Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny wczoraj nic nie pisałam bo byłam na wyjeździe ,
u mnie w mieście zamyka się bardzo duzy sklep z artykułam dziecięcymi ,i przeceny sa bardzzzzooo duże , byłam prze3dchwila zakukać , i tak np wózek x lander super na skretnych kołach nie wiem jaki model 999 zł , laktatory elektryczne po 30 zł , wogóle wszystko jest na przecenie , i z chęciom bym kupiła juz teraz , ale wiem ze to za wczesnie , no ale za taka kase , a późnieź zaplace 3 razy drożej , co mysliccie?kupowałabyscie juz teraz , ? -
agniesja wrote:Hej! Ja niestety mam podobnie i nic mi nie pomaga na dłuższą metę, więc chyba musimy się z tym nauczyć żyć. Dodatkowo zaczęły mi się wymioty i to rano, kiedy jeszcze jestem na czczo i właściwie nie mam czym wymiotować, tylko mi żołądek szarpie Strasznie to męczące...
Znam te wymioty wiem co to znaczy, w poprzedniej ciaży którą poroniłam(ciaża obumarła) miałam tylko bolesność piersi i żadnych innych wymiotów. Trzeba się nauczyć żyć, tylko ja niestety mam uczelnie i trzeba na nią chodzić i zaliczać przedmioty ale mam nadzieje że będzie lepiej mąż mi wczoraj starł imbir, troszke cytryny i miodem zalał i pomaga jak na wymioty mnie ciągnie to biore łyżeczkę nawet nie całą bo to ostre za dużo imbiru dał i przechodzi , więc może to spróbuj -
Angelaa wrote:hej dziewczyny wczoraj nic nie pisałam bo byłam na wyjeździe ,
u mnie w mieście zamyka się bardzo duzy sklep z artykułam dziecięcymi ,i przeceny sa bardzzzzooo duże , byłam prze3dchwila zakukać , i tak np wózek x lander super na skretnych kołach nie wiem jaki model 999 zł , laktatory elektryczne po 30 zł , wogóle wszystko jest na przecenie , i z chęciom bym kupiła juz teraz , ale wiem ze to za wczesnie , no ale za taka kase , a późnieź zaplace 3 razy drożej , co mysliccie?kupowałabyscie juz teraz , ? -
Cześć Kobietki! czekałam do ostatniej wizyty, bo chciałam się dopisać do którejś grupy ciążówek i wypadło na wrześniówki . Tak czułam . Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i życzę dużo zdrowia dla Was i dla rozwijających się maluszków
Misi@, eM, adzia, szczęśliwa 2015 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ostatnio odebrałam wyniki morfologii i mam delikatnie za niski poziom leukocytów i troszke podwyższony poziom neutrofili. Czy któraś miała podobnie? Czytałam, że w ciąży wyniki mogą odbiegać od normy ale jakoś zaczełam się stresować.
-
madzis_88 wrote:Dziewczyny, ostatnio odebrałam wyniki morfologii i mam delikatnie za niski poziom leukocytów i troszke podwyższony poziom neutrofili. Czy któraś miała podobnie? Czytałam, że w ciąży wyniki mogą odbiegać od normy ale jakoś zaczełam się stresować.
-
nick nieaktualny
-
Aktualizacja gamonia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a1d29db8812.jpg
Serducho ślicznie puka, 1,7cm
Lady Savage, agatka196, madzis_88, Lilla My, wiaraczynicuda, Misi@, Dżuls, szczęśliwa 2015, SweetCherryPie, anka418, la_lenka, skabarka, agniesja, hakorośl, Sigma, Bruma, kasig lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnymadzis_88 wrote:Dziewczyny, ostatnio odebrałam wyniki morfologii i mam delikatnie za niski poziom leukocytów i troszke podwyższony poziom neutrofili. Czy któraś miała podobnie? Czytałam, że w ciąży wyniki mogą odbiegać od normy ale jakoś zaczełam się stresować.
ja mam odwrotnie bo mam delikatnie wyzszy poziom leukocytow niz norma -
nick nieaktualny