Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Leki bierzesz?
Staram sie nie myslec o tym ale ciężko jest chociaż jak mnie kuje podbrzusze to jestem dobrej mysli, chyba rosnie bo tak jest co kilka dni.
Bedziesz miala dzisiaj wyniki?
ja swoim tsh sie pochwale, z tym ze w grudniu bylo 4,26
Wyniki będę miała jutro rano kurcze długo to trwa -
nick nieaktualny
-
Lady Savage kobiety w średniowieczu się nie stresowały bo nie miały na to czasu, ogólnie kiedyś kobiety nie pieściły się tak ze sobą będąc w ciąży, nie przezywały jej tak jak my teraz, informacji było mniej więc sobie nie nabijały głowy zbędnymi myślami...
Alicja83 powiem tak, wrzuć na luz, Twój stres nie jest dobry ani dla Ciebie, ani dla Twojego dziecka, zajmij się czymś i nie analizuj czy brak objawów to zły objaw, powinnaś się cieszyć, że codziennie nie spedzasz pół dnia przylepiona do kibla, nie wiem jak Ty, ale ja wole taką ciąże niż rzyganie itp. Pewnie nie muszę Ci tłumaczyć jak stres może źle zadziałać na nasz organizm, także chill -
byłam wczoraj na pierwszej wizycie u gina , fasolka jest tam gdzie powinna , czyli w macicy , serduszka jeszcze nie widać , fasolka ma 0,9 mm
następna wizyta 16 lutego , lekarz mówił ze na nastepnej wizycie posłuchamy juz serduszka , , zmieniłam ginekologa , jestem mega zadowolona , przy okazji dowiedziałam się że mam tyłozgięcie macicy , a nigdy zaden lekarz mi o tym nie powiedział ,eM, Mozjaka, dora13, Misi@, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
no i jesteśmy po pierwszej wizycie
Wg OM to 7t+4d Wg USG wiek płodu to 5t+4d
Pęcherzyk i jego średnica to 7,66mm
Od czubka głowy do końca tułowia dziecka 3,35mm
Widziałam już mini kropeczkę która pikała - to serduszko
Wg usg termin na 23 września, wg OM 12 września
Po za tym wszystko ok.
Na razie dzidzia wygląda jak Przecinek Kolejna wizyta 17 luty.
eM, agatka196, dora13, Misi@, adzia, kasig lubią tę wiadomość
SYNEK FLORIAN
-
agatka196 wrote:Super wieści ! Jeszcze czekamy na kolejne dziewczyny
Ja odsypiałam zarwana nocke. Zasnęłam nawet nie wiem kiedy, a teraz jakiś ob8ad by wypadało zrobić. Tylko co? -
hej Dziewczynki!
Dołączam się do wątku. Byłam dziś na pierwszej wizycie u gin.. Chyba dopiero do mnie dotarło jak zobaczyłam serduszko na USG
Wg USG termin mam na 19 wrzesnia a wg OM 10-tego...
Boszsz jaka jestem szczesliwa...eM, dora13, Misi@, adzia, agniesja, kasig lubią tę wiadomość
-
No mój mąż wyjeżdża do pracy o 5 rano (pracuje 100 km od domu) i rano robi sobie śniadanie. Z pracy wraca około 17-18 i gotuje sobie obiad. No nie powiem złoty jest. Robi to bez mrugnięcia okiem. Najlepsze jest to, że on nie akceptuje śmieciowego jedzenia. Warzywa gotuje na parze, pierś grilluje i do tego ryż lub kasze. A ja jak poczuję pierś z kury/indyka to normalnie zielona się robię.
-
MaDalenakA - witaj! Wszystkiego dobrego! Rośnijcie zdrowo
U mnie dziś na obiad Cannelloni z mięsem i szpinakiem... teraz M myje gary Ja muszę odespać zaraz noc, bo pół nie przespałam tak się stresowałam wizytą
Chciałam wypić kawkę ale nie przyjęła się ponad pół wylałam...
Miłego dnia!SYNEK FLORIAN