Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKoalka wrote:Sigma 3mam za Was kciuki :* A pokarm pewnie przyjdzie,ponoć nawał jest po 3-5 dobach
Dobrze,że masz laktator.
Widzę,że nie tylko ja po akcji z Sigmą i Sweet panicznie się boje,że i u mnie zacznie się poród teraz...
Staraczka ładny kombinezonikCzy zamierzasz go zakładać do wózka/fotelika zimą?bo ja mam podobny może nawet ciut grubszy i zastanawiam się czy jest wystarczająco ciepły na zimę?oczywiście do tego jakiś kocyk lub śpiworek.
Jeszcze drugi jest polarowy ale nie.moglam jakos zdjęcia dodac . Jak wroce z psem to spróbuję -
nick nieaktualnyWoda jest świetna! Ja mogłam tylko na godzinę iść pod prysznic i to była najlepsza godzina tamtej doby... Znacznie lepiej działala na mnie niż leki, kroplowki, tens czy cieple pestki.
Dżuls, aldonaa, adzia, anula1990, trix, karolcia87, snoopy_etka, monaaa85, agatka196, Carolline lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:Woda jest świetna! Ja mogłam tylko na godzinę iść pod prysznic i to była najlepsza godzina tamtej doby... Znacznie lepiej działala na mnie niż leki, kroplowki, tens czy cieple pestki.
-
Narzekacie na sen, a ja to chyba się w niedźwiedzia zmieniam. Tylko w nocy na pół śpiąco wychodzę na siusiu i zaraz śpię z powrotem. Rano też za nic nie mogę się dobudzić. Teraz jestem już strasznie głodna, ale nadal nie chce mi się wygramolić spod kołdry.
-
Sigma wrote:Woda jest świetna! Ja mogłam tylko na godzinę iść pod prysznic i to była najlepsza godzina tamtej doby... Znacznie lepiej działala na mnie niż leki, kroplowki, tens czy cieple pestki.
A tutaj w miescie u moich rodzicow w szpitalu jest dostepna tylko pilka !
Dlatego mam nadzieje ze jak akcja sie zacznie to zdaze dojechac 40km, tam gdzie mieszkamy z M bo tam szpital ma III stopien i wlasnie takie bajery do usmiezania bolu.. No i tu szpital ma I stopien i wgl jest jak za czasow PRL-u wiec nie widzi mi sie tu rodzic -
Widzisz Dominika, wiec jednak to jezioro może nie byłoby wcale takie złeDominka92 lubi tę wiadomość
-
Dominka92 wrote:A tutaj w miescie u moich rodzicow w szpitalu jest dostepna tylko pilka !
Dlatego mam nadzieje ze jak akcja sie zacznie to zdaze dojechac 40km, tam gdzie mieszkamy z M bo tam szpital ma III stopien i wlasnie takie bajery do usmiezania bolu.. No i tu szpital ma I stopien i wgl jest jak za czasow PRL-u wiec nie widzi mi sie tu rodzic
U mnie jakby się coś działo to tez mamy do przejechania ok. 35-40 km... i nawet nie chce o tym myśleć, ze możemy nie dać rady
Wytrzymamy... od pierwszych objawow do porodu to nie tak hop siup...
-
4me wrote:A tak w ogóle to NIE LUBIE 3 City za pogodę u nas zimno i wietrznie juz chyba od tygodnia- 18 Maks, zdarza się i 15 i pada,pada, pada. Normalnie jesień i wez tu człowieku tryskaj energia ;(
Nie przyjeżdżajcie tu na wakacje -
Padam ... Ogarnelam chalupe z odlogu , jak dziecko chore to w domu zawsze sie sajgon robi.
W koncu jest powiedzmy ze czysto.
Musze sfotografowac rzeczy ktore mam od kolezanki:) i jak bedzie pogoda to w weekend ruszam z praniem, naraizie tylko 56 i 62. Bez sensu wieksze rozmiary. Ale patrze na ta szafe i nie wierze... Jak lozeczko stanie to sie porycze chyba
Trix tak ta pilka to brazuca ale wypatrzylas;) bardziej meza niz synka maly srednio zainteresowany , zreszta ma 4 lata , a glowne zainteresowania to samochody.
Ja mam trzy rozki z czego jeden z usztywnieniem pozyczony . A dwa kupilam. Czekam na zestaw minky do wozka:)'moze jutro juz bedzie!
Zaczynam dzis 33 tydz! Czyli 8 miesiac wg mnie;)skabarka, Gusiak, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
Gusiak wrote:U mnie jakby się coś działo to tez mamy do przejechania ok. 35-40 km... i nawet nie chce o tym myśleć, ze możemy nie dać rady
Wytrzymamy... od pierwszych objawow do porodu to nie tak hop siup...
Najwyżej włączcie kamerę i obejrzymy potem w Faktach "Historia w Polsce jak w Teksasie"Dominka92, la_lenka, skabarka lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Aaaaa!!!! Właśnie spojrzalam, że to juz 35tc.
Co do szpitali. Ja mam na Inflancka i na Zelazna jakieś 25km przez całą Warszawę. Oby młody nie postanowił wychodzić w godzinach szczytu.
Mam Bielański bliżej, ale to rzeznia jest i nie chce tam rodzic!!adzia, agatka196, easymum lubią tę wiadomość
-
La lenka opisujesz min i moja sennosc ledwo dociagne do 22. Wstaje rano spiaca i drzemke mam w ciagu dnia.
Dominika to ja w takich warunkach jak za prlu urodzilam synka (nawet pilki wtedy nie bylo bo sie popsula???takie tlumaczenie bylo) i teraz tez tak pewnie bede
Gusiak jak urodzilam Tymka i lezalam w szpitalu jeszcze, zrobil sie chalas na korytarzu byla moze 5.45 a za pol godz wchodzi dziewczyna na sale. Ja Zaspana nie ogarnelam tego ze ona w pol godz urodzila! Polozyla swoje rzeczy na lozku, poszla pod prysznic, wracajac wziela dziexko od poloZnych. Patrze na zegarek a tu 6.30!!! Doznalam szoku. Tyle ze to byl jej drugi porod. Dlatefo ja sie boje pakowac w dojazd do spzitala a mam srednio 60km... -
KathleenPL wrote:Mnie tez przy bólach pod gorący prysznic polozna wysłała. Ale to mega jest, prawda!
Ja siedziałam w wannie i mi to wcale nie pomagało. Fakt, że poród szybko postępował i zanim nalałam tyle wody, żeby zakryła trochę brzuch to już musiałam wyjść z wanny
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
diatomka wrote:La lenka opisujesz min i moja sennosc ledwo dociagne do 22. Wstaje rano spiaca i drzemke mam w ciagu dnia.
Dominika to ja w takich warunkach jak za prlu urodzilam synka (nawet pilki wtedy nie bylo bo sie popsula???takie tlumaczenie bylo) i teraz tez tak pewnie bede
Gusiak jak urodzilam Tymka i lezalam w szpitalu jeszcze, zrobil sie chalas na korytarzu byla moze 5.45 a za pol godz wchodzi dziewczyna na sale. Ja Zaspana nie ogarnelam tego ze ona w pol godz urodzila! Polozyla swoje rzeczy na lozku, poszla pod prysznic, wracajac wziela dziexko od poloZnych. Patrze na zegarek a tu 6.30!!! Doznalam szoku. Tyle ze to byl jej drugi porod. Dlatefo ja sie boje pakowac w dojazd do spzitala a mam srednio 60km... -
trix wrote:Ja siedziałam w wannie i mi to wcale nie pomagało. Fakt, że poród szybko postępował i zanim nalałam tyle wody, żeby zakryła trochę brzuch to już musiałam wyjść z wanny
-
nick nieaktualny