Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KathleenPL wrote:Dlatego właśnie mówię o prysznicu. Ustawiasz sobie na takie bicze wodne i gdzie skurcz tam lejesz. Podobno przyspiesza rozwarcie. Tylko musi być taki naprawdę gorący.
ja też rodziłam 7 lat temu. Szpital był akurat przed remontem. Nie dość, że nie było biczy wodnych, to i ciepłej wody pod natryskiem. A jak szłam do toalety po lewatywie, to spłuczka się rozpadła i mąż naprawiał, żebym można było spuścić
diatomka - wypatrzyłam, bo to było marzenie mojego synka. Dostał na urodziny i jest przeszczęśliwy
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDamy radę kobitki- dojechać i urodzić
będzie wszystko dobrze
a ja właśnie dałam się kolejny raz pokłóc w laboratorium, zabrali mi hektolitry krwi więc idę po paczka i do domciu
ehhh czuje taka ekscytacje że być może za miesiąc o tej porze Amelka będzie z nami
dziś ta radość jest silniejsza niż wczorajszy strach
;)jejku te hormony
Kucykowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No w końcu udało się usunąć po 7 i obudziłam się o 10 zaraz wstaje na śniadanie i na 12 pojadę na ktg. Sigma rozkręci się moja siostra w 4 dobie po cesarce miała pokarm a tak to dokarmiala sztucznie. Nancy o kto to wie może i razem będziemy na porodowce. Wczoraj miałam bóle krzyża na dole i bóle i klucia jak na miesiączkę ale na szczęście przeszło ale nie mogłam się przekręcić. A te bóle w podbrzuszu i klucia jak na miesiączkę mam dość często i jak mocno boli to nospe biorę i przechodzi. Dobrze, że ja mam do szpitala samochodem 2-3 min góra 5 jak korki są.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 10:25
-
la_lenka wrote:Ja muszę dojść na pieszo, tak z pół kilometra. Nawet nie planuję se głowy taksówką zawracać, dłużej będę na nią czekać niż się przejdę.
niestety nie wstrzelilam sie z terminem i od dwoch lat musialabym jechac do niego przez cala gdynia, sopot i pol gdanska
-
U nas przez pol roku nie bylo zadnej kliniki prywatnej polozniczej- chyba teraz sie cos otworzylo nowego... Ale jak nie bylo i jak nagle zamkneli to w 3city poploch i te duzo tych kobitek, ktore chcialy placic i rodzic w lepszych warunkach to jezdzily z gdanska na porod do Lodzi do Salve!!! To dopiero pdleglosc
bagatela 300 km
podziwiam, ze im sie chcialo.... Strach musialy miec wielki, ze az przez pol Polski mialy chec jechac ; )
-
Pospalam dzisiaj ponad 10h z wizytą w toalecie o 5 rano
cudownie
Mała urządzała sobie akrobatykę w nocy. Czułam jakieś piruety i przesuwający się łokieć. Nie wiem jak ona to robi, że w nocy zamiast grzecznie spać z mamusia urządza sobie takie harcePewnie teraz będzie odsypiać
Do szpitala mam ok 30 km, chciałabym jechać jak skurcze będą już bardziej regularne, ale znając męża to spanikuje i nie pozwoli mi wziąć nawet prysznica :p -
Dziewczyny mam pytanie co kupujecie albo już kupilyscie dziecia do obcinania pazurków? Nożyczki takie dla dzieci czy obcinaczki ?