Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja dzisiaj odpuszczam SR bo byłam w Obi i zamierzam walczyć z moim fotelem ^^ ciekawe czy coś z tego wyjdzie
Sweet trzymamy kciuki! i martwimy się!
p.s dziewczyny...nie straszcie tak mojego męża...bo jutro chłopak sobie już wolne bierze żeby ubranka prasować przez Wasdiatomka lubi tę wiadomość
-
nie powinnam narzekać ale bratowa znowu przywiozła 2 ogromne torby ubranek... i co znowu pranie, prasowanie, układanie? już myślałam że się z tym uporałam
ale przywiozła też laktator elektryczny wow! kupiłam ręczny ale taki może będzie wygodniejszy w użyciu?
odnośnie nożyczek i cążek to ja mam cążki z Canpol bo ja z kolei nie potrafiłabym się obsłużyć nożyczkami
całe szczęście że do kliniki mam 8km więc bez stresu jeśli chodzi o sam dojazd
Sweet nie pękaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 12:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
julita wrote:nie powinnam narzekać ale bratowa znowu przywiozła 2 ogromne torby ubranek... i co znowu pranie, prasowanie, układanie? już myślałam że się z tym uporałam
ale przywiozła też laktator elektryczny wow! kupiłam ręczny ale taki może będzie wygodniejszy w użyciu?
Moge Ci jeszcze dorzucic cos do prania i prasowania
Ja wstawilam dopiero pierwsze i to z posciela do lozeczka ^^
A na te ciuszki sie cieszylam a juz patrzec nie moge
Sweet nie pękaj! -
Staraczka23 wrote:Zamawiala któraś ręczniki ?
Niewiem czy zwykly czy z kapturkiem i przede wszystkim jaki rozmiar
kupiłam dwa ręczniki z kapturem 93x93cm a trzeci z Canpol też z kapturem wygrałam ale on kilka cm mniejszyale normalny ręcznik też się na pewno sprawdzi, tylko trzeba pamiętać o założeniu czapeczki po kąpieli
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
Co do szpitala ja mam `tylko`` 135 km kretych gorskich drog, ale to w koncu niecale 3 godz
A ze w tunelu nie planuje porodu to mam zdazyc
Jezeli chodzi o tel. to nie wiem czy ktos chce sie ze mna wymienic biorac pod uwage, ze nie mam polskiego numeru.
-
nick nieaktualnyjulita wrote:Dominika dokładnie, też na początku się cieszyłam z całej fury ubranek ale teraz to już jakoś opadł ten optymizm ;P
Mam nadzieję ze jak bede prasowala i skladala na bieżąco to bedzie lepiej -
Ale dopadla mnie drzemka... dopiero zaniepokojony mąż obudził mnie telefonem czy żyje
13 na liczniku, a ja w całkowitej rozsypce... musze wstawać i brać się za to prasowanie
U mnie też leży zestaw canpola, ale wydaje mi się ze prędzej użyje nożyczek ... jakoś te obcinacze do mnie nie przemawiaja i nigdy ich nie używałam...
Reczniczek kupiłam jeden z kapturkiem, mam w domu dużo ręczników, wiec po prostu będę mała wycierać i zabijać w te normalne...
Sweet trzymamy za Ciebie kciuki... grzecznie tam w szpitalu odpoczywaj, żeby Kosma jak najdłużej wytrzymał w brzuszku -
Staraczka23 wrote:Haha znajome , pooglądać fajnie , wyprac powiesic super widok ale jak wyschnie i nadchodzi czas aby to skladac juz nie jest wesoło
Mam nadzieję ze jak bede prasowala i skladala na bieżąco to bedzie lepiej
Zapal zeby na biezaco prasowac i ukladac napewno bedzie.. Ale jak dlugo? -
nick nieaktualnyDominka92 wrote:Zapal zeby na biezaco prasowac i ukladac napewno bedzie.. Ale jak dlugo?
Kolejne nie będą takie spore a nawet jak by tak bylo to jakos na raty bym dala rade , w ostateczności zrezygnuje z prasowania moich ciuchow na rzecz dziecka
Ogólnie lubię prasowac i zawsze to robię , podejrzewam ze z wiekiem dziecka będą prasowane tylko posciele i ręczniki hahaha -
jezu dziewczyny co tu sie dzieje ?? ja myslałam że to ja pierwsza sie rozpakuje z 3 paku a tu takie chece , kochane dopiero jest lipiec spokojnie nie szalejcie ,
sigma sliczny bobasek gratuluje z całego serduszka , sweet a ty sie trzymaj jeszzce
w pakiecie .
dziołchy która powie jak zdjecie wstawić bo chciałam wam pokazać pokój naszych dziewczynek , mąż wczoraj ostro skręcał łózeczka , -
Carolline wrote:Co do szpitala ja mam `tylko`` 135 km kretych gorskich drog, ale to w koncu niecale 3 godz
A ze w tunelu nie planuje porodu to mam zdazyc
Jezeli chodzi o tel. to nie wiem czy ktos chce sie ze mna wymienic biorac pod uwage, ze nie mam polskiego numeru.
Na się moge z Tobą wymienić numerami... już od tych paru smskow w sytuacjach 'pod napięciem' nie zbankrutujeCarolline lubi tę wiadomość
-
Angelaa ja wrzucam zdjęcia przez stronke zapodaj.net ... tam wybieram opcje na forum, dodajesz plik, wybierasz rozmiar i dodaj...
później kopjujesz chyba trzeci link - jest tam napisane, ze to na forum z miniaturka