Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigma super wieści
Z każdą godziną będzie lepiej :)Oby tak dalej...
Jej ja połozyłam sie o 20stej może z 20minut liczyłam ruchy Krzysia i bach...usnełam...w nocy wstałam o 00:24 i 03:27 siku i spałam do 7:15
Wierce sie w nocy ale naprawde wysypiam sie...współczuje dziewczyną która wcale nie śpią! Możę szklanka cieplego mleka z miodem by Wam pomogła przed snem?Ja jak cierpiałam na bezsennosc to tak robiłam i zasypialam jak niemowlak...
Do dziewczyn z cukrzycą...kiedyś pisałam o chlebie IG w Hert-cie,wczoraj sprobowałam chleba tostowego z biedry 4 ziarna i cukier rewelka...nawet skusiłam sie na tosty z tostera bo tak za mną chodziło coś "niezdrowego"...mniam mniam cukier po 1 h...113 -
hej,
mmnie też cięzko się spało, nie mogłam znaleźć dobrej (bezpolesnej pozycji) i tak się miotałam z boku na bok. Czuję już spory ciężar Kaji, ale ciesze się za każdy dzień, kiedy jest jeszcze w brzuszku, bo rośnie i rozwija się lepiej, a tu już w sobote zaczynamy 9 mc -
hej hej,
noc jak zwykle przespana, ale ja czuję się zmęczona
Mi się śniło, że rano wstałam, zaglądam na fo, a tam na pierwszej stronie dopisana Skabarka i Kucykowa, że urodziły w nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 08:29
skabarka, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
trix wrote:hej hej,
noc jak zwykle przespana, ale ja czuję się zmęczona
Mi się śniło, że rano wstałam, zaglądam na fo, a tam na pierwszej stronie dopisana Skabarka i Kucykowa, że urodziły w nocy
Hehe coś skabarka nie tylko mi się śni:) A może będzie na odwrót i przenosi:)
Uciekam na drzemkę. Nie piszcie za dużo:p
Sigma daj znać, jak tam Milanek, jak będziesz coś wiedzieć.trix lubi tę wiadomość
-
Hejka
witamy się w 34 tc
♡ jeszcze tylko troszeczkę....
Ja codziennie budzę się koło 4 i mam co najmniej godzinną przerwę w spaniupóźniej chodzę do 12 taka nie do życia bo bym ciągle spala...
Dzisiaj mamy wizyte na 15 i mam nadzieję ze u naszego babla wszystko ok więc proszę trzymajcie kciuki za nas
Również trzymam kciuki za inne wizyty jeśli któreś mająeasymum lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
w takim razie powodzenia na wizytach mamuśki
ja się w końcu wyspałam także wstałam z uśmiechem na twarzy czego i Wam wszystkim życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 08:50
Czarna_88 lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Kupowała któraś z was grubszy kocyk ?
Bo tak szukam i wole sie zapytac niz na ślepo kupic w necie
Dla młodej miałam po prostu większe koce więc jak był potrzebny grubszy to skladalam i był grubszyDopiero teraz dla młodego mam jakąś tam kolderke, ale nie kupowalabym, po prostu dostałam. A i mam taki trochę grubszy minky z wypełnieniem 1cm bo ten najcienszy stwierdzilam, że jest za cienki
-
A my dzisiaj zaspaliśmy, bo mąż zapomniał ustawić budzik. Teraz przynajmniej wiemy, że od pobudki do wyjścia z domu potrzebuje 7 minut na wyszykowanie się
Sigma - trzymam kciuki, żeby laktacja się rozbujała. Koleżanka, która miała CC w Niemczech namawia mnie, żeby walczyć za wszelką cenę, nawet jak nie idzie. Jej się udało małą przystawić do piersi po 3 albo 4 tygodniach dopiero, bo wcześniej albo nie miała pokarmu, albo mała nie chciała ssać. Będzie dobrze i dawaj znać od czasu do czasu, co u Was
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Dzień dobry
U mnie już też zaczynają się średnie noce... kręcę się, wierce, budzę do wc i tak naprawdę dopiero gdzieś nad ranem normalnie zasypiam...
Sigma z każdym dniem juz będzie coraz lepiej i pewnie coraz więcej będziesz dawała rade odciągnąć pokarmu.... najważniejsze, ze oboje czujecie się coraz lepiej
U nas dziś w planach prasowanie ciuszków i wstawianie kolejnej porcji prania
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! -
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Dla młodej miałam po prostu większe koce więc jak był potrzebny grubszy to skladalam i był grubszy
Dopiero teraz dla młodego mam jakąś tam kolderke, ale nie kupowalabym, po prostu dostałam. A i mam taki trochę grubszy minky z wypełnieniem 1cm bo ten najcienszy stwierdzilam, że jest za cienki
Mi chodzi o taki kocyk ze względu na to zeby spiwora nie kupic i zamiast tego zeby w zime był kocyk w wózku -
Staraczka23 wrote:A ten minky gdzies stacjonarnie kupilas czy w necie albo dostalas ?
Mi chodzi o taki kocyk ze względu na to zeby spiwora nie kupic i zamiast tego zeby w zime był kocyk w wózkuNie kupuje za to rozka bo to naprawdę zbędny wydatek, przy młodej w ogole mi się nie przydał. Lepiej właśnie kupic dobry koc. Moja Taśka ma milusie puchate kocyki od urodzenia i nie potrzebuje żadnych pluszakow itp tylko właśnie kocyki wszędzie nosi że soba. Mamy małe (poszewki na poduszki) i duże. Jak kupowalam Tymonowi minky to jej musiałam tez kupic od razu. Ma tych kocykow z 10 juz i wszystkie z nią śpią w łóżku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 09:53
-
Noop dospalam ale bez sensu taki przerywany sen
idę sobie zrobić jakies śniadanie bo glodna jestem jak wilk. A ja sobie nie wkręcam i zadne porody mi sie nie snia
jeszcze bede miala swój i swoje przygody wiec po co teraz o tym rozmyślać ? ....
Nie mam pomysłu na obiad albo raczej chęci... Najbardziej mam chęci na knajpę z obiadem dzis
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySigma 3mam za Was kciuki :* A pokarm pewnie przyjdzie,ponoć nawał jest po 3-5 dobach
Dobrze,że masz laktator.
Widzę,że nie tylko ja po akcji z Sigmą i Sweet panicznie się boje,że i u mnie zacznie się poród teraz...
Staraczka ładny kombinezonikCzy zamierzasz go zakładać do wózka/fotelika zimą?bo ja mam podobny może nawet ciut grubszy i zastanawiam się czy jest wystarczająco ciepły na zimę?oczywiście do tego jakiś kocyk lub śpiworek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Na allegro kupowalam. Ale mam tez kombinezony i jakieś spiworki specjalnie do lozka. Ale ja po prostu mam część rzexlczy po młodej jeszcze, a część dostałam od koleżanek dlatego teraz naprawdę mało rzeczy kupowalam. A te minky mi się tak podobają że nie było innego wyjścia
Nie kupuje za to rozka bo to naprawdę zbędny wydatek, przy młodej w ogole mi się nie przydał. Lepiej właśnie kupic dobry koc. Moja Taśka ma milusie puchate kocyki od urodzenia i nie potrzebuje żadnych pluszakow itp tylko właśnie kocyki wszędzie nosi że soba. Mamy małe (poszewki na poduszki) i duże. Jak kupowalam Tymonowi minky to jej musiałam tez kupic od razu. Ma tych kocykow z 10 juz i wszystkie z nią śpią w łóżku
Musze spojrzec za kocykami i zapomnialam o najważniejszym a.mianowicie ręczniki dla małej