X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma super wieści :) Z każdą godziną będzie lepiej :)Oby tak dalej...
    Jej ja połozyłam sie o 20stej może z 20minut liczyłam ruchy Krzysia i bach...usnełam...w nocy wstałam o 00:24 i 03:27 siku i spałam do 7:15 :)
    Wierce sie w nocy ale naprawde wysypiam sie...współczuje dziewczyną która wcale nie śpią! Możę szklanka cieplego mleka z miodem by Wam pomogła przed snem?Ja jak cierpiałam na bezsennosc to tak robiłam i zasypialam jak niemowlak...
    Do dziewczyn z cukrzycą...kiedyś pisałam o chlebie IG w Hert-cie,wczoraj sprobowałam chleba tostowego z biedry 4 ziarna i cukier rewelka...nawet skusiłam sie na tosty z tostera bo tak za mną chodziło coś "niezdrowego"...mniam mniam cukier po 1 h...113 :)

74disg18xt1q3yyo.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    mmnie też cięzko się spało, nie mogłam znaleźć dobrej (bezpolesnej pozycji) i tak się miotałam z boku na bok. Czuję już spory ciężar Kaji, ale ciesze się za każdy dzień, kiedy jest jeszcze w brzuszku, bo rośnie i rozwija się lepiej, a tu już w sobote zaczynamy 9 mc :-)

720fbe94f2.png
  • trix Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej,

noc jak zwykle przespana, ale ja czuję się zmęczona ;)

Mi się śniło, że rano wstałam, zaglądam na fo, a tam na pierwszej stronie dopisana Skabarka i Kucykowa, że urodziły w nocy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 08:29

skabarka, Kucykowa lubią tę wiadomość

atdcwn154po83a78.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę sie co mama z siostrą kupiły dzisiaj :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb2e17c36654.jpg

Czarna_88, trix, agatka196, adzia, monaaa85, Gusiak, AniaM, Carolline, chabasse lubią tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trix wrote:
    hej hej,

noc jak zwykle przespana, ale ja czuję się zmęczona ;)

Mi się śniło, że rano wstałam, zaglądam na fo, a tam na pierwszej stronie dopisana Skabarka i Kucykowa, że urodziły w nocy ;)

Hehe coś skabarka nie tylko mi się śni:) A może będzie na odwrót i przenosi:)

Uciekam na drzemkę. Nie piszcie za dużo:p
    Sigma daj znać, jak tam Milanek, jak będziesz coś wiedzieć.

trix lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-) witamy się w 34 tc :-) ♡ jeszcze tylko troszeczkę....

Ja codziennie budzę się koło 4 i mam co najmniej godzinną przerwę w spaniu :-/ później chodzę do 12 taka nie do życia bo bym ciągle spala...

Dzisiaj mamy wizyte na 15 i mam nadzieję ze u naszego babla wszystko ok więc proszę trzymajcie kciuki za nas :-)

Również trzymam kciuki za inne wizyty jeśli któreś mają ;-)

easymum lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) w takim razie powodzenia na wizytach mamuśki :) ja się w końcu wyspałam także wstałam z uśmiechem na twarzy czego i Wam wszystkim życzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 08:50

Czarna_88 lubi tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Kupowała któraś z was grubszy kocyk ?
    Bo tak szukam i wole sie zapytac niz na ślepo kupic w necie

Dla młodej miałam po prostu większe koce więc jak był potrzebny grubszy to skladalam i był grubszy :) Dopiero teraz dla młodego mam jakąś tam kolderke, ale nie kupowalabym, po prostu dostałam. A i mam taki trochę grubszy minky z wypełnieniem 1cm bo ten najcienszy stwierdzilam, że jest za cienki XD

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzisiaj zaspaliśmy, bo mąż zapomniał ustawić budzik. Teraz przynajmniej wiemy, że od pobudki do wyjścia z domu potrzebuje 7 minut na wyszykowanie się :D

Sigma - trzymam kciuki, żeby laktacja się rozbujała. Koleżanka, która miała CC w Niemczech namawia mnie, żeby walczyć za wszelką cenę, nawet jak nie idzie. Jej się udało małą przystawić do piersi po 3 albo 4 tygodniach dopiero, bo wcześniej albo nie miała pokarmu, albo mała nie chciała ssać. Będzie dobrze i dawaj znać od czasu do czasu, co u Was :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Gusiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

U mnie już też zaczynają się średnie noce... kręcę się, wierce, budzę do wc i tak naprawdę dopiero gdzieś nad ranem normalnie zasypiam...

Sigma z każdym dniem juz będzie coraz lepiej i pewnie coraz więcej będziesz dawała rade odciągnąć pokarmu.... najważniejsze, ze oboje czujecie się coraz lepiej =)

U nas dziś w planach prasowanie ciuszków i wstawianie kolejnej porcji prania =)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Dominka92 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    A idzcie z tymi snami ! Przez te forum wbijaja mi sie do glowy porody i o :D tez mialam sen! Ze urodzilam... W jeziorze !!!

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Dla młodej miałam po prostu większe koce więc jak był potrzebny grubszy to skladalam i był grubszy :) Dopiero teraz dla młodego mam jakąś tam kolderke, ale nie kupowalabym, po prostu dostałam. A i mam taki trochę grubszy minky z wypełnieniem 1cm bo ten najcienszy stwierdzilam, że jest za cienki XD
    A ten minky gdzies stacjonarnie kupilas czy w necie albo dostalas ?
    Mi chodzi o taki kocyk ze względu na to zeby spiwora nie kupic i zamiast tego zeby w zime był kocyk w wózku :)

• trix Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    Dzien dobry :)
    A idzcie z tymi snami ! Przez te forum wbijaja mi sie do glowy porody i o :D tez mialam sen! Ze urodzilam... W jeziorze !!!

ponoć w wodzie mniej boli :) :)

Dominka92 lubi tę wiadomość

atdcwn154po83a78.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-) ja od rana szaleje z zelazkiem :-) dzisiaj robie na obiad pierogi z jagodami i drożdżowke z owocami :-) także zapraszam :-)

karolcia87 lubi tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A ten minky gdzies stacjonarnie kupilas czy w necie albo dostalas ?
    Mi chodzi o taki kocyk ze względu na to zeby spiwora nie kupic i zamiast tego zeby w zime był kocyk w wózku :)
    Na allegro kupowalam. Ale mam tez kombinezony i jakieś spiworki specjalnie do wózka. Ale ja po prostu mam część rzexlczy po młodej jeszcze, a część dostałam od koleżanek dlatego teraz naprawdę mało rzeczy kupowalam. A te minky mi się tak podobają że nie było innego wyjścia :D Nie kupuje za to rozka bo to naprawdę zbędny wydatek, przy młodej w ogole mi się nie przydał. Lepiej właśnie kupic dobry koc. Moja Taśka ma milusie puchate kocyki od urodzenia i nie potrzebuje żadnych pluszakow itp tylko właśnie kocyki wszędzie nosi że soba. Mamy małe (poszewki na poduszki) i duże. Jak kupowalam Tymonowi minky to jej musiałam tez kupic od razu. Ma tych kocykow z 10 juz i wszystkie z nią śpią w łóżku XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 09:53

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noop dospalam ale bez sensu taki przerywany sen :/ idę sobie zrobić jakies śniadanie bo glodna jestem jak wilk. A ja sobie nie wkręcam i zadne porody mi sie nie snia :P jeszcze bede miala swój i swoje przygody wiec po co teraz o tym rozmyślać ? ....
    Nie mam pomysłu na obiad albo raczej chęci... Najbardziej mam chęci na knajpę z obiadem dzis ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:16

trix, Kucykowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma 3mam za Was kciuki :* A pokarm pewnie przyjdzie,ponoć nawał jest po 3-5 dobach :) Dobrze,że masz laktator.

Widzę,że nie tylko ja po akcji z Sigmą i Sweet panicznie się boje,że i u mnie zacznie się poród teraz...

Staraczka ładny kombinezonik :) Czy zamierzasz go zakładać do wózka/fotelika zimą?bo ja mam podobny może nawet ciut grubszy i zastanawiam się czy jest wystarczająco ciepły na zimę?oczywiście do tego jakiś kocyk lub śpiworek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:16

Nancy87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Na allegro kupowalam. Ale mam tez kombinezony i jakieś spiworki specjalnie do lozka. Ale ja po prostu mam część rzexlczy po młodej jeszcze, a część dostałam od koleżanek dlatego teraz naprawdę mało rzeczy kupowalam. A te minky mi się tak podobają że nie było innego wyjścia :D Nie kupuje za to rozka bo to naprawdę zbędny wydatek, przy młodej w ogole mi się nie przydał. Lepiej właśnie kupic dobry koc. Moja Taśka ma milusie puchate kocyki od urodzenia i nie potrzebuje żadnych pluszakow itp tylko właśnie kocyki wszędzie nosi że soba. Mamy małe (poszewki na poduszki) i duże. Jak kupowalam Tymonowi minky to jej musiałam tez kupic od razu. Ma tych kocykow z 10 juz i wszystkie z nią śpią w łóżku XD
    U mnie jeden rożek bedzie , kolezanka tez zamiast tego to malego w kocyku bierze albo w duza poduszke hehe

Musze spojrzec za kocykami i zapomnialam o najważniejszym a.mianowicie ręczniki dla małej :D

‹‹ 1777 1778 1779 1780 1781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ