Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana
juz spać nie mogę w nocy też się kręciłam i juz nie wiem jak się ułożyć nie dość że późno poszłam spać to bym pospala sobie tak do 10 a tu nici i chyba wstaje na śniadanie i później kawę. Co do miesięcy to rzeczywiście trwa ciąża 10 miesięcy
mi też brakuje spania na brzuchu, a w nocy też mi twardnial brzuch jak kamień i bolały mnie nogi miałam skręcone i na zmianę pogody bolały wiec musiałam wziąć w nocy paracetamol. Sweet trzymaj się dobrze, że wyciszyli skurcze, Kosma posiedzi w brzuszku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 07:45
-
justysss wrote:Witam się w 34tc!!!!
Ps. Mam doła remontowego, tak mnie drazni podejście mojego Męża ze najchętniej bym mu przywalila żeby oprzytomnial i pojal że możemy nie zdążyć!!!
diatomka wrote:Dziewczyny szykujecie jakis prezent dla starszaka z okazji pojawienia sie rodzenstwa??Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 07:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej,
u mnie noc spokojna. Kiedy leżłam na jednym boku, Kaja zjeżdzała pupą w tą strone a kiedy na drugim - przesuwała ciałko w kolejną stronę, więc chyba ma jeszcze troche przestrzeni życiowej dla siebie
Staraczka23 wrote:Teraz możemy zrobić hasło forumowe
Depilujmy sie dziewczynki bo nie znamy dnia ani godzinki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySweet trzymamy kciuki, byście wytrwali jak najdłużej w dwupaku
ja jutro jade robić morfologie, ciekawe czy mi spadło żelazo, czy jest bez zmian,bo w normie to na pewno nie jest...taki mój urok
Dzień dobry!
Staraczka ja co drugi dzień się golę, ale to jest już dla mnie nie lada wyczyn ;p -
Staraczka23 wrote:Depilujmy sie dziewczynki bo nie znamy dnia ani godzinki
Ale JAK?!?!?!Do tej pory, jak jeszcze dawałam radę, robiłam na czuja, ale chyba mocno niedokładnie, ostatnio spróbowałam z lusterkiem, i też już nic nie widzę, bo chyba mam za krótkie ręce
Męża nie poproszę, bo mam tam wszystko tak nabrzmiałe i opuchnięte, że lepiej, żeby tego nie oglądał
Inna sprawa, że trzeba się ogolić na dole, ogolić nogi, zrobić pedicure, muszę jeszcze pójść do fryzjera trochę podciąć kudły, żeby później było przy nich mniej roboty...
Wreszcie skompletowałam moją kosmetyczkę do szpitala, wszystko sobie elegancko poprzelewałam do podróżnych buteleczek, więc moja wielka ikeowska kosmetyczna jest lekka i prawie pusta, a mam wszystko - szampony, odżywki, kremy, mydła i inne płynyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 08:37
easymum lubi tę wiadomość
-
Ja za dużo kosmetyków nie biorę. Dobry płyn intymny to podstawa (o właśnie, musze tantum rosa dzisiaj kupic!!!!!). Nie planuje tam siedzieć nie wiadomo ile więc podróżne szampony, mydełka itp. Krem i wsio. Ja sie rzadko maluję, a tam i tak nie mialabym do tego głowy.
O fryzjerze tez myślałam, ale zostawię sobie ts przyjemności na po porodzie.ona., trix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tak na ślepo sie depiluje , machne maszynka drugą ręką sprawdzam czy jest gładko
Spojenie jako tako idzie ale właśnie gorzej na podwoziu bo tam kilka razy machac musze haha .
Nogi jak gole w wannie to prostuje i wtedy od kostek do kolan w miare idzie gorzej na udach , i tak lepiej mi stac przy wannie nalozyc pianke i sie golic tylko wiecej czasu zajmuje bo nogi bolą wiec jak pierwszą koncxe to ide odpocząć i po paru minutach drugą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 08:58
-
Staraczka ciąża donoszona to 37+0:) Przed 37 dziecko uznawane jest za wcześniaka. Za tydzień mogę zacząć szaleć z mężem:) Ostatnio podjęliśmy próbę i mnie nie bolało, także jest szansa, że będzie można serduszkować
KathleenPL, trix, adzia, Gusiak, karolcia87, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Staraczka ciąża donoszona to 37+0:) Przed 37 dziecko uznawane jest za wcześniaka. Za tydzień mogę zacząć szaleć z mężem:) Ostatnio podjęliśmy próbę i mnie nie bolało, także jest szansa, że będzie można serduszkować
Są dwa pojęcia tego porodu , teraz będąc w 34 tyg dziecko nie jest szczeniakiem tylko przedwcześnie urodzonone -
Staraczka23 wrote:Są dwa pojęcia tego porodu , teraz będąc w 34 tyg dziecko nie jest szczeniakiem tylko przedwcześnie urodzonone
KathleenPL, trix, Gusiak, snoopy_etka, agniesja lubią tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Staraczka23 wrote:Są dwa pojęcia tego porodu , teraz będąc w 34 tyg dziecko nie jest szczeniakiem tylko przedwcześnie urodzonone
KathleenPL, easymum, trix, Gusiak, snoopy_etka, karolcia87, skabarka lubią tę wiadomość