Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaa zanim doszłam do formy sprzed ciąży upłynął rok, ale osobiscie nie spinalam sie, nie cwiczylam i nie stosowalam zadnej diety bo chcialam, żeby mi zostało kilka dodatkowych kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 16:43
-
nick nieaktualny
-
Alicja83 wrote:eM
naturalnie pasek chialam wrzucic do stopki
a jednak dowod rozkojarzenie-jestem w ciazyAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Hej Laseczki!
ciąża byłaby genialna pod każdym względem gdyby nie te straszne mdłości, można zwariować
zauważyłam, że ciągłe żucie gumy miętowej przynosi mi trochę ulgi, koleżanki polecają herbatę z dodatkiem imbiru ale na samą myśl ściska mnie w gardle
-
Aaaa ja też wczoraj cały dzień jadłam kanapkę z masłem i pomidorem:) Dzisiaj na śniadanko to samo ale dołożyłam żółty ser.
Lady Savage gratulacje:)
Agnieszka ładny brzuszek już się robi:) A jaki miałaś w 10 tygodniu:) Wow...Ja chyba jeszcze takiego nie mam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 17:46
-
nick nieaktualnyWitam wieczorową porą
jestem dobrej mysli bo odczuwam czestsze ukucia w macicy, jutro na 10 ide do gienia. Macie supee pamiątki ze zdjęciami
a wracając do obiadow jadlam dziczyzne dZisiaj ale zmielona cZyli kotlety z łosia pycha, tylko już mięso te same w gulasZu mi smierdzialo, mialam chęć na czekoladę wiec wyjęłam polozylam i nie zjadlam bo czułam ze nie podejdzie. U mnie to mąż robi gołąbki, różne mięsa piecze i pierogi a obiady na codzien ja gotuje
Ale mi zimno od wczoraj i nie z rana tylko tak od godziny 14 i trzyma do wieczora, w grudniu mialam sen o bocianie a dzisiaj snily sie dwa hehe czyżby znak jakisMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Agnieszka świetna pamiatka takie zdjęcia. Mi się też taka sesja marzy ale u mnie brzuszek tłuszczowy więc takiego efektu nie będzie jak u ciebie. Ale może w takiej zawansowanej ciaży pójde na sesje zdjęciowa.
przez tluszczyk mialas rozstępy juz moze? Ja mialam a teraz widzę sporo świeżych -
Dzieki dziewczyny za miłe słowa
Agatka196 ja taka sesje mialam, bardzo fajna pamiatka, zreszta sams tez robilam sobie duzo zdjec i potem powstal album z calej ciazy, ze zdjeciami usg, testow i moimi, bardzo lubie do niego wracac, w tej ciazy akurat zaawansowana bedzie w lecia, wiec mam mase pomyslow na sesje, nad woda, na łące itp. Oby tylko lato dopisalo, a nie tak jak w tamtym rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 18:05
agatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny