Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolline wrote:Angela sliczny pokoik, a tak z ciekawosci co to sa te bialo czarne rzeczy zawieszone na lozeczkach?
te biało czarne to właśnie jest stacja monitorów oddechu , dwie płytki sa pod materacem a to jest cały mózg monitorów , w nocy jak jest oddech wyczuwalny to diody swieca na niebiesko , wiec wystarczy jak oko otworze i zobacze czy jest ok jak mruga na niebiesko . , no a jak nie ma oddechu to to ustrojstwo wyje jak szalone -
la_lenka wrote:Angelaa, ale czad! Słodziutki ten pokój. I widzę łóżeczka identyczne, planujesz ubierać córeczki tak samo?
jak ja kupowałam nowe ubranka to starałam sie kupować podwójnie , ale nie mam duzo podwójnych bo jendak wiekszość ubranek dostałamGusiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:Pytanie z innej beczki... czy pranie pościeli do łóżeczka, rzeczy z wózka etc ... na tym etapie to nie za wcześnie?
Macie już wszystko na gotowe poprane? -
Gusiak wrote:Pytanie z innej beczki... czy pranie pościeli do łóżeczka, rzeczy z wózka etc ... na tym etapie to nie za wcześnie?
Macie już wszystko na gotowe poprane?
Ja wyprałam, wyprasowałam i wsadziłam do szuflady. Teraz bym chyba już nie dała rady, tym bardziej, że mam jak najwięcej leżećDlatego cieszę się, że to wszystko już za mną.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
diatomka Polecam plisy do okien, też przetestowałam zwykłe rolety i te dzień- noc. Plisy rewelacja, od dołu można zasłonić np.1/3 okna, a reszta wpada sobie światło.
Angelaa Śliczny pokoik
Gusiak Ja jeszcze nie poprałam pościeli, z wózka wypiorę tylko wyściółkę gondoli.diatomka lubi tę wiadomość
-
Hmmm.... czyli jednak można już spokojnie to wszystko zrobić i wsadzić do szuflady niech sobie czeka?
No dobra... to pasuje wyprane wczoraj ciuszki i biorę się za kolejną turę prania... faktycznie może zrobię to teraz i niech sobie czeka, bo nigdy nie wiadomo jak bede sie czuła za te parę tygodni... -
Paulinek nie nie znalazłam :-)A to na Alegro kupiłam.
Jeszcze licytuje 2 dresiki ale takie untex.
Gusiak ja mam wyprana pościel ale zastanawiam się czy nie przeprać jeszcze raz.
Wózka chyba prać nie będę bo nie zdążę. -
Gusiak moim zdaniem na spokojnie możesz wszystko już prac i prasować. Nie wyobrażam sobie zostawić tego na osttanią chwilę
U mnie wszystko poprane i poprasowame łapie domowe bakterie w szafie i komodzie
zostały tylko pojedyncze ubranka odkupione w ostatnim czasie
-
nick nieaktualny