X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka nietstety tez tylko kacikmw sypialni mamy dla malej

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak wasze pokoiki / konciki dla maluszków, jakieś fotki ktoś, coś?

położna ostatnio powiedziała "eeeee tam klin? połóżcie segregator biurowy pod materacyk i będzie klin" - chyba jakaś nawiedzona ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy kącik w salonie zrobiony. Sypialnia jest mała i pod skosem więc ciężko by było upchnąć tam łóżeczko i przynajmniej komodę, i trzeba by było ją ocieplić.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Julita pokoik Cudny!
    Ja tak żałuje że nie mam jak zrobić małej pokoiku. Ale cieszmy się tym co mamy :-)
    Tymon na razie będzie z nami w sypialni. Mam łóżeczko na kółkach więc będzie pewnie jeździł po całym pokoju bo na razie nie mam miejsca, żeby mu coś ogarnąć. A rok, dwa będziemy dzielić salon, żeby zrobić sobie sypialnię z tego, a młody będzie u nas. Mamy w tej chwili trzy pokoje w domku (góra nasza, dół moich rodziców).
    W tej chwili zalezy mi, żeby Tym spał z nami w pokoju, na początku nie wyobrażam sobie innej sytuacji. A jak trochę podrośnie to dostanie swój wlasny pokój.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita śliczny pokoik :) ale też śliczny wózeczek, co to za model?

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:

położna ostatnio powiedziała "eeeee tam klin? połóżcie segregator biurowy pod materacyk i będzie klin" - chyba jakaś nawiedzona ;)

Mi też w szpitalu mówili, że zamiast kupowac specjalnie jakieś poduszki to gdyby cos się działo wystarczy coś podłozyć pod materac z jednej strony żeby było wyżej. Moja mama pielęgniarka to samo mi powtarzała przy Taśce.
    A mój brat strasznie ulewał, wiec wie co mówi :)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my nie będziemy mieć narazie pokoiku dla Olka, szkoda nam było rezygnować z sypialni, a zresztą chcemy mieć go na poczatku na oku, dlatego w sypialni będzie tylko kącik dla małego łóżeczko i komoda, póki co musi wystarczyć

• diatomka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen ja na poczatku podkldalam ksiazki pod nozki lozeczka ale sie wkurzylam i znalazlammta poduche

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro dodam zdjecia, moj pokoj ma raptem 10m2 i wiekszosc rzeczy z odzysku mamy, tylko lozeczko nowe, chyba tez kupie takie naklejki, tylko duzo mniejsze :) ale wybor jest tak wielki, ze nie wiem czy sama dam rade sue na cos zdevydowac...

relgio4pxlxziakh.png
  • julita Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen pierwsze miesiące nasza mała też będzie spała z nami w sypialni w kołysce a w ciągu dnia mamy zamiar kłaść ją do łóżeczka w jej pokoju.

Kasig wózek to Tako City Move Marine 3w1

dzięki dziewczyny za miłe słowa :)

kasig lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:

Anastazja bedzie miala pole do biegania hehe , slicznie wygląda i super ze bez przepychu różu .

Ja tylko lozeczkiem bede mogla sie pochwalic bo bede u mamy , łóżeczko nie doszło ale jak bedzie gotowe to wstawie foto .
    Na początku mała z nami w sypialni bedzie niewiem jaki czas , potem przeniesiemy sie do salonu a jej zostanie pokój i wtedy bede go ozdabiac :)

A z tym segregatorem beka , przeciez bedzie sie slizgac .

julita lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieś wieści o Sweet?

8pdp47e.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie segregator nie przemawia. Jak podlozy sie pod materac, to caly materac jest pod katem i dziecko moze zjechac. Podobnie z ksiazkami pod nozki lozeczka i innymi dziwnymi pomyslami jak dla mnie. Ale kto co woli ;). Kiedys pewnie nie bylo takich poduszek.

diatomka lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Do mnie segregator nie przemawia. Jak podlozy sie pod materac, to caly materac jest pod katem i dziecko moze zjechac. Podobnie z ksiazkami pod nozki lozeczka i innymi dziwnymi pomyslami jak dla mnie. Ale kto co woli ;). Kiedys pewnie nie bylo takich poduszek.
    No to o tym mowie :D

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chcecie kupić naklejki do pokoju albo fototapety, etc., to zerknijcie na tą stronę:

http://demur.pl/

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poduszki narazie nie kupuję, jak będzie potrzeba wtedy się kupi. Mały będzie z nami w sypialni, a później zasne dwa lata pójdzie do swojego pokoju wtedy mu się kupi łóżko juz takie normalne nie ze szczebelkami i udekoruje by wyglądał jak pokój dziecięcy.

KathleenPL lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie jak tam Sweet?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie naszło i właśnie zrobiłam sobie michę popcornu :)

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:26

Paulinek, kasig, magdalenkaihelenka, Gusiak, Kasiarzynka, diatomka, adzia, Staraczka23, la_lenka, Wonderland, Czarna_88, julita, Dominka92, Anitka201, snoopy_etka, chabasse, 4me, skabarka, karolcia87, Carolline, trix, easymum, anula1990, monaaa85, Elfik lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poduchy klin nie kupuję, chłopcy mieli deseczkę pod materacem i zrobił się klin, słyszałam, że końcówka poduchy wychodzi gdzieś w pasie dziecka i wcale nie jest to wygodne. Na logikę lekko uniesiony materac twoży całość i wydaje mi się wygodniejszy. Zresztą jest tyle wynalazków marketingowych bez których da się wychować dziecko, że głowa boli.

diatomka, KathleenPL, trix lubią tę wiadomość

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
‹‹ 1793 1794 1795 1796 1797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ