X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nasza maltanke za bardzo rozpiescilismy bo przychodzi do nas, strasznie sie tuli, kaze sie miziac i nosic na rekach :D. Jak juz ja biore na rece to wtula sie ze az milo.. No ale teraz to dziecko bedzie na 1 miejscu i tez mysle jak to bedzie..

relgzbmhh8tsviez.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chciałam pieska, ale mąż powiedział, że on nie będzie ganial z 4 piętra na spacery bo mi się nie będzie chciało lub nie będę miała siły. I wziął kotka,a kot zachowuje się prawie jak Pies;-) śliczny piesek.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy trzy koty aktualnie ;P Ja jestem zbyt leniwa na psa. Kota nie trzeba wyprowadzać i kąpać ;P

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy yorka :-) mega rozpuszczonego hehe śpi z nami w łóżku każe się mizisc często też chcę na ręce do tulenia a za moim mężem to świata nie widzi się tak strasznie cieszy jak on wraca z pracy a dosłownie płacze jak do pracy wychodzi♡
    też jestem ciekawa jak ton Bedzie jak mały się już w domu pojawi ... hm no ale zobaczymy :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • trix Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    DOczekalam sie polek w szafie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a68d22c75bcc.jpg

widzę brazucę? Synka?

Jeśli chodzi o ciuszki, to mam same takie dzidziusiowe ;)

Z naszym maltańczykiem był problem. Potrzebował wychodzić co 3 godziny. To był często wyścig z czasem. Mieszkamy na 3 piętrze i nie dawałam już rady. Do tego miał upatrzone miejsca, które podsikiwał. Musieliśmy wyrzucić wszystkie dywany. Było mi przykro, że pojechał do teściów. Zwłaszcza młody to przeżył. Ale tam mu lepiej, bo teściowa siedzi w domu i go rozpieszcza

atdcwn154po83a78.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domnika cudowna... juz kocham tego Waszego pieska ♥

Dominka92 lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helol...U nas kolejna bezsenna noc...Ola broi bardzo i nie moge spac.Do tego rzucam sie z boku na bok,bo bruch przeszkadza i Maz chrapie...Stwierdzam,ze za wczesnie sie klade jednak,bo rowno z Mezem przed 23 i dupa ze spaniem :(
    Przenioslam sie wiec do drugiego pokoju i czytam ksiazke.
    Spijcie dobrze,Kochane

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 02:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się jeszcze nie polozylam nawet. Ale ja jestem nocny marek :)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 04:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1 baran, 2 baran, 3 baran, .... 2546 baran.... @#@!;(%€#@g :/ nie mogę spać noooooooo!
    Wczoraj jedna mała drzemka w ciągu dnia- bo oczy sie same zamykaly i takie efekt teraz :/ jak sie porządnie za dnia nie zmęczę to później jest duuuupa w nocy. Chyba musze do pracy wrócić ;)
    Wstaje, zjem sucharka- bo mi kiszki marsza graja- poczytam najnudniejsza książkę z polki i pewnie o 6 mnie zmorzy :(

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja od 5 nie śpię i juz mnie zaczyna to wkurzać chodzę spać ok 24 kręcę się z boku ba bok i do WC co godzinę lub dwie a do tego spać jak normalny człowiek nie mogę od 5 zasne kolo 7 lub nie i taki to będzie dzień już mam tego dość :-/ >:) sama na siebie jestem zła i ułożyć się nie mogę bo ciężko się oddycha, nie wspominając ów WC gdzie idę a mocno nie chce mi się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 06:14

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja juz od 6 nie spie...
    Dzien dobry!
    Ola znow szaleje,wystarczy,ze uslyszy budzik Meza o 5.55 i zaczynaja sie pokazy akrobatyczne w brzuchu :)
    Jak bedzie taki dzikus po porodzie to Maz ma zapowiedziane,ze Ja nosi pol nocy...
    Zjadlam kanapke z pasta jajeczna i pol banana i leze ogladajac tv,moze mnie Orfeusz porwie :)
    w ogole to Mala lubi zabawy nozkami,bo wypycha z boku brzucga i czdka az posmyram,po czym chowa i znow wypycha-tak po 10 razy pod rzad :) Dziewczyna widac agentka bedzie :)
    Milego dnia Mamusie i powodzenia na wizytach!!

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Pociesze te z Was, którym krwawią dziąsła przy myciu zębów: po ciąży przechodzi z dnia na dzień ;) polog nie jest taki straszny, boli macica i ciągną szwy po Cc, ale tragedii nie ma. Krwawie jak przy b. Obfitym okresie, może troszkę bardziej momentami.

Nie mam nowych wieści o małym, wczoraj odciagnelam mu ze 2 ml mleka, udało sie po pracy z laktatorem. Dzisiaj mam nadzieje na powtórkę :)

agatka196, kasig, karolcia87, Nancy87, .ona., magdalenkaihelenka, Dżuls, Anitka201, Kasiarzynka, monaaa85, trix, Czarna_88, aldonaa, snoopy_etka, Gusiak, Paulinek, Lilla My, skabarka, Kucykowa, agniesja, przyszła mama, Wonderland lubią tę wiadomość

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Sigma super wieści. I czekamy na jeszcze lepsze o Milanku.
    Ja przez całą ciążę ani razu nie wyszczotkowałam porządnie zębów wiec dajesz nadzieje :-)
    Po telefonie od R zasnełam jak dziecko i spałam :-) W końcu spałam :-) i nawet pieski mi nie zrobiły pobudki o 5 jak to mają w zwyczaju :-) Ale jestem juz po rześkim spacerku i zaraz idę na śniadanko :-)

Miłego dnia wszystkim i powodzenia na wizytach :-)

trix lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma cieszę się, że powoli dochodzisz do siebie:) W sumie masz dla kogo:)

Ja nawet dzisiaj jakoś pospałam. Znowu mi się śniło, że rodzę i to z jakąś dziewczyną od nas ale nie wiem z kim. Może z anulką, bo też jest z mojej miejscowości:) Agatka ma cc, to raczej nie była ona:) Już się pieprzy w tej głowie tymi porodami hehe.

Mężu znowu dzisiaj jedzie dalej do pracy. Grr, nie lubię jak go nie ma na miejscu. Będę grzecznie leżeć, to nic się nie stanie:)

trix lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam na poczatku 35 tygodnia. Oby do 36, a potem z gorki.
    Dzisiaj nawet spalam 7 godzin :), rekord.

Sigma trzymaj sie cieplo!

agatka196, adzia, Dżuls, trix, Gusiak, diatomka, Wonderland lubią tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy ja juz porody w snach mam od paru nocy w tym i dzisiaj :D

Całe szczęście że przez sen nie czuć bólu haha

Kupowała któraś z was grubszy kocyk ?
    Bo tak szukam i wole sie zapytac niz na ślepo kupic w necie

• .ona. Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    Mam pytanie do mam 6-7 latków, wasze dzieciaki same już sprawnie czytają?
    Moj syn ma 6 lat i 2 miesiace. Nauke z czytaniem zaczelismy rok temu, czyta z kazdym tygodniem coraz lepiej, nie jakos szybko (przy dluzszych slowach musi sie chwilke namyslec, krotkie i proste czytanki ida super sprawnie), najwazniejsze, ze juz nie duka poszczegolnych sylab jak wczesniej i nie musze tez juz ich zaznaczac w tekscie. Oczywiscie to nie oznacza, ze nagle sam czyta sobie ksiazki ;). Ale musze przyznac, ze b.duzy postep zrobil i ciesze sie bardzo, bo powiem nieskromnie, ze to tylko moja zasluga :P

edit: z glosek nie powinno sie wlasnie uczyc czytac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 07:53

skabarka lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, witamy 34 tydzień :D Byle do końca 36go, bo pomału mam dość ;)

.ona., agatka196, Czarna_88, adzia, Gusiak, skabarka, Wonderland lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam się czujesz SweetCherryPie?

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) przez to całe myślenie o porodach, o Sigmie i jej maluszku dziś śniło mi się ze urodziłam Helenkę, miałam cesarkę i szyli mnie później na żywca i tak krzyczałam i wstałam od razu po i poszłam jej szukać.

‹‹ 1776 1777 1778 1779 1780 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ