Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko sweet trzymaj sie!
Ktory sweet ma tc?
Dominika pranie jak pranie ale na prasowanie o czasu nie bedzie;)
Malemu nie wrocila goraczka od polnocy, mam nadzieje ze wychodzimy na prosta
Ona ja mam dr z Salve wlasnie. Ty se decydujesz na platna cc? -
nick nieaktualny
-
Witam się i ja. Jak zwykle pół nocy wiercenia, a potem w łóżku do 11:00. Dobrze, że nie mam żadnych obowiązków, bo było by ciężko.
Widzę, że teraz co chwilę któraś z nas będzie panikować albo lądować w szpitalu. Dobrze, że dzieciaczki są już w miarę duże i w razie czego, to sobie poradzą, choć to zdecydowanie za wcześnie i trzeba zaciskać nogi!
-
Dominka92 wrote:Zastanawiam sie tak.. Bo wzielabym sie za pranie tego wszystkiego,ale gdzies pare dni po porodzie wracam od rodzicow do siebie i chyba ciuszkom nic sie nie stanie jak potem wpakuje je w karton i przewioze do siebie. Przez chwile w kartonie chyba nie przesmierdna.. Najwzyej bedzie trzeba przeprasowac po wyjeciu . Ale glupi dylemat
Bo jak sie tam przeniesiemy znow to raczej z dzieckiem nie bedzie czasu zeby prac wszystko -
Nancy w poprzedniej ciazy porod zaczal sie od razu , 3 skurcze co piec minut chrup wody odeszly wszystkie naraz niemalze jakby ktos z miski wode wylal. Z grubej rury poszlo;)
A ja mam zestaw z baby ono:) sa super nozyczki , u synka do tej pory sluza, sa baardzo porzadne -
diatomka wrote:Aaaa
Wczoraj tesciowa byla poraz drugi i mowi do mnir zr jak z malym bedzie juz dobrze to mam isc sobie wybrac firany a ona zaplaci!!!! Padlam
Hahaha ale ją męczą te firanki:D Kup jeszcze jedne takie same, a teściowa niech zapłaci:DCarolline, diatomka, easymum lubią tę wiadomość
-
diatomka wrote:Ale to sa takie zwykle z ikei;) a wiesz karnisz ma 5 metrow... Juz ja ja naciagne na te firany oj naciagne
diatomka lubi tę wiadomość
-
Ja też zaliczyłam drzemkę
SwetCherryPie trzymam za Was kciuki. Trzymajcie się!
Ja mam i nożyczki i obcinaczki z Canpola. Zobaczymy co się przyda
A też nie ma co się Wam śnićtylko porody
Dajmy się wykazać Sierpnióweczkom. Przez nas Październikówki spać nie mogą. Pakują torby, Kończą wyprawkę
-
Oj zabieram się za tą torbę i zabieram, ale coś czuję, że jak się spakuję to przenoszę.
Lepiej obiad zrobię - dziś zrazy z buraczkami i fasolką szparagową bo w ogródku mam i trzeba zjadać.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia