X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cottony z Cottonove Love ;) są cudo a literki obowiązkowo Zuzu design ;) też cudeńka ;p

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa, ale czad! Słodziutki ten pokój. I widzę łóżeczka identyczne, planujesz ubierać córeczki tak samo?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela sliczny pokoik, a tak z ciekawosci co to sa te bialo czarne rzeczy zawieszone na lozeczkach?

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Angelaa cudny pokoik :-)

Właśnie kupiłam za grosze kurteczke :-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d189a766c36.jpg
    nie znalazłaś więcej takich ?;)

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline wrote:
    Angela sliczny pokoik, a tak z ciekawosci co to sa te bialo czarne rzeczy zawieszone na lozeczkach?

te biało czarne to właśnie jest stacja monitorów oddechu , dwie płytki sa pod materacem a to jest cały mózg monitorów , w nocy jak jest oddech wyczuwalny to diody swieca na niebiesko , wiec wystarczy jak oko otworze i zobacze czy jest ok jak mruga na niebiesko . , no a jak nie ma oddechu to to ustrojstwo wyje jak szalone

km5se6ydozmkg5fc.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ucięłam sobie godzinną drzemkę :D, coś niespotykanego jeśli o mnie chodzi :P A teraz idziemy z młodym rysować i kolorować.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa piękny pokoik zrobiliście dla dziewczyn =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Angelaa, ale czad! Słodziutki ten pokój. I widzę łóżeczka identyczne, planujesz ubierać córeczki tak samo?

jak ja kupowałam nowe ubranka to starałam sie kupować podwójnie , ale nie mam duzo podwójnych bo jendak wiekszość ubranek dostałam

Gusiak lubi tę wiadomość

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie z innej beczki... czy pranie pościeli do łóżeczka, rzeczy z wózka etc ... na tym etapie to nie za wcześnie?

Macie już wszystko na gotowe poprane?

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Pytanie z innej beczki... czy pranie pościeli do łóżeczka, rzeczy z wózka etc ... na tym etapie to nie za wcześnie?

ja mam te moje zestawy minky poprane ale leżą jeszcze w workach chwilowo, niedługo je pewnie wrzucę do szuflad żeby za sterylnie nie było, a przed włożeniem do łóżeczka przeprasuje i tyle

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiak , ja mam juz wszystko na gotowo , ale u mnie troche inna sytuacja , bo wg lekarzy ze szpitala to juz powinnam urodzić jakiś miesiac temu ,

km5se6ydozmkg5fc.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:

Ja wyprałam, wyprasowałam i wsadziłam do szuflady. Teraz bym chyba już nie dała rady, tym bardziej, że mam jak najwięcej leżeć :/ Dlatego cieszę się, że to wszystko już za mną.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • bento Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka Polecam plisy do okien, też przetestowałam zwykłe rolety i te dzień- noc. Plisy rewelacja, od dołu można zasłonić np.1/3 okna, a reszta wpada sobie światło.

Angelaa Śliczny pokoik :-)

Gusiak Ja jeszcze nie poprałam pościeli, z wózka wypiorę tylko wyściółkę gondoli.

diatomka lubi tę wiadomość

sRUqp2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm.... czyli jednak można już spokojnie to wszystko zrobić i wsadzić do szuflady niech sobie czeka?

No dobra... to pasuje wyprane wczoraj ciuszki i biorę się za kolejną turę prania... faktycznie może zrobię to teraz i niech sobie czeka, bo nigdy nie wiadomo jak bede sie czuła za te parę tygodni...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek nie nie znalazłam :-)A to na Alegro kupiłam.
    Jeszcze licytuje 2 dresiki ale takie untex.

Gusiak ja mam wyprana pościel ale zastanawiam się czy nie przeprać jeszcze raz.
    Wózka chyba prać nie będę bo nie zdążę.:-P

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak moim zdaniem na spokojnie możesz wszystko już prac i prasować. Nie wyobrażam sobie zostawić tego na osttanią chwilę :) U mnie wszystko poprane i poprasowame łapie domowe bakterie w szafie i komodzie :) zostały tylko pojedyncze ubranka odkupione w ostatnim czasie :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda, bo śliczne hehe;) a ile dałaś? bo na prawdę perełka

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wszystko poprane, jeszcze uprasowac pościel i spoko. A powiedzcie... Jak minky prac? Boję się troche, że po praniu nie bedzie juz takie milusie...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    szkoda, bo śliczne hehe;) a ile dałaś? bo na prawdę perełka
    17zl z przesyłką :-)

Paulinek, easymum lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela bajkowy pokoik. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
‹‹ 1784 1785 1786 1787 1788 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ