Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
diatomka wrote:O strone pytam o ile Nancy sie pomyslila ze strona z pierwszym porodem
bo bylo 1500? Czyli 300 stron srednio;) o ile to byla Nancy bo moglam sie pomylic:)
Nancy, Nancy... ale później się zreflektowala i zmieniła datę porodu na jakąś inną stronę... teraz tylko nie pamiętać jak obstawiala za drugim razem -
dziewczyny a ja tak z innej beczki , bo zlikwidowałam sklep , własnie maż mi reszte towaru na chate zwozi ,
czy któraś nie potrzebuje pościeli , ręczników , przescieradeł itp , mam same polskie towary od polskich producentów , pozbywam się po cenach hurtowych żeby mi nie zawadzały w domu , , mam pościele z kory , bawełny , satyny bawełnianej , makosatyny ,
przescieradla z froty i jerseyu na gumkach , reczniki firmy eurofirany różne wzory kolory i rozmiary ,
na recznikach mogę wyhaftować maszynowo imiona waszych pociech
jakby ktoś coś , to dajcie znac to wdamy sie w szczegóły
hafty różne np takie :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f98396049dca.png
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c1077ebdcd0.jpgperelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, mi się już nawet nie chce komentować. Setki razy była wałkowana umowa, że nie podrzucamy tragicznych sytuacji które nie dotyczą bezpośrednio nas, nas z tego forum, z naszego wątku... Nie rozumiem czemu i tak ciągle ktoś się nie może powstrzymać. Czasem naprawdę żałuję, że się zapisałam na to forum
Dżuls, Dominka92, KathleenPL, Paulinek, .ona., adzia, 4me lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Anulka na 2000 się nie piszę:p Pewnie lada moment wskoczy 2000:)
Daje nam jakieś dwa tygodnie i pewnie 2000 pyknie...
Tym bardziej, ze jak tylko coś się zaczyna dziać to piszemy jak szalone i stronka za stronka leci... -
la_lenka wrote:Wiecie co, mi się już nawet nie chce komentować. Setki razy była wałkowana umowa, że nie podrzucamy tragicznych sytuacji które nie dotyczą bezpośrednio nas, nas z tego forum, z naszego wątku... Nie rozumiem czemu i tak ciągle ktoś się nie może powstrzymać. Czasem naprawdę żałuję, że się zapisałam na to forum
Same prosiłyśmy by napisała, więc nie czepiaj się, że przekazała wieści, takie a nie inne, chciałyśmy wiedzieć by dokończyła to co zaczęła.Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
Kurde... wypralam pościel do łóżeczka i razem z tym rożek... wszystko fajnie, tylko taka poduszeczka co była w rożku w środku strasznie się zbiła
Próbowałam to jakoś ręcznie rozłożyć, ale wyszło tak średnio... myślicie ze jak wyschnie to jeszcze da się ja jakoś ogarnąć? -
anulka20 wrote:Same prosiłyśmy by napisała, więc nie czepiaj się, że przekazała wieści, takie a nie inne, chciałyśmy wiedzieć by dokończyła to co zaczęła.
-
Ja już nie wyrabiam. Jestem padnięta, nogi w dupę włazą, więc rozum nakazuje się położyć. Ale jak tylko się kładę (właściwie to bardziej siadam na kanapie, na pół leżąco, z laptopem na kolanach oparta o poduchę), to zaczynają mnie boleć plecy i łąpać skurcze. No o co kaman?!