Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PannaB wrote:Skarbka ja tego nie kumam:P czemu Twoja OlaFasola ma 1,2 jak jestes w 8 tyg i 1 dniu a moja ma 1,7 jak ja mam 6 tydz 3 dzien??
Panna B odpowiem twoim pytaniem na pytanie: dlaczego Stasiu z 4 b jest o 4 cm niższy od Zuzi z 4 a skoro urodzili się tego samego dnia? -
Lady ja wiem wiem i ja nie panikuje czy cos po prostu sie zastanowilam ze akurat 2 tyg roznicy a moj wiekszy nie chodzilo mi o to ze cos jest nie tak tylko moze wlasnie ja cos zakrecilam:)a moze po prostu tak jest
Skarbka wedlug okresu to 6 tydz byl wtedy podczas usg, dokladnie 6 tydz 0 dni czyli poczatek 7 a wedlug usg wyszlo 5 tydz i 5 dzien -
PannaB wrote:Lady ja wiem wiem i ja nie panikuje czy cos po prostu sie zastanowilam ze akurat 2 tyg roznicy a moj wiekszy nie chodzilo mi o to ze cos jest nie tak tylko moze wlasnie ja cos zakrecilam:)a moze po prostu tak jest
Skarbka wedlug okresu to 6 tydz byl wtedy podczas usg, dokladnie 6 tydz 0 dni czyli poczatek 7 a wedlug usg wyszlo 5 tydz i 5 dzien
A może być tak jak skarbka napisała, że coś pokręciłaś 1,7 to rozmiar pęcherzyka a nie zarodka -
nick nieaktualny
-
agniesja wrote:To w wychodzi na to Anitka, że obie miałyśmy owulkę w wigilię Ciekawe, czy usg to potwierdzi. Dzięki za wsparcie :*
-
PannaB wrote:Skarbka ja tego nie kumam:P czemu Twoja OlaFasola ma 1,2 jak jestes w 8 tyg i 1 dniu a moja ma 1,7 jak ja mam 6 tydz 3 dzien??
Coś musiałaś pokręcić, bo dzidzia 1,7cm w 6 tygodniu 3 dniu to nie jest możliwe albo była to wielkość pęcherzyka, albo dzidzia miała 1,7mm (nie pamiętam czy to dobra wielkość dzidzi na 6t3d) Na tym etapie nawet usg wylicza wiek ciąży na podstawie wielkości płodu
Lady Savage wrote:Panna B odpowiem twoim pytaniem na pytanie: dlaczego Stasiu z 4 b jest o 4 cm niższy od Zuzi z 4 a skoro urodzili się tego samego dnia?
Lady stosując odpowiednie punkty odniesienia to sugerujesz że Stasiu z 4b może mieć 2metry więcej niż Zuzia z 4a na tym etapie ciąży mogą być różnice milimetrowe, ale nie centymetroweWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:58
kapturnica lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Łeeee mnie też mdli...Tak mi się chciało naleśników, zrobiłam sobie i teraz cierpię.
U mnie dzidziol w 7 tygodniu i 2 dniu miał równo 1 cm i lekarka mi mówiła, że będzie teraz rósł 2 mm dziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:57
adzia, eM lubią tę wiadomość