Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 o kurcze co za hardcore, ja takieho lekarza, to bym powiesila za jaja na suchej gałęzi, ale teraz jest bardzo cieżko trafić na dobrego gin, ja troche się oszukałam wcześniej, kiedy nie mogłam zajść w pierwszą ciąże, tyle co ja się osłuchałam to głowa mała
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, ja juz do swojej odliczam dni i nerwowo przebieram nogami -
nick nieaktualnyNajgorsze jest to ze zaczelam czytac o pustym pecherzyku i tak się boje teraz, usg mialo byc super a teraz tylko stres mamoczywiście mojego gin zapytam czy w ko cu jest jajowod bo skoro w szpitalu widzieli, gdybym nie miała jajowodu to bym uwierzyla im ale tą ciazee juz przeszlam wiem jak to bardzo boli, na fb jest stroba hejted szpitala jakis chłopak pisal iz po porodzie lekarz do jego kobiety powiedzial RODZENIE NIE DLA PANI, JAK ZNOWU BEDZIE KŁOPOT TO MOZE PANI PRZYJSC PO TABLETKĘ.
A na domiar złego mialam dIsiiaj glupi se,, sbilo mi sie ze moj zamiast do pracy to siedzial u kuzynki i zdradzal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wtf!!! co to jest za szpital? Tacy lekarze nie powinni w ogóle wykonywać zawodu! Chociaz wszedzie trafią się tacy bezduszni, ja jak jechalam rodzic to na izbie przyjec potraktowali mnie jak kawal miecha, za to z porodowki mam tylko mile wspomnienia
-
nick nieaktualny
-
Bruma wrote:O matko co za konował...strasznie współczuje i zjeba jak najbardziej mu się należała!!!!
Odpoczywaj teraz kochana i trzymam mocno kciuki za wizytę...
Starszacza ja pierdziu co to za idiota ;/ no ja trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze -
Staraczka23 wrote:Agnieszka kiedys tam normalnie bylo dopóki ordynatora nie zmienili, koleżanka sie obudzila w trakcie operacji a oni do niej ze juz kończą wiec nie ma sensu usypiac...
Lady u mnie tez jest na pomorzu
No tak ale to jest pierwszy śnieg tej zimy w Poznaniu -
adzia wrote:Powodzenia Lady na uczelni ☺
nie dziękuje będę kombinować, na studiach się nauczyłam, jestem Panią mgr w kombinowaniu i oszukiwaniu prof. że coś wiem mimo, że pusto w głowie xD nie no żart mam opanowane 130 str z 239 jakoś dam radę.adzia lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane ja dzisiaj pierwsza wizyta u gina na 11:15 , od kilku dni mdli mnie całymi dniami, a i wymiotować też ehhh. Wczoraj odebrałam wyniki i ładne mam tsk bo 1,34 i progesteron 63
eM, agatka196 lubią tę wiadomość
-
eM wrote:U mnie sypie od niedzieli
Uwielbiam zimę i czekałam na nią strasznie, a tu nic, dziś wstaję i patrzę śnieg, pierwszy śnieg tej zimy w Poznaniu a już straciłam nadzieje, że spadnieeM, agniesja lubią tę wiadomość