Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka śliczny, subtelny kącik ♡

agatka196 lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Ja nie kupuję na razie żadnych poduszek młodemu. Jak będzie ulewał to wtedy będę kupować. IMO nie ma sensu na zapas. Młoda długo spała bez żadnych poduszek itp. A teraz to w ogóle zasypia na poduszce, a potem się zsuwa i śpi na płasko ;)

Za to męczy mnie myśl, żeby kupić fotelik z bazą iso fix. Kupujemy nowe auto i tak za mną łazi cały czas, że jednak powinnam...
    Fotelik z bazą polecam :-) nie trzeba bawić się z zapinaniem pasow. My mamy bazę family fix i do tego fotelik.

• julita Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Fotelik z bazą polecam :-) nie trzeba bawić się z zapinaniem pasow. My mamy bazę family fix i do tego fotelik.

najważniejszy i jeden z ostatnich zakupów jaki nam został - baza isofix!

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    najważniejszy i jeden z ostatnich zakupów jaki nam został - baza isofix!
    Allegro czy jednak sklep jakiś stacjonarny co by... pomacać?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szykujecie jakis prezent dla starszaka z okazji pojawienia sie rodzenstwa??

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Dziewczyny szykujecie jakis prezent dla starszaka z okazji pojawienia sie rodzenstwa??
    Rodzenstwo to juz jak prezent ;). A tak naprawde to nie wiem. U nas za duzo tych prezentow ostatnio ;).

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:17

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Mloda dostala kocyk Minky

http://websta.me/p/1034022468832847251_2785888

Ale się zastanawiam czy coś jej tak... na powrót ze szpitala nie wykombinować...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Allegro czy jednak sklep jakiś stacjonarny co by... pomacać?

hmm wiesz co my w ogóle zapomnieliśmy o tym isofixie (do teraz) i nawet nie zastanawialiśmy się gdzie, co, jak...
    dobrze byłoby pomacać, ale chyba kwestie wyboru zostawię małżowi, sprawy samochodowe to jego działka ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do BAZ ISOFIX Polecam isc do SMYKA, tam sa ludzie co sie znaja na tych bazach i pomoga dobrac odpowiednia i wszystko wyjasnia ( wiem, no moja sis tam pracuhe) oczywiscie potem mozecie kypic w internecie jak bedzie taniej :)

relgio4pxlxziakh.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż ma sklep z wozkami, fotelikami itp koło pracy. A w sumie niedaleko mam do Babic gdzie jest wielka hurtownia takich rldzieciowych rzeczy.
    ciagle się zastanawiam bo to jednak spory wydatek...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeat to duzo bezpieczniejsze to na pewno, tylko pytanie czy stac Was na taki wydatek no i czy Wasz samochod jest dostosowany, bo ja mam np stare Polo i nawet byn nie mogla go wpiąć no i nie ma sensu inwestowac w bezpieczeństwo skoro samochod nie ma super zabezpieczen, bo to w razie wypadku na niewiele sie zda tak naprawde...

relgio4pxlxziakh.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 01:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie w bezsenna noc...
    Jestem juz sfrustrowana tym brakiem snu.Maz chrapie w dodatku i szlag mnie bierze.Leze zatem w pokoju obok i licze barany...A raczej dni do porodu.
    Przysiegam,ze pierwsze co zrobie po porodzie( jesli sn) to spie na brzuchu.

easymum lubi tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • easymum Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 02:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa, jak jeszcze nie śpisz, to łączę się w bólu. Mój nie chrapie, ale to ja spać nie mogę, zeszłam na kanapę do salonu, bo nie chcę mu przeszkadzać swoim wierceniem.
    Może to ta pełnia na dworze :) Dodatkowo mam strasznie twardy brzuch, ale to nie jest skurcz, często tak mam właśnie w nocy i myślę że tak jest jak brzuszek rośnie. Na szczęście mała się wierci i rozpycha, więc jestem spokojna :) A o spaniu na brzuchu też marzę - choćbym miała zdrętwieć, to sobie odbiję ten czas przerzucania z boku na bok ;)

Kucykowa lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 03:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    Jeat to duzo bezpieczniejsze to na pewno, tylko pytanie czy stac Was na taki wydatek no i czy Wasz samochod jest dostosowany, bo ja mam np stare Polo i nawet byn nie mogla go wpiąć no i nie ma sensu inwestowac w bezpieczeństwo skoro samochod nie ma super zabezpieczen, bo to w razie wypadku na niewiele sie zda tak naprawde...
    Jeżeli chodzi o samochód to jest najmniejszy problem.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 03:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Kucykowa, jak jeszcze nie śpisz, to łączę się w bólu. Mój nie chrapie, ale to ja spać nie mogę, zeszłam na kanapę do salonu, bo nie chcę mu przeszkadzać swoim wierceniem.
    Może to ta pełnia na dworze :) Dodatkowo mam strasznie twardy brzuch, ale to nie jest skurcz, często tak mam właśnie w nocy i myślę że tak jest jak brzuszek rośnie. Na szczęście mała się wierci i rozpycha, więc jestem spokojna :) A o spaniu na brzuchu też marzę - choćbym miała zdrętwieć, to sobie odbiję ten czas przerzucania z boku na bok ;)
    Ja tez jeszcze nie śpię. Ostatnio tak mam. A młody się tak kręci, że znów czuje go dosłownie wszędzie. Oby to był dobry znak i się chłopak przekteca głową w dol jak należy.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 31 lipca 2015, 04:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Dziękuję za słowa otuchy. Kosma siedzi jeszcze w brzuchu, ale to już chyba nie za długo... łożysko ma już 3 stopień i zaczyna być nieciekawie. Ruchów jest już bardzo mało. Od następnego tygodnia odstawiamy luteinę i niech się dzieje wola Nieba :p skurcze i napinania ładnie mi wyciszyli. Zobaczymy dziś po 6 rano na ktg jeszcze. Niepokoi ich tętno dzidziusia, które dziwnie skacze. Dlatego też po wczorajszym porannym 2,5godzinnym ktg trafiłam na trakt z zakazem jedzenia. Mąż przywiózł mi z Warszawy tablet z netem, więc będę miała z Wami kontakt. Wszyscy lekarze i pielęgniarki są bardzo mili i pomocni. Czujemy się komfortowo i bezpiecznie pòki co :)

4me, Gusiak, agatka196, anula1990, Czarna_88, julita, Anitka201, karolcia87, Dżuls, KathleenPL, nick nieaktualny, easymum, nick nieaktualny, Kasiarzynka, snoopy_etka, agniesja, Wonderland lubią tę wiadomość

in8vzdb.png
  • Bruma Ekspertka

Wysłany: 31 lipca 2015, 04:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Hej dziewczyny! Dziękuję za słowa otuchy. Kosma siedzi jeszcze w brzuchu, ale to już chyba nie za długo... łożysko ma już 3 stopień i zaczyna być nieciekawie. Ruchów jest już bardzo mało. Od następnego tygodnia odstawiamy luteinę i niech się dzieje wola Nieba :p skurcze i napinania ładnie mi wyciszyli. Zobaczymy dziś po 6 rano na ktg jeszcze. Niepokoi ich tętno dzidziusia, które dziwnie skacze. Dlatego też po wczorajszym porannym 2,5godzinnym ktg trafiłam na trakt z zakazem jedzenia. Mąż przywiózł mi z Warszawy tablet z netem, więc będę miała z Wami kontakt. Wszyscy lekarze i pielęgniarki są bardzo mili i pomocni. Czujemy się komfortowo i bezpiecznie pòki co :)
    Trzymaj się dzielnie Sweet! Całe szczęście, że lekarzom udało się wyciszyć skurcze i napinania, bo dzięki temu Kosmo dłużej posiedzi w brzuszku i zadziałają sterydy na płuca :-)
    Co do dzisiejszej nocy...to 2 dzień z rzędu nie śpię od 2 do 5. Jak tak będzie do końca to się wykończę :-(

[*] 06.08.2010 (8tc), [*] 26.06.2014 (9tc)
    Błażejek
    961l3e5ewx9j5tgn.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kuku! To Ci niespodzianka- poszłam ledwo zywa na siku i juz zasnąć nie mogę :/ moze powinniśmy otworzyc nowy watek- rozmowy noca? Jeszcze by się na pewno sierpniowki dolaczyly i przenoszone lipcowki- ona na pewno juz spac nie mogą ;) :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 1794 1795 1796 1797 1798 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ