X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nie miałam żadnych wymiotów ani wiekszych mdłości do tej pory i wcale mnie to nie martwiło...
    A dziś czuje sie jakby mnie czołg rozjechał ze 3razy...Wymioty to okropieństwo i ta gorycz w ustach . Ohyda!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny wczoraj nic nie pisałam bo byłam na wyjeździe ,
    u mnie w mieście zamyka się bardzo duzy sklep z artykułam dziecięcymi ,i przeceny sa bardzzzzooo duże , byłam prze3dchwila zakukać , i tak np wózek x lander super na skretnych kołach nie wiem jaki model 999 zł , laktatory elektryczne po 30 zł , wogóle wszystko jest na przecenie , i z chęciom bym kupiła juz teraz , ale wiem ze to za wczesnie , no ale za taka kase , a późnieź zaplace 3 razy drożej , co mysliccie?kupowałabyscie juz teraz , ?

km5se6ydozmkg5fc.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Hej! Ja niestety mam podobnie i nic mi nie pomaga na dłuższą metę, więc chyba musimy się z tym nauczyć żyć. Dodatkowo zaczęły mi się wymioty i to rano, kiedy jeszcze jestem na czczo i właściwie nie mam czym wymiotować, tylko mi żołądek szarpie :( Strasznie to męczące...

Znam te wymioty wiem co to znaczy, w poprzedniej ciaży którą poroniłam(ciaża obumarła) miałam tylko bolesność piersi i żadnych innych wymiotów. Trzeba się nauczyć żyć, tylko ja niestety mam uczelnie i trzeba na nią chodzić i zaliczać przedmioty ale mam nadzieje że będzie lepiej :) mąż mi wczoraj starł imbir, troszke cytryny i miodem zalał i pomaga jak na wymioty mnie ciągnie to biore łyżeczkę nawet nie całą bo to ostre za dużo imbiru dał i przechodzi , więc może to spróbuj :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    hej dziewczyny wczoraj nic nie pisałam bo byłam na wyjeździe ,
    u mnie w mieście zamyka się bardzo duzy sklep z artykułam dziecięcymi ,i przeceny sa bardzzzzooo duże , byłam prze3dchwila zakukać , i tak np wózek x lander super na skretnych kołach nie wiem jaki model 999 zł , laktatory elektryczne po 30 zł , wogóle wszystko jest na przecenie , i z chęciom bym kupiła juz teraz , ale wiem ze to za wczesnie , no ale za taka kase , a późnieź zaplace 3 razy drożej , co mysliccie?kupowałabyscie juz teraz , ?
    Mialam w tamtym tygodniu ten sam dylemat..Likwidacja sklepu z art niemowlecymi..Weszlam , rozejrzalam sie i z bolem serca wyszlam..Jakos sie bałam :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jakos nie wierze w te wszystkie zabobony , ale jednak ciagle mysle nad tym czy tam wrócić czy nie :) kurcze juz sama nie wiem

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Decyzja należy do Ciebie, ja buciki i podusie do wózka mam już, jeszcze poczekam na wizytę u gina gdzie się dowiem jaka płeć i zacznę kupno ciuszków

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • oleczkaa Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kobietki! czekałam do ostatniej wizyty, bo chciałam się dopisać do którejś grupy ciążówek i wypadło na wrześniówki :). Tak czułam :). Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i życzę dużo zdrowia dla Was i dla rozwijających się maluszków :)

Misi@, eM, adzia, szczęśliwa 2015 lubią tę wiadomość

f2w3hqvkyl5xc8tn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka witaj

Ja bym sie pokusila na zakupy w takich promocjach. Sama zamierzam za jakis czas zaczac szukac promocji na pampersy itp.

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Witam dziewczyny, jutro mam egzamin i na razie kiepsko stoję z nauką XD

Witaj ja też mam egzamin jutro i to jeszcze ustny i poprawiam i u mnie troche lepiej niz kiepsko ale nie bardzo dobrze :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uczcie się dziewczyny:) Ja mam kilka prac do napisania z różnic programowych. Nie chce mi się do tego zabierać. Zrobię dzisiaj babeczki:) A w ogóle stanęłam przed chwilą na wagę i jest bez zmian.

Misi@ lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam też ustny egzamin z jednej lektury XD ale nie chce mi się jej czytać XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ostatnio odebrałam wyniki morfologii i mam delikatnie za niski poziom leukocytów i troszke podwyższony poziom neutrofili. Czy któraś miała podobnie? Czytałam, że w ciąży wyniki mogą odbiegać od normy ale jakoś zaczełam się stresować.

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzis_88 wrote:
    Dziewczyny, ostatnio odebrałam wyniki morfologii i mam delikatnie za niski poziom leukocytów i troszke podwyższony poziom neutrofili. Czy któraś miała podobnie? Czytałam, że w ciąży wyniki mogą odbiegać od normy ale jakoś zaczełam się stresować.
    Ja mam dokładnie takie wyniki.

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls i co powiedział Ci lekarz?? Ja idę dopiero w piątek i już doczekać się nie mogę.

• eM Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualizacja gamonia :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a1d29db8812.jpg
    Serducho ślicznie puka, 1,7cm :)

Lady Savage, agatka196, madzis_88, Lilla My, wiaraczynicuda, Misi@, Dżuls, szczęśliwa 2015, SweetCherryPie, anka418, la_lenka, skabarka, agniesja, hakorośl, Sigma, Bruma, kasig lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Terazsięuda:-) Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje eM :-) pięknosci :-)

eM lubi tę wiadomość

oar8dqk316wccxxh.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za odpowiedzi dziewczyny. W srode bede u lekarza i jak drugi kaze odstawic to chyba nie bede ryzykowac. A i ja mam niedoczynnosc, straszne jak duzo kobiet ma z tym teraz problem...

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Aktualizacja gamonia :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a1d29db8812.jpg
    Serducho ślicznie puka, 1,7cm :)
    Super kochana już jesteś spokojna ☺

eM, Lilla My lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzis_88 wrote:

ja mam odwrotnie bo mam delikatnie wyzszy poziom leukocytow niz norma

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam, że często wyniki u kobiet w ciąży odbiegaja od normy, więc to chyba normalne. Ciekawe co mi gin powie :)

‹‹ 176 177 178 179 180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ