X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Laski! ja już po zajęciach fizycznych w SR, dzisiaj każda z dziewczyn znowu dostała masę gratisów i próbek :)

a no i najważniejsze zaczynam 35tc z 11kg na plusie :O zaraz biorę się za nadrobienie wątku

agatka196, Gusiak lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i chyba zrobię sałatkę warzywną bo naszła mnie ochota i na kolację będzie jak znalazł.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj odpuszczam SR bo byłam w Obi i zamierzam walczyć z moim fotelem ^^ ciekawe czy coś z tego wyjdzie

Sweet trzymamy kciuki! i martwimy się!

p.s dziewczyny...nie straszcie tak mojego męża...bo jutro chłopak sobie już wolne bierze żeby ubranka prasować przez Was

diatomka lubi tę wiadomość

• julita Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie powinnam narzekać ale bratowa znowu przywiozła 2 ogromne torby ubranek... i co znowu pranie, prasowanie, układanie? już myślałam że się z tym uporałam ;) ale przywiozła też laktator elektryczny wow! kupiłam ręczny ale taki może będzie wygodniejszy w użyciu?

odnośnie nożyczek i cążek to ja mam cążki z Canpol bo ja z kolei nie potrafiłabym się obsłużyć nożyczkami :P
    całe szczęście że do kliniki mam 8km więc bez stresu jeśli chodzi o sam dojazd

Sweet nie pękaj!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 12:53

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamawiala któraś ręczniki ?
    Niewiem czy zwykly czy z kapturkiem i przede wszystkim jaki rozmiar

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzie kupowalyscie prześcieradełka do wozka?moze jakis sprawdzony link?

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    nie powinnam narzekać ale bratowa znowu przywiozła 2 ogromne torby ubranek... i co znowu pranie, prasowanie, układanie? już myślałam że się z tym uporałam ;) ale przywiozła też laktator elektryczny wow! kupiłam ręczny ale taki może będzie wygodniejszy w użyciu?

Moge Ci jeszcze dorzucic cos do prania i prasowania :D
    Ja wstawilam dopiero pierwsze i to z posciela do lozeczka ^^
    A na te ciuszki sie cieszylam a juz patrzec nie moge ;)

Sweet nie pękaj!

relgzbmhh8tsviez.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    gdzie kupowalyscie prześcieradełka do wozka?moze jakis sprawdzony link?

ja tutaj http://allegro.pl/przescieradlo-do-wozka-fotelika-z-gumka-i5449917920.html

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Zamawiala któraś ręczniki ?
    Niewiem czy zwykly czy z kapturkiem i przede wszystkim jaki rozmiar

kupiłam dwa ręczniki z kapturem 93x93cm a trzeci z Canpol też z kapturem wygrałam ale on kilka cm mniejszy ;) ale normalny ręcznik też się na pewno sprawdzi, tylko trzeba pamiętać o założeniu czapeczki po kąpieli

Staraczka23 lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika dokładnie, też na początku się cieszyłam z całej fury ubranek ale teraz to już jakoś opadł ten optymizm ;P

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do szpitala ja mam `tylko`` 135 km kretych gorskich drog, ale to w koncu niecale 3 godz :D
    A ze w tunelu nie planuje porodu to mam zdazyc :D

Jezeli chodzi o tel. to nie wiem czy ktos chce sie ze mna wymienic biorac pod uwage, ze nie mam polskiego numeru.

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    Dominika dokładnie, też na początku się cieszyłam z całej fury ubranek ale teraz to już jakoś opadł ten optymizm ;P
    Haha znajome , pooglądać fajnie , wyprac powiesic super widok ale jak wyschnie i nadchodzi czas aby to skladac juz nie jest wesoło :D
    Mam nadzieję ze jak bede prasowala i skladala na bieżąco to bedzie lepiej :D

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dopadla mnie drzemka... dopiero zaniepokojony mąż obudził mnie telefonem czy żyje ;D

13 na liczniku, a ja w całkowitej rozsypce... musze wstawać i brać się za to prasowanie =)

U mnie też leży zestaw canpola, ale wydaje mi się ze prędzej użyje nożyczek ... jakoś te obcinacze do mnie nie przemawiaja i nigdy ich nie używałam...
    Reczniczek kupiłam jeden z kapturkiem, mam w domu dużo ręczników, wiec po prostu będę mała wycierać i zabijać w te normalne...

Sweet trzymamy za Ciebie kciuki... grzecznie tam w szpitalu odpoczywaj, żeby Kosma jak najdłużej wytrzymał w brzuszku =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Haha znajome , pooglądać fajnie , wyprac powiesic super widok ale jak wyschnie i nadchodzi czas aby to skladac juz nie jest wesoło :D
    Mam nadzieję ze jak bede prasowala i skladala na bieżąco to bedzie lepiej :D

Zapal zeby na biezaco prasowac i ukladac napewno bedzie.. Ale jak dlugo? :D

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    Zapal zeby na biezaco prasowac i ukladac napewno bedzie.. Ale jak dlugo? :D
    Pierwszy rzut pewnie sama nie poprasuje , mama mi troche pomoze bo duzo tego .
    Kolejne nie będą takie spore a nawet jak by tak bylo to jakos na raty bym dala rade , w ostateczności zrezygnuje z prasowania moich ciuchow na rzecz dziecka :D
    Ogólnie lubię prasowac i zawsze to robię , podejrzewam ze z wiekiem dziecka będą prasowane tylko posciele i ręczniki hahaha

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu dziewczyny co tu sie dzieje ?? ja myslałam że to ja pierwsza sie rozpakuje z 3 paku a tu takie chece , kochane dopiero jest lipiec spokojnie nie szalejcie ,
    sigma sliczny bobasek gratuluje z całego serduszka , sweet a ty sie trzymaj jeszzce
    w pakiecie .

dziołchy która powie jak zdjecie wstawić bo chciałam wam pokazać pokój naszych dziewczynek , mąż wczoraj ostro skręcał łózeczka ,

km5se6ydozmkg5fc.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ręczniki mam jeden 100x100 i jeden 80x80, z kapturkiem. Jeden biały zwykły miałam w domu i to taki rozmiar ni kąpielowy ni to do rąk, wiec przeznaczyłam dla bobasa i wybrałam w dzieciowym płynie.

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline wrote:
    Co do szpitala ja mam `tylko`` 135 km kretych gorskich drog, ale to w koncu niecale 3 godz :D
    A ze w tunelu nie planuje porodu to mam zdazyc :D

Jezeli chodzi o tel. to nie wiem czy ktos chce sie ze mna wymienic biorac pod uwage, ze nie mam polskiego numeru.

Na się moge z Tobą wymienić numerami... już od tych paru smskow w sytuacjach 'pod napięciem' nie zbankrutuje =)

Carolline lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie mogę z kimś wymienić numerami , tym bardziej ze czuje ze ja juz jestem blisko ...:)

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa ja wrzucam zdjęcia przez stronke zapodaj.net ... tam wybieram opcje na forum, dodajesz plik, wybierasz rozmiar i dodaj...

później kopjujesz chyba trzeci link - jest tam napisane, ze to na forum z miniaturka =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

‹‹ 1782 1783 1784 1785 1786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ