Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
eM wrote:Lady stosując odpowiednie punkty odniesienia to sugerujesz że Stasiu z 4b może mieć 2metry więcej niż Zusia z 4a na tym etapie ciąży mogą być różnice milimetrowe, ale nie centymetrowe
Ja wiem, to był tylko przykład, żle dobrany -
Nancy87 wrote:Łeeee mnie też mdli...Tak mi się chciało naleśników, zrobiłam sobie i teraz cierpię.
U mnie dzidziol w 7 tygodniu i 2 dniu miał równo 1 cm i lekarka mi mówiła, że będzie teraz rósł 2 mm dziennie. -
Nieśmiało i ja się wpisuje na wrzesień, z własnych obliczeń termin będę miała gdzies ok. 22 września, na razie tylko brak @ i pozytywny test mówią, że zostanę mamą po raz drugi wizytę u lekarza mam na 6 lutego, oby było wszystko ok
Misi@, eM, adzia, chabasse, szczęśliwa 2015 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka wrote:Nieśmiało i ja się wpisuje na wrzesień, z własnych obliczeń termin będę miała gdzies ok. 22 września, na razie tylko brak @ i pozytywny test mówią, że zostanę mamą po raz drugi wizytę u lekarza mam na 6 lutego, oby było wszystko ok
Agnieszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Kurczaki....tak mi kwasno w buzi, stwierdzilam, ze zjem snikersa to bedzie lepiej i co???? Snikers okazal sie kwasny...czy to tak przez cala ciaze czy tylko do I trymestru?
-
Nie mogę spać, ani się uczyć, przeczytałam od jednej z Was pamiętnik i naszły mnie czarne myśli, będzie dobrze.
A tak ni z gruchy ni z pietruchy upiekłam sobie wielką blachę ciasta miodowego, na to ciasto walnęłam grubą warstwę karmelu a na karmel, słone orzeszki, wyszło przepysznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 19:51
adzia lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Nie mogę spać, ani się uczyć, przeczytałam od jednej z Was pamiętnik i naszły mnie czarne myśli, będzie dobrze.
Oj kochana nawet ja nie mam odwagi czytać własnego pamiętnika a niby to wszystko przeszłam czytanie pamiętników kobiet po przejściach gdy jest się w ciąży to zły pomysł ale nie ma 2 tych samych historii więc uszy do góry i zakazujemy czytaniaAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
eM wrote:Oj kochana nawet ja nie mam odwagi czytać własnego pamiętnika a niby to wszystko przeszłam czytanie pamiętników kobiet po przejściach gdy jest się w ciąży to zły pomysł ale nie ma 2 tych samych historii więc uszy do góry i zakazujemy czytania
Tak się składa, że akurat przeczytałam Twój pamiętnik, skończyło się na jednej stronie i morzu łez, i zaraz do głowy wskoczyły myśli, o tym serduszku, noź kurde zobaczę dziecię tego 9 lutego i będzie brykać, no mam obawy czy wziąść tego swojego na to usg, a jak ... nic jak będzie dobrze, teraz powinnam sama siebie zbeszcztac jak inne dziewczyny tutaj że panikara jestem, że czytam nie potrzebnie to co nie powinnam, niedobra Weronika, a masz po głowie młotkiem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 19:58
-
Anastazjaaa wrote:Dzięki uspokoilas mnie
Ja Cię też uspokoję, ja do połowy 6 tyg też nic, a potem zaczęło odrzuciło mnie od herbaty, zupy, a potem każdego dnia do 13 nic nie mogłam przełknąć, a od 13 wilczy głód i wszystko, możesz się popytać dziewczyn chwaliłam się że nic mi nie jest i wszystko jem .... do czasuAnastazjaaa lubi tę wiadomość