X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Laski! ja już po zajęciach fizycznych w SR, dzisiaj każda z dziewczyn znowu dostała masę gratisów i próbek :)

a no i najważniejsze zaczynam 35tc z 11kg na plusie :O zaraz biorę się za nadrobienie wątku

agatka196, Gusiak lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i chyba zrobię sałatkę warzywną bo naszła mnie ochota i na kolację będzie jak znalazł.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj odpuszczam SR bo byłam w Obi i zamierzam walczyć z moim fotelem ^^ ciekawe czy coś z tego wyjdzie

Sweet trzymamy kciuki! i martwimy się!

p.s dziewczyny...nie straszcie tak mojego męża...bo jutro chłopak sobie już wolne bierze żeby ubranka prasować przez Was

diatomka lubi tę wiadomość

• julita Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie powinnam narzekać ale bratowa znowu przywiozła 2 ogromne torby ubranek... i co znowu pranie, prasowanie, układanie? już myślałam że się z tym uporałam ;) ale przywiozła też laktator elektryczny wow! kupiłam ręczny ale taki może będzie wygodniejszy w użyciu?

odnośnie nożyczek i cążek to ja mam cążki z Canpol bo ja z kolei nie potrafiłabym się obsłużyć nożyczkami :P
    całe szczęście że do kliniki mam 8km więc bez stresu jeśli chodzi o sam dojazd

Sweet nie pękaj!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 12:53

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamawiala któraś ręczniki ?
    Niewiem czy zwykly czy z kapturkiem i przede wszystkim jaki rozmiar

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie kupowalyscie prześcieradełka do wozka?moze jakis sprawdzony link?

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    nie powinnam narzekać ale bratowa znowu przywiozła 2 ogromne torby ubranek... i co znowu pranie, prasowanie, układanie? już myślałam że się z tym uporałam ;) ale przywiozła też laktator elektryczny wow! kupiłam ręczny ale taki może będzie wygodniejszy w użyciu?

Moge Ci jeszcze dorzucic cos do prania i prasowania :D
    Ja wstawilam dopiero pierwsze i to z posciela do lozeczka ^^
    A na te ciuszki sie cieszylam a juz patrzec nie moge ;)

Sweet nie pękaj!

relgzbmhh8tsviez.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    gdzie kupowalyscie prześcieradełka do wozka?moze jakis sprawdzony link?

ja tutaj http://allegro.pl/przescieradlo-do-wozka-fotelika-z-gumka-i5449917920.html

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Zamawiala któraś ręczniki ?
    Niewiem czy zwykly czy z kapturkiem i przede wszystkim jaki rozmiar

kupiłam dwa ręczniki z kapturem 93x93cm a trzeci z Canpol też z kapturem wygrałam ale on kilka cm mniejszy ;) ale normalny ręcznik też się na pewno sprawdzi, tylko trzeba pamiętać o założeniu czapeczki po kąpieli

Staraczka23 lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika dokładnie, też na początku się cieszyłam z całej fury ubranek ale teraz to już jakoś opadł ten optymizm ;P

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do szpitala ja mam `tylko`` 135 km kretych gorskich drog, ale to w koncu niecale 3 godz :D
    A ze w tunelu nie planuje porodu to mam zdazyc :D

Jezeli chodzi o tel. to nie wiem czy ktos chce sie ze mna wymienic biorac pod uwage, ze nie mam polskiego numeru.

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    Dominika dokładnie, też na początku się cieszyłam z całej fury ubranek ale teraz to już jakoś opadł ten optymizm ;P
    Haha znajome , pooglądać fajnie , wyprac powiesic super widok ale jak wyschnie i nadchodzi czas aby to skladac juz nie jest wesoło :D
    Mam nadzieję ze jak bede prasowala i skladala na bieżąco to bedzie lepiej :D

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dopadla mnie drzemka... dopiero zaniepokojony mąż obudził mnie telefonem czy żyje ;D

13 na liczniku, a ja w całkowitej rozsypce... musze wstawać i brać się za to prasowanie =)

U mnie też leży zestaw canpola, ale wydaje mi się ze prędzej użyje nożyczek ... jakoś te obcinacze do mnie nie przemawiaja i nigdy ich nie używałam...
    Reczniczek kupiłam jeden z kapturkiem, mam w domu dużo ręczników, wiec po prostu będę mała wycierać i zabijać w te normalne...

Sweet trzymamy za Ciebie kciuki... grzecznie tam w szpitalu odpoczywaj, żeby Kosma jak najdłużej wytrzymał w brzuszku =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Haha znajome , pooglądać fajnie , wyprac powiesic super widok ale jak wyschnie i nadchodzi czas aby to skladac juz nie jest wesoło :D
    Mam nadzieję ze jak bede prasowala i skladala na bieżąco to bedzie lepiej :D

Zapal zeby na biezaco prasowac i ukladac napewno bedzie.. Ale jak dlugo? :D

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    Zapal zeby na biezaco prasowac i ukladac napewno bedzie.. Ale jak dlugo? :D
    Pierwszy rzut pewnie sama nie poprasuje , mama mi troche pomoze bo duzo tego .
    Kolejne nie będą takie spore a nawet jak by tak bylo to jakos na raty bym dala rade , w ostateczności zrezygnuje z prasowania moich ciuchow na rzecz dziecka :D
    Ogólnie lubię prasowac i zawsze to robię , podejrzewam ze z wiekiem dziecka będą prasowane tylko posciele i ręczniki hahaha

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu dziewczyny co tu sie dzieje ?? ja myslałam że to ja pierwsza sie rozpakuje z 3 paku a tu takie chece , kochane dopiero jest lipiec spokojnie nie szalejcie ,
    sigma sliczny bobasek gratuluje z całego serduszka , sweet a ty sie trzymaj jeszzce
    w pakiecie .

dziołchy która powie jak zdjecie wstawić bo chciałam wam pokazać pokój naszych dziewczynek , mąż wczoraj ostro skręcał łózeczka ,

km5se6ydozmkg5fc.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ręczniki mam jeden 100x100 i jeden 80x80, z kapturkiem. Jeden biały zwykły miałam w domu i to taki rozmiar ni kąpielowy ni to do rąk, wiec przeznaczyłam dla bobasa i wybrałam w dzieciowym płynie.

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline wrote:
    Co do szpitala ja mam `tylko`` 135 km kretych gorskich drog, ale to w koncu niecale 3 godz :D
    A ze w tunelu nie planuje porodu to mam zdazyc :D

Jezeli chodzi o tel. to nie wiem czy ktos chce sie ze mna wymienic biorac pod uwage, ze nie mam polskiego numeru.

Na się moge z Tobą wymienić numerami... już od tych paru smskow w sytuacjach 'pod napięciem' nie zbankrutuje =)

Carolline lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie mogę z kimś wymienić numerami , tym bardziej ze czuje ze ja juz jestem blisko ...:)

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa ja wrzucam zdjęcia przez stronke zapodaj.net ... tam wybieram opcje na forum, dodajesz plik, wybierasz rozmiar i dodaj...

później kopjujesz chyba trzeci link - jest tam napisane, ze to na forum z miniaturka =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

‹‹ 1782 1783 1784 1785 1786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ