Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEm a ponoć w ciąży Tsh max 2 powinno być gdzieś indziej mówią 1,5 a jeszcze dalej że w granicach 1 co lekarz to inaczej, kurde przejdę się do tej przychodni i zrobię awanturę ileż można nie odbierać telefonu celowo stanę i będę dzwonić odrazu uwagę zwrócę bo to nie do pomyślenia żeby przychodnia była od 8 i nie odbierają telefonu
Dzuls żebyś nie musiała się zatrzymać na pawia hehe -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Dzien dobry:)
Trzymam kciuki za Wasze wizyty. Ja mam jutro nadprogramowa, zobaczymy co u malenstwa slychac:)
Milego dnia i oby mdlosci sobie odeszly!
Ja dzis obudzilam sie z mysla! Saladka jarzynowa:)
No to teraz czekam az mi warzywka sie ugotuja i do dziela
Mam tez mdlosc, ale daje z nimi rade. Nie moge patrzec na sobotnia pomidorowa, dzis musze ja wylac, bo mi smierdzi tak, ze za chwilke zwymiotuje
Andzia a co sie stalo, ze nie mozesz spac? -
Starczka 23
ja bylam u lekarza w ostatni czwartek o 14 bylo widac ruszajace sie serduszko
pozatym to wszytsko jest ponoc jak najbardziej w porzadku
lekarz tez powiedzial ze nie wszytskie maja mdlosci i wszytsko inne
mam sie cieszyc bo tak to bede chodzic wsciekla a to tez nie jeste fajne
nastepna mam wizyte 6 lutego niewiem jak wytrzymam te 2 tygodnie -
nick nieaktualny
-
Wpadnie dziś do mnie na dwa dni siostra z chrześnicą, ale się cieszę, czas mi szybciej upłynie
Za to dziś mnie mdli, zjadłam śniadanie i miałam nadzieję, że przestanie ale nadal ble. Chociaż i tak się cieszę, u mnie te mdłości są cały czas dość delikatne, wiadomo nieprzyjemne, ale pozwalają żyć.
Alicja83 wrote:co ile macie wizyty u lekarza ? zapomnialam sie zapytacWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 09:47
-
Staraczka23 wrote:Em a ponoć w ciąży Tsh max 2 powinno być gdzieś indziej mówią 1,5 a jeszcze dalej że w granicach 1 co lekarz to inaczej, kurde przejdę się do tej przychodni i zrobię awanturę ileż można nie odbierać telefonu celowo stanę i będę dzwonić odrazu uwagę zwrócę bo to nie do pomyślenia żeby przychodnia była od 8 i nie odbierają telefonu
Dzuls żebyś nie musiała się zatrzymać na pawia hehe
Nancy przy tsh=2 na bank brałabym jod i kontrolowała tsh nawet na swoją rękę co 4tyg. Jod powinien wspomóc pracę tarczycy, znam wiele dziewczyn którym to wystarczyło.
Lece do gina, trzymajcie kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 09:50
Misi@ lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Ja postanowilam ze pracodawce poinformuje jak bede okolo 4 miesiaca. Czuje sie dobrze wiec chodze do pracy normlanie-wizyty u lekarza mam wieczorami dlatego niewidze potrzebu wczesniejszej informacji mojego szefa
boje sie ze jak powiem to wszyscy nagle beda dziwnie paczec -
nick nieaktualny