Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Stwierdzam, że takich malenkich ciuszków wcale sie super nie prasuje... zdecydowanie wolę prasować ubrania w jakiś bardziej 'ludzkich' rozmiarach
Dziewczyny spokojnie sie ze wszystkim wyrobimy... ja to mam zamiar jeszcze w sierpniu po wypłacie zamawiać zestaw minky, dokupić jeszcze jakaś butelkę - bo mam w sumie tylko jedna i to tą malutka... jeśli się zdecydujemy to jeszcze monitor oddechu... także troszkę roboty mnie jeszcze czeka ... -
Dziewczyny wczoraj Lady pisała mi, że jedzie na IP na polną, bo dalej cukry wysokie, a diabetologa zmieniła i dał jej skierowanie do szpitala, dzisiaj napisała sms: Mała przybrała w ciągu miesiąca 700g, plan taki, jak po podwyższeniu insuliny nie zmienią się cukry, to w poniedziałek rozwiązują ciążę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, czytam, tylko na raty i odpisywać z tel trudno. Mały dobrze, troszkę lepiej plucka działają, ladniej i rowniej oddycha. Ciągle pod tlenem i jeszcze pewnie kilka dni minie tak. Ściągam pokarm na kropelki, dosłownie po 2 ml na razie
Jak zejdzie z tlenu to będzie można kangurowac i karmićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 16:01
magdalenkaihelenka, adzia, Czarna_88, easymum, monaaa85, Lilla My, Dżuls, .ona., Kucykowa, KathleenPL, trix lubią tę wiadomość
-
moka89 wrote:Anulka- kurczę, to chyba dużo jak 700g? To ile Zuzia teraz wazy? Kurczę, szkoda że tak późno z tą cukrzycą wyszło. Oby wszystko było ok. W sumie ciąża już jest zaawansowana
Nie znam się na tym czy dużo czy za mało wiec mnie nie pytac. A Zuzia waży 2800. -
Lady Zuzka chyba już coś koło 2.5 kg bedzie ważyła... ale pewności nie mam... najważniejsze, że pojechała do szpitala tam lekarze będą wiedzieli co robić ... ciąża już też zaawansowana, wiec nawet jeśli w poniedziałek zaczną wywoływać poród to myślę, że z Zuzia będzie wszystko w jak najlepszym porządku.... nie mniej jednak Lady trzymam za Was mocno kciuki, żeby jednak udało się sytuacje opanować
Swoją drogą to faktycznie jak podczytuja nas październikowe mamusie to idzie się troszkę przestraszyć...
Końcówka lipca, a u nas już worek rozwiązany i wygląda na to, ze leci dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 16:11
-
My już pobwizycie ♡♡♡♡ mały się obrócił i jest główką na dół
waży całe dwa kilogramy
i pokazał w końcu nam troszkę buzke swoją i jest taki słodki ♡♡♡♡
Wstawię zdjęcie jak będę w domkukolejna wizyta za 3 tygodnie i już zapis ktg będzie 20 minutowy
Co do nr tel też mogę się z kimś wymienićStaraczka23, Gusiak, Dominka92, kasig, Wonderland, KathleenPL, agatka196, Misi@, snoopy_etka, .ona., skabarka, Kasiarzynka, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Pamietajcie tez, ze dzieci w roznych tygodniach inaczej przybierają, Lady nas wyprzedza jednak o pare tygodni, zreszta na Polnej sa najlepsi specjalisci.
Swoja droga, czy jeszcze ktos jest co sie nie wymienil numerem?? Bo ja nie mam do nikogo i nikt do mnie, a ty sie takie rzeczy dzieja ostatnio... Co prawda ja sie szykuje na początek pazdziernika nawet, no ale jak widac, nie znamy dnia ani godziny.... -
czarna wysyłam Ci zaproszenie bo ja też jeszcze nikomu nie podałam numeru. Jejku wystraszyłam się ja też mam łożysko dojrzałe w stopniu 3 tak jak lady, a wizyta dopiero 13 sierpnia, mam nadzieję że moja kluseczka ladnie przybiera mimo tej dojrzałości łożyska
-
nick nieaktualny