Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
DZien Dobry wszytskim- oczywiscie stresuje sie bo nadal zadnych objawow ciazy a jestem ponoc w 7 tygodniu i 1 dniu - strasznie mnie to dziwi- chce leciec do lekarza ale moj maz ma racjie i mowi ze niemoge latac do lekarza co tydzien bo wkoncu to mnie wyzuci z calego gabinetu i bedziemy miec jeszcze wiekszy problem
ciesze sie ze jest AGnieszka ktora pisze ze to nic nie mosi znaczyc i ze tez w obydwoch ciazach nie miala zadnych objawow - chyba mnie to troche uspokaja dlatego wielkie dzieki Agnieszko za twoj wpis
pozdrowionkaAgnieszka lubi tę wiadomość
-
Alicja83 wrote:DZien Dobry wszytskim- oczywiscie stresuje sie bo nadal zadnych objawow ciazy a jestem ponoc w 7 tygodniu i 1 dniu - strasznie mnie to dziwi- chce leciec do lekarza ale moj maz ma racjie i mowi ze niemoge latac do lekarza co tydzien bo wkoncu to mnie wyzuci z calego gabinetu i bedziemy miec jeszcze wiekszy problem
ciesze sie ze jest AGnieszka ktora pisze ze to nic nie mosi znaczyc i ze tez w obydwoch ciazach nie miala zadnych objawow - chyba mnie to troche uspokaja dlatego wielkie dzieki Agnieszko za twoj wpis
pozdrowionka
Haha wiecie co sobie pomyślałam jak to przeczytałam, że każdej z nas by się przydał taki sprzęt do USG w domu , domowe Usg, dlaczego nikt na to jeszcze nie wpadł -
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Haha wiecie co sobie pomyślałam jak to przeczytałam, że każdej z nas by się przydał taki sprzęt do USG w domu , domowe Usg, dlaczego nikt na to jeszcze nie wpadłAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
U mnie wczoraj do wieczora spokój z mdlosciami zjadłam jabłko na wieczór i tak mi nie dobrze było że umieralam, do tego mam zaparcia i jeszcze dziś od rana mnie mdli a dzisiaj egzamin ustny :(jutro wizyta mam nadzieję że będzie dobrze
-
Staraczka23 OMG!!! To jakaś rzeźnia nie szpital!!!
Alicja83 nie ma za co, wiem jak człowiek potrafi świerować podczas pierwszej ciąży, sama nie mając żadnych objawów martwiłam się tym, bo wszystkie mają tylko nie ja czyli pewnie coś jest nie tak... A teraz wiem, że to jest błogosławieństwo Mozesz jesc wszystko, nie masz mdłosci przez pół dnia trwajacych kilka tygodni, w takiej ciazy jak pierwszej to mogłabym byc cały czas -
Agnieszko
naprwde bardzo ci dziekuje za podzielenie sie twoimi doswiadczeniami
tyle czytam i slusze ze nic tylko tak jak ktoras dziewczyna napisala najlepiej podpielabym sie pod usg na caly okres ciazy - no ale to niemozliwe chyba musze taki sprzet wynlez
-
Alicja83 wrote:Agnieszko
tyle czytam i slusze ze nic tylko tak jak ktoras dziewczyna napisala najlepiej podpielabym sie pod usg na caly okres ciazy - no ale to niemozliwe chyba musze taki sprzet wynlez
Jak wynajdziesz to ja z chęcią kupię -
Alicja83 wrote:Agnieszko
Mi by wystarczyła taka kontrolna dioda w pępku:
-zielona - wszystko super
-pomarańczowa - idź do gin
-czerwona - coś nie tak
agatka196, Lady Savage, SweetCherryPie, dora13 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualnyHej ja na 12 ta na kontrole...jestem dobrej mysli, ale im blizej tym bardziej sie denerwuje.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i egzamin Lady S.
Staraczka masakra brak slow, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze
Po mnie szwagier przyjedzie bo maz nie kaze mi sie samej ruszac, troche mnie to drazni sam nie moze jechac to jade z jego bratem...troche to dziwne, ale jak sie maz uprze to nie ma mocnych...
Milego dnia!eM, eM, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Hehe Misi@ podwójnie lubię twoją wiadomość Dobrze że mąż Ci nie pozawala samej do gin jechać, zwłaszcza jak się denerwujesz to złe połączenie z samochodem
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualny