Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zmieniłam w swoich ustawieniach na chwile i wpisalam date porodu 20.08 (tak jak ma Lady)i wyszło ,że dzisiaj ciąza donoszona!
Takze nie obawiajmy sie o Lady da radeDzidzia jest duża i w pełni rozwinięta...jedyne co siatka centylowa pokazuje wage 3 kg...
-
No rodzą się rodzą nasze dzieciaczki , szybko jeszcze lipcówki nie urodziły wszystkie, troszkę sierpniówek sie rozsypało i my działamy już razem z sierpniówkami. Jak tak dalej potrwa, to nie wiele osób dotrzyma do września. Te wrześniowe dzieciaczki coś śpieszą się na świat
-
anulka20 wrote:o dobrze wiedzieć , trzeba się wybrać. A jak duże wyprzedaże?
Co wtorek jest dostawa i codziennie inna cena za KG.
-
agatka196 wrote:Anulka mi brat mówił że duże. Ale ja chodzę tu do lumpka koło Flory i tam można za grosze znaleźć perełki. Więc polecam Lumpka
Co wtorek jest dostawa i codziennie inna cena za KG.
Dawno mnie na mieście nie było, więc będę musiała się wybrać, może coś fajnego wynajdę, tylko kiedy, bo sama staram się już nie wychodzić gdzieś dalej, bo mi się słabo robi i nigdy nie wiem kiedy się tak stanie. -
Ja dzis mam jakis slabszy dzien, do 15 zalatwialismy papiery u notariusza i wypompowalo mnie to z sil totalnie. Czuje soe jak po mega imprezie lub jakims maratonie treningowym. Nie mam sil na nic, ostatnio coraz czesciej sientak dzieje, ze w polowie dnia konczy mi sie energia
meczy mnie to i fiYcznie i psychicznie, taka niemoc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny