X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • easymum Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi stronami to jak z Totolotkiem - widzę że pociąg do hazardu się uaktywnia ;)

Staraczka23 lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Ja już mojemu ostro zapowiedzialam, że serduszkowac będziemy po 11 sierpnia. Wtedy to ja będę miała ciążę donoszoną. Herbatkę z liści malin piję od tygodnia więc zobaczymy. ☺

Gdzie taką herbatkę kupić? Wiadomość od Lady: 7jednostek insuliny i na czczo 105 cukier ordynator powiedział, że ostatni raz zrobimy podwyższenie do 8 jak pójdzie to jutro do domu jak nie to w poniedziałek rodzimy. Ma się kuć co 2 godziny .

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Nancy87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SMS od Lady: "7 jednostek insuliny i cukier na czczo 105 :-(( ordynator powiedzial ze ost raz zrobimy podwyzszenie do 8 jak pojdzie to jutro do domu jak nie to w pon rodzimy kurde :-(("

Trzymajmy kciuki żeby cukier spadł:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • easymum Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, 200 stron to my w 2 tygodnie zrobimy, nie za nisko obstawiasz? Podbij stawkę :)

gg64rl68s121551a.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka ja tą herbatę z liści malin kupiłam w zielarskim.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też muszę u siebie poszukać i zacząć pić :)

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:08

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Staraczka, 200 stron to my w 2 tygodnie zrobimy, nie za nisko obstawiasz? Podbij stawkę :)
    Hahaha chce pełną liczbę żeby nie zapomnieć :D :D

Z tym hazardem trafilas , przez pół roku siedzialam w tym :D

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz w domku:) szybko poszlo w labku,mile Panie nas wpuscily:) Teraz jem 2gie sniadanie i ide kimac.
    Easymum-nastepnym razem wbijam na sniadanko do Ciebie:D aaaale pysznosci serwujesz Corci :))))
    Powodzenia na wizytach,Mamunie!
    Sigma,jak sie czujesz??Sciskamy Was!

easymum, Staraczka23 lubią tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kupiłam herbatkę z liści malin (za jakieś grosze w Gemini) ale jeszcze się nie odważyłam pić.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa wrote:
    My juz w domku:) szybko poszlo w labku,mile Panie nas wpuscily:) Teraz jem 2gie sniadanie i ide kimac.
    Easymum-nastepnym razem wbijam na sniadanko do Ciebie:D aaaale pysznosci serwujesz Corci :))))
    Powodzenia na wizytach,Mamunie!
    Sigma,jak sie czujesz??Sciskamy Was!

Zapraszam!

Kucykowa lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisalam strony w zeszyscie, ktos jeszcse obstawia?? Przypomne Wam na odpowiedniej stronie ;D

Staraczka23 lubi tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja u siebie obstawiam na 2500, ale mam termin tak jak Ty :)

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę się bo ta tunika była jak worek a ze chlodno dzisiaj to wyjęłam i co ? Musialam sznureczek poluznic :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7d35454ed56.jpg

Anitka201, magdalenkaihelenka, adzia, Gusiak, trix, snoopy_etka lubią tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciała bym urodzić w 39tygodniu, oby nie przenosić.

Staraczka23 Nie spiesz się tak, przecież to wątek wrześniowy ;-)

sRUqp2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Mój mąż też taka niemota jeśli chodzi o rzeczy tego typu. Jak coś trzeba skręcić to ja to robię :P Ale co tam, ma inne zalety. ;)
    Mój skręci, ale po pół roku łażenia za nim, po tygodniu fochów i wieczorej awanturze dzień przed. On wkręcenie dwóch śrubek musi sobie zaplanować z półrocznym wyprzedzeniem, bo na takie "bzdety" nie ma czasu nigdy. A mi odchodzi połowa frajdy z remontu, jak go muszę błagać o cokolwiek. Czasem zazdroszczę laskom, które mają facetów, co to sami stół sklecą, wyłożą kafelki itd. A mó po prostu nie widzi potrzeby, starszy go nie nauczyli, że w domu może być ładnie i fajnie, bo jest z rozbitej rodziny i wszyscy wygląd chaty mieli równo w dupie, traktowali jak noclegownię.

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... i wkurza mnie, że jestem teraz taką ciążową niemotą, bo już na serio zrobiłabym to wszystko sama! No żesz.
    Co do Lady, to ta ilość jednostek insuliny nie jest jakaś zatrważająca, podejrzewam, że gdyby dużo wcześniej zajął się nią jakiś porządny diabetolog, a nie tamta pipa, to pewnie i tak brałaby tę insulinę, tyle że nie dochodziłoby do takich krytyczych sytuacji jak lądowanie w szpitalu na cito itd. Trzymam kciuki, żeby cukry się unormowały, bo nawet na tym etapie ciąży takie skoki są niebezpieczne, ale w razie czego to ciąża już chyba donoszona więc można rodzić :) Strasznie niecierpliwa ta nasza Lady!!!! :D

kapturnica, Carolline, agatka196 lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • KathleenPL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Hahaha też wczoraj o tym myślałam, żeby oznajmić, że w takim raze dzwonię do byłego żeby mi to poskręcał, on mi na bank nie odmówi :P Bo branie go na wstyd, że będę musiałą poprosić mojego 70letniego ojca, żeby to zrobił, już na niego nie działa.
    Kurna, dla mnie na serio to nie problem poskręcać, wbić gwóźdź, czy pomalować, ale jednak całe życie byłam chowana w ten sposób, że takimi rzeczami w domu zajmuje się mężczyzna. Jak coś się psuło, to wołało się tatę i bez problemu naprawiał, jak prawdziwy facet. A teraz mój ojciec łapie się za głowę, że te dzisiejsze chłopy nie mają w domu nawet porządnych narzędzi na swój własny użytek.
    Ja od stycznia proszę męża, żeby zainstalował kocie drzwiczki w łazience. Standard. Ale taty prosić nie będę!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • anulka20 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze wózka nie mam ani łóżeczka ale na dniach łóżeczko będziemy kupować i mąż skręci wcześniej by nasz mały kotek łobuziak przyzwyczaił się , że jest nowy mebel i że nie może spać w nim :) Ja będę rodziła na stronie też coś koło 2500 może dalej myślę , że w 3 tygodnie zapiszemy do tej pory a 16 sierpnia mam donoszoną ciąże.

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój znowu był wychowywany przez samotną matkę, z ojcem biologicznym kontaktu nie miał żadnego (a ojczym pojawił się późno, jak mąż był już nastolatkiem i miał już w nosie naukę robót domowych). Niestety, jak coś trzeba zrobić w domu to przyjeżdża mój ojciec - mąż nawet nie tyle nie chce, co zwyczajnie nie potrafi. Co gorsza nie wykazuje nadal żadnej chęci nauczenia się - a jakby tak trochę poasystowal mojemu tacie (prawdziwie złotej rączce, który potrafi wszystko) to na pewno by coś załapał. Ale cóż, przecież starego chłopa na siłę nie zmuszę do nauki.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
‹‹ 1798 1799 1800 1801 1802 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ