Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny piszecie jak burza Zazdroszczę Wam już odbytej wizyty i tego małego szczęścia na ekranie, ja muszę czekać dziś do 18!!!
Ja od wczoraj mam mega ochotę na kiwi, pochłaniam koszykami Ale rano jak wstanę, to generalnie nie chce mi się jeść, a jak poczuje zapachy z lodówki, tym bardziej.
Mdłości mam codziennie, niestety z muszlą też się witam co jakiś czas.
Rany rany, jeszcze ponad 3h... <niecierpliwa>
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Alicja83 wrote:hahahha udalo sie
co wy na to ciaza nie zaburzyla mojej inteligencji
Chciałaś ten suwaczek dać do stopki? Bo na razie to tylko wkleiłaś jako wiadomośćAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
agatka196 wrote:Anitka zazraszczam takiego męża. Mój to najlepiej gotuje wode na herbate i jajka na twardo
U mnie to na wieczor wywala mi brzuch ale to chyba od wzęć. Tak to rano jak wstaje jest taki jak zawsze. -
Mi brzuszek było widać praktycznie od samego początku, jestem bardzo drobna (157cm, 42kg), więc wiedziałam, że i brzuszek ciążowy szybko sie pojawi, w tej ciazy jest wiekszy niz w poprzedniej, ale to normalne podczas drugiej ciazy zawsze szybciej sie pojawia, moja kolezanka np. zarowno w pierwszej jak i w drugiej ciazy do 6 miesiaca nie bylo znac, ze jest w ciazy taki miala malutki brzuszek dopiero potem jej sie lekko zaokraglił
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane!
Wróciłam
Bąbel ma 1,27 cm serduszko przyśpieszylo i bije 150 uderzeń na minute
Dostałam luteine dopochwowo Wileka ulgaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 14:50
agatka196, dora13, eM, adzia, Anitka201, agniesja, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Ja dziś zrobiłam dwa kotlety giganty ;p Których nie będe jeść, bo usmażenie ich przyprawiało mnie o mega mdłości!
U mnie mdłości potęguja się popołudniu, a w momenciegdy mam iść spać jest apogeum Ja z tych co mają wieczorno-nocne mdłości
Ja mam cały dzień i wieczorno-nocne też się pojawiają. Ja na obiad zrobilam sobie kasze z warzywami. Ale wam fajnie że jesteście już po wizycie ja jeszcze przed do jutra muszę wytrzymać, stresuję się i cieszę się że u was jest dobrze -
Misi@ wrote:Ja dziś zrobiłam dwa kotlety giganty ;p Których nie będe jeść, bo usmażenie ich przyprawiało mnie o mega mdłości!
U mnie mdłości potęguja się popołudniu, a w momenciegdy mam iść spać jest apogeum Ja z tych co mają wieczorno-nocne mdłości
Mnie również nasilają się wieczorem.
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Anastazjaaa bardzo szybko prawie od razu po porodzie miala taki brzuch jak przed, a u mnie gdzie rósł przez cale 9 miechow zanim doszedl do formy sprzed ciazy trwalo to conajmniej pol roku
Misi@ moje gratulacje swietne wiadomosciWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 15:18
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny