X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma super wieści :) Z każdą godziną będzie lepiej :)Oby tak dalej...
    Jej ja połozyłam sie o 20stej może z 20minut liczyłam ruchy Krzysia i bach...usnełam...w nocy wstałam o 00:24 i 03:27 siku i spałam do 7:15 :)
    Wierce sie w nocy ale naprawde wysypiam sie...współczuje dziewczyną która wcale nie śpią! Możę szklanka cieplego mleka z miodem by Wam pomogła przed snem?Ja jak cierpiałam na bezsennosc to tak robiłam i zasypialam jak niemowlak...
    Do dziewczyn z cukrzycą...kiedyś pisałam o chlebie IG w Hert-cie,wczoraj sprobowałam chleba tostowego z biedry 4 ziarna i cukier rewelka...nawet skusiłam sie na tosty z tostera bo tak za mną chodziło coś "niezdrowego"...mniam mniam cukier po 1 h...113 :)

74disg18xt1q3yyo.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    mmnie też cięzko się spało, nie mogłam znaleźć dobrej (bezpolesnej pozycji) i tak się miotałam z boku na bok. Czuję już spory ciężar Kaji, ale ciesze się za każdy dzień, kiedy jest jeszcze w brzuszku, bo rośnie i rozwija się lepiej, a tu już w sobote zaczynamy 9 mc :-)

720fbe94f2.png
  • trix Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej,

noc jak zwykle przespana, ale ja czuję się zmęczona ;)

Mi się śniło, że rano wstałam, zaglądam na fo, a tam na pierwszej stronie dopisana Skabarka i Kucykowa, że urodziły w nocy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 08:29

skabarka, Kucykowa lubią tę wiadomość

atdcwn154po83a78.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę sie co mama z siostrą kupiły dzisiaj :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb2e17c36654.jpg

Czarna_88, trix, agatka196, adzia, monaaa85, Gusiak, AniaM, Carolline, chabasse lubią tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trix wrote:
    hej hej,

noc jak zwykle przespana, ale ja czuję się zmęczona ;)

Mi się śniło, że rano wstałam, zaglądam na fo, a tam na pierwszej stronie dopisana Skabarka i Kucykowa, że urodziły w nocy ;)

Hehe coś skabarka nie tylko mi się śni:) A może będzie na odwrót i przenosi:)

Uciekam na drzemkę. Nie piszcie za dużo:p
    Sigma daj znać, jak tam Milanek, jak będziesz coś wiedzieć.

trix lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-) witamy się w 34 tc :-) ♡ jeszcze tylko troszeczkę....

Ja codziennie budzę się koło 4 i mam co najmniej godzinną przerwę w spaniu :-/ później chodzę do 12 taka nie do życia bo bym ciągle spala...

Dzisiaj mamy wizyte na 15 i mam nadzieję ze u naszego babla wszystko ok więc proszę trzymajcie kciuki za nas :-)

Również trzymam kciuki za inne wizyty jeśli któreś mają ;-)

easymum lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) w takim razie powodzenia na wizytach mamuśki :) ja się w końcu wyspałam także wstałam z uśmiechem na twarzy czego i Wam wszystkim życzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 08:50

Czarna_88 lubi tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Kupowała któraś z was grubszy kocyk ?
    Bo tak szukam i wole sie zapytac niz na ślepo kupic w necie

Dla młodej miałam po prostu większe koce więc jak był potrzebny grubszy to skladalam i był grubszy :) Dopiero teraz dla młodego mam jakąś tam kolderke, ale nie kupowalabym, po prostu dostałam. A i mam taki trochę grubszy minky z wypełnieniem 1cm bo ten najcienszy stwierdzilam, że jest za cienki XD

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzisiaj zaspaliśmy, bo mąż zapomniał ustawić budzik. Teraz przynajmniej wiemy, że od pobudki do wyjścia z domu potrzebuje 7 minut na wyszykowanie się :D

Sigma - trzymam kciuki, żeby laktacja się rozbujała. Koleżanka, która miała CC w Niemczech namawia mnie, żeby walczyć za wszelką cenę, nawet jak nie idzie. Jej się udało małą przystawić do piersi po 3 albo 4 tygodniach dopiero, bo wcześniej albo nie miała pokarmu, albo mała nie chciała ssać. Będzie dobrze i dawaj znać od czasu do czasu, co u Was :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Gusiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

U mnie już też zaczynają się średnie noce... kręcę się, wierce, budzę do wc i tak naprawdę dopiero gdzieś nad ranem normalnie zasypiam...

Sigma z każdym dniem juz będzie coraz lepiej i pewnie coraz więcej będziesz dawała rade odciągnąć pokarmu.... najważniejsze, ze oboje czujecie się coraz lepiej =)

U nas dziś w planach prasowanie ciuszków i wstawianie kolejnej porcji prania =)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Dominka92 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    A idzcie z tymi snami ! Przez te forum wbijaja mi sie do glowy porody i o :D tez mialam sen! Ze urodzilam... W jeziorze !!!

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Dla młodej miałam po prostu większe koce więc jak był potrzebny grubszy to skladalam i był grubszy :) Dopiero teraz dla młodego mam jakąś tam kolderke, ale nie kupowalabym, po prostu dostałam. A i mam taki trochę grubszy minky z wypełnieniem 1cm bo ten najcienszy stwierdzilam, że jest za cienki XD
    A ten minky gdzies stacjonarnie kupilas czy w necie albo dostalas ?
    Mi chodzi o taki kocyk ze względu na to zeby spiwora nie kupic i zamiast tego zeby w zime był kocyk w wózku :)

• trix Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    Dzien dobry :)
    A idzcie z tymi snami ! Przez te forum wbijaja mi sie do glowy porody i o :D tez mialam sen! Ze urodzilam... W jeziorze !!!

ponoć w wodzie mniej boli :) :)

Dominka92 lubi tę wiadomość

atdcwn154po83a78.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-) ja od rana szaleje z zelazkiem :-) dzisiaj robie na obiad pierogi z jagodami i drożdżowke z owocami :-) także zapraszam :-)

karolcia87 lubi tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A ten minky gdzies stacjonarnie kupilas czy w necie albo dostalas ?
    Mi chodzi o taki kocyk ze względu na to zeby spiwora nie kupic i zamiast tego zeby w zime był kocyk w wózku :)
    Na allegro kupowalam. Ale mam tez kombinezony i jakieś spiworki specjalnie do wózka. Ale ja po prostu mam część rzexlczy po młodej jeszcze, a część dostałam od koleżanek dlatego teraz naprawdę mało rzeczy kupowalam. A te minky mi się tak podobają że nie było innego wyjścia :D Nie kupuje za to rozka bo to naprawdę zbędny wydatek, przy młodej w ogole mi się nie przydał. Lepiej właśnie kupic dobry koc. Moja Taśka ma milusie puchate kocyki od urodzenia i nie potrzebuje żadnych pluszakow itp tylko właśnie kocyki wszędzie nosi że soba. Mamy małe (poszewki na poduszki) i duże. Jak kupowalam Tymonowi minky to jej musiałam tez kupic od razu. Ma tych kocykow z 10 juz i wszystkie z nią śpią w łóżku XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 09:53

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noop dospalam ale bez sensu taki przerywany sen :/ idę sobie zrobić jakies śniadanie bo glodna jestem jak wilk. A ja sobie nie wkręcam i zadne porody mi sie nie snia :P jeszcze bede miala swój i swoje przygody wiec po co teraz o tym rozmyślać ? ....
    Nie mam pomysłu na obiad albo raczej chęci... Najbardziej mam chęci na knajpę z obiadem dzis ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:16

trix, Kucykowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma 3mam za Was kciuki :* A pokarm pewnie przyjdzie,ponoć nawał jest po 3-5 dobach :) Dobrze,że masz laktator.

Widzę,że nie tylko ja po akcji z Sigmą i Sweet panicznie się boje,że i u mnie zacznie się poród teraz...

Staraczka ładny kombinezonik :) Czy zamierzasz go zakładać do wózka/fotelika zimą?bo ja mam podobny może nawet ciut grubszy i zastanawiam się czy jest wystarczająco ciepły na zimę?oczywiście do tego jakiś kocyk lub śpiworek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:16

Nancy87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Na allegro kupowalam. Ale mam tez kombinezony i jakieś spiworki specjalnie do lozka. Ale ja po prostu mam część rzexlczy po młodej jeszcze, a część dostałam od koleżanek dlatego teraz naprawdę mało rzeczy kupowalam. A te minky mi się tak podobają że nie było innego wyjścia :D Nie kupuje za to rozka bo to naprawdę zbędny wydatek, przy młodej w ogole mi się nie przydał. Lepiej właśnie kupic dobry koc. Moja Taśka ma milusie puchate kocyki od urodzenia i nie potrzebuje żadnych pluszakow itp tylko właśnie kocyki wszędzie nosi że soba. Mamy małe (poszewki na poduszki) i duże. Jak kupowalam Tymonowi minky to jej musiałam tez kupic od razu. Ma tych kocykow z 10 juz i wszystkie z nią śpią w łóżku XD
    U mnie jeden rożek bedzie , kolezanka tez zamiast tego to malego w kocyku bierze albo w duza poduszke hehe

Musze spojrzec za kocykami i zapomnialam o najważniejszym a.mianowicie ręczniki dla małej :D

‹‹ 1777 1778 1779 1780 1781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ