Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Gusiak haha to tak jak my sie czulysmy zaglądając na sierpniowe , one zaczęły od połowy lipca
No to i tak później zaczęły sie rozpakowywac niż my...
Dziewczyny z października jesli nas czytacie to spokojnie, bez paniki... tu u nas tylko parę dzieciaczków jest takie wyrywne, reszta ma od swoich mamus zapowiedziane, ze maja grzecznie siedzieć w brzuszku do terminMagnosia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:No to i tak później zaczęły sie rozpakowywac niż my...
Dziewczyny z października jesli nas czytacie to spokojnie, bez paniki... tu u nas tylko parę dzieciaczków jest takie wyrywne, reszta ma od swoich mamus zapowiedziane, ze maja grzecznie siedzieć w brzuszku do termin -
Z Lady i przybieraniem dziecka, to chyba chodziło bardziej o to, że skoro przybrała te 700g Zuzia i już waży ponad 2,5kg, to można rozwiązać ciążę bezpiecznie. Pewnie podadzą jej przy okazji w szpitalu sterydy na płucka dla małej i podejmą w poniedziałek decyzję.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
moka89 wrote:To jak moja w 30+2 miała 1900 to już się boję do ilu dobije
nie chccę takiego wielkiego klocka rodzic
Moka89 - to samo powiedziałam lekarce, a ona stwierdziła, że łatwiej mimo wszystko rodzi się takie dzieci ważące 3kg niż 2kg, bo dziecko samo ma wtedy większą główkę i większą siłę, żeby pomóc naturze wyjść. Nie wiem, jak to wyjaśnić. Moja mama rodziła dziecko w 29. tygodniu i tylko potwierdziła, że bardzo trudno jest takie maleństwo urodzić SN.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Czarna_88 wrote:My już pobwizycie ♡♡♡♡ mały się obrócił i jest główką na dół
waży całe dwa kilogramy
i pokazał w końcu nam troszkę buzke swoją i jest taki słodki ♡♡♡♡
Wstawię zdjęcie jak będę w domkukolejna wizyta za 3 tygodnie i już zapis ktg będzie 20 minutowy
Co do nr tel też mogę się z kimś wymienić -
nick nieaktualnyMadziaRatMed wrote:Pamietajcie tez, ze dzieci w roznych tygodniach inaczej przybierają, Lady nas wyprzedza jednak o pare tygodni, zreszta na Polnej sa najlepsi specjalisci.
Swoja droga, czy jeszcze ktos jest co sie nie wymienil numerem?? Bo ja nie mam do nikogo i nikt do mnie, a ty sie takie rzeczy dzieja ostatnio... Co prawda ja sie szykuje na początek pazdziernika nawet, no ale jak widac, nie znamy dnia ani godziny....
Hej. Wysłałam Ci zaproszeniez chęcią się wymienię nr tel.
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:No to ja dodam tylko, że lady ma już 2 cm rozwarcia i ma do poniedziałku chodzić i się rozkręcać.
Lilla sterydy podają chyba tylko do 35 tygodnia.
Oooo ale bedzie , pierwsza parka forumowa wrzesniowo /lipcowa/ sierpniowa heheNancy87 lubi tę wiadomość
-
diatomka wrote:przeczytalam o Lady.
ale skoro na tydzien dziecko ma przybrac 200g, to 700 na miesiac to nie jest na logike duzo co? czy ja zle rozumuje? chyba ze w krotszym czasie
Lady, trzymam kciuki! Ciążę masz już prawie donoszoną, dacie radę!
Ja dziś dostałam o diabetologa skierowanie do szpitala na 28.08, "o ile nie rozsypie się Pani wcześniej"
Dopiero dziś sprawdziłam skrzynkę i widze, że mam tam numery telefonówZaraz odsyłam mój