Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Koalka wrote:Dziewczyny mam pytanie,bo wydaje mi się,że większość z Was kupowała poduszkę klin..pisałyście tyle o tym,że ja też ją jakiś czas temu kupiłam,ale jak to się ma do teorii,że noworodek powinno spać zupełnie na płasko??
Dzisiaj położna na ktg opowiadała koleżankom, że spała u córki, która ma niemowlaka, i rodzice położyli dzieciaka spać, w międzyczasie młodej się ulało i tylko refleksowi i doświadczeniu babci (czyli tej położnej) zawdzięczają to, że nic się nie stało, bo jako jedyna obudziła się i wstała do młodej. Więc wróciłam dziś ze szpitala z mocnym postanowieniem kupiena poduszki klina.
-
Dżuls ja swoją kupowałam na allegro... wpisalam po prostu poduszka klin i wyskakuje baaaardzo dużo, ale wzięłam jedną z pierwszych...
wymiary chyba 60 na 40 czy jakoś tak
Niestety nie mam jak z telefonu teraz wrzucić linka... -
Gusiak wrote:Dżuls ja swoją kupowałam na allegro... wpisalam po prostu poduszka klin i wyskakuje baaaardzo dużo, ale wzięłam jedną z pierwszych...
wymiary chyba 60 na 40 czy jakoś tak
Niestety nie mam jak z telefonu teraz wrzucić linka... -
Dżuls - moja poducha ma wymiary 60x30 mniej więcej, też była dla nas wybawieniem kiedyś i teraz też to był bardzo ważny zakup
Edit: idę pichcić budyń... znowu...Ciekawe kiedy mi się znudzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 20:49
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie skończyłam sprzątać. I mam czyściutko i pachnąco
Poduszki klin nie kupowałam choć się jeszcze zastanawiam bo dużo dobrego o niej słyszę. Poszperam jeszcze i zapytam R o zdanie.
Kurcze coś za mną chodzi i nie wiem co. Zjadła bym jakąś zapiekankę, hod-doga albo coś dobrego tylko co?
Sigma super że Milanek jest taki silny! Każdego dnia będzie coraz lepiej.Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Julita poka poka
póki co pokój Anastazji prezentuje się w następującej formie, ale będą jeszcze zmiany, R. odnawia jeszcze fotel który wstawimy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 21:10
magdalenkaihelenka, Kasiarzynka, Misi@, agatka196, Lilla My, Czarna_88, Anitka201, diatomka, Paulinek, Dominka92, kasig, Kucykowa, Dżuls, Gusiak, snoopy_etka, adzia, Wonderland, skabarka, chabasse, Carolline, 4me, trix, easymum, anula1990, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
MadziaRatMed wrote:JULITA ile kosztowaly te naklejki??? Sa piekne!!
naklejki 99zł, przesyłka 18zł, zabawa przy przyklejaniu bezcenna!
http://allegro.pl/naklejki-dla-dzieci-drzewa-sowy-sowa-drzewo-xxxxl-i4848259012.html
MadziaRatMed, Nancy87 lubią tę wiadomość
-
Julita śliczny pokoik
Kurczę też się zastanawiam nas ta poduszka klin ale nie wiem .... nie mam żadnego doświadczenia w tym temacie -
AniaM wrote:JULTa ALE MASZ duży pokój mój to taka wąska klatka 5 m na 2 m
Ps.chyba masz dzisiaj imieninki wszystkiego dobrego
powiem ci szczerze, że z dużym pokojem jak ten (23m2) są chyba jeszcze większe problemy niż z małym, bo w małym wstawilibyście łóżeczko + komodę i byłoby przytulnie i finito a tu zapełnić każdy kont...
-
Ja nie kupuję na razie żadnych poduszek młodemu. Jak będzie ulewał to wtedy będę kupować. IMO nie ma sensu na zapas. Młoda długo spała bez żadnych poduszek itp. A teraz to w ogóle zasypia na poduszce, a potem się zsuwa i śpi na płasko
Za to męczy mnie myśl, żeby kupić fotelik z bazą iso fix. Kupujemy nowe auto i tak za mną łazi cały czas, że jednak powinnam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 21:25