyszło tak średnio... myślicie ze jak wyschnie to jeszcze da się ja jakoś ogarnąć?
A mialas z minky czy inny material? Pytam bo zabieram sie na dniach za to. -
nick nieaktualnyHej, z Milankiem wszystko dobrze, tylko niefortunnie został wymieniony w tym samym poście bez wyraźnego oddzielenia ze to nie o niego chodziło w pierwszej części
Malutki się powoli stabilizuje wg pani dr i dzisiaj pierwszy raz go dotknelam!!! Jest cudownie mieciutki i ciepły
Angela, w jakiej cenie mialabys ręczniki dla nowego rodka?Staraczka23, Misi@, diatomka, Nancy87, Dżuls, lila1983, agatka196, Bruma, Gusiak, kasig, magdalenkaihelenka, skabarka, Czarna_88, Paulinek, .ona., Kasiarzynka, Kucykowa, snoopy_etka, adzia, karolcia87, trix, easymum, anula1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ogolnie tez jestem przeciw takim info, wpriwadzaja niepotrzebny stres i smutek... Ale jak zaczela, to wiadomo, ze ciekawosc silniejsza byla..
Na przyszlosc wole nie widziec takich info, chyba, ze dotycza ktorejs z naszego forum, nie piszmy o tragedii innych bo to tylko nas nakreca, potem chodzimy zestresowane a to zle wpływa na dziecko -
diatomka wrote:A mialas z minky czy inny material? Pytam bo zabieram sie na dniach za to.
Nie, nie... normalny materiał... ten rożek był w zestawie z pościelą....
Liczę na to, że jak podusia wyschnie to się naprawiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 20:08
diatomka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySigma super, że synek ma się coraz lepiej. Trzymam kciuki byś jak najszybciej miała go przy sobie
A jak Ty się czujesz po cc?? Doszła juz do siebie, emocje opadły troszkę? ??
Co do smutnych wiadomości to niestety nie jesteśmy wstanie się od nich zupełnie odizolować. Ale dzięki temu wiem na co mam zwracać uwagę i co mnie może spotkać. Jako matki juz nigdy nie będziemy całkowicie spokojne. Kiedyś o nas się martwili nasi rodzice, teraz my się martwić o nasze skarby. Ale musimy sobie tłumaczyć, że będzie dobrzediatomka, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koalka wrote:Dziewczyny mam pytanie,bo wydaje mi się,że większość z Was kupowała poduszkę klin..pisałyście tyle o tym,że ja też ją jakiś czas temu kupiłam,ale jak to się ma do teorii,że noworodek powinno spać zupełnie na płasko??
Koalka ja będę układać mała na samym dole poduszeczki... nie będzie miała jakoś bardzo podniesionej główki, ale w razie czego też nie będzie leżała zupełnie płasko na wypadek gdyby siebie coś ulało czy coś...
Ale czy tak będzie dobrze i w ogóle to nie wiem... chyba muszą się wypowiedzieć doświadczone mamy
Też się chętnie dowiem jak to jest