Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do wyników morfologii to jak 1-2 parametry lekko odbiegają od normy to tragedii nie ma

Jeżeli chodzi o pracodawce, to jak nie macie potrzeby go informować to najlepiej wstrzymać się do 2 trymestru, co innego gdy idzie l4 do zakładu bo to od razu na nim widać że ciąża
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyHej Bombikowa! Ja też umieram z zimnaBombikowa wrote:dziewczynki mam pytanie czy któraś z Was ma ciągłe uczucie zimna? . Ja się trzęsę jak galareta w domu mąż już bez koszulki a ja pod dwoma kocami i się trzęsę z zimna. Czy to normalne jest czy tylko ze mną coś nie jest tak ;/
-
Nancy87 jak ślicznie :0) . Robisz zdjęcia brzuszka codziennie ? Ja od tygodnia robię codziennie może coś z tego zrobię kiedyś i będzie pamiątka
Jak się dowiem jak się wstawia zdjęcia poście to wstawię i swoje "brzucho"
Poradzi mi ktoś jak to zrobić ? Z góry dzięki i przepraszam za moje nieobycie ;/
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny u mnie cisza była w odzywaniu bo miałam schizy
tyle mi sie głupot nasniło potem poczytałam smutne posty na wrześniówkach i mialam takiego doła że szok, dzisiaj byłam na wizycie, założyli ma kartę ciąży, mieli pobrac cyto ale mam infekcje wiec musze tydzień poczekac, Widziałam bobo ale nie dostałam wydruku
z tego co pamiętam ma około 2cm i tętno 168 lekara powiedziała że pięknie urosło bobo i chyba jakiś atleta czy coś będzie bo tak skakało na usg że szok jak na trampolinie, teraz 23 luty na przeziernść karkową, i mam zamiar zabrać małża ze sobą niech zobaczy co zmajstrwał 
Pozdrawiam mamusie, oby każda rosła zdrowo
Lady Savage, kasig lubią tę wiadomość
-
Bombikowa wrote:Nancy87 jak ślicznie :0) . Robisz zdjęcia brzuszka codziennie ? Ja od tygodnia robię codziennie może coś z tego zrobię kiedyś i będzie pamiątka
Jak się dowiem jak się wstawia zdjęcia poście to wstawię i swoje "brzucho"
Poradzi mi ktoś jak to zrobić ? Z góry dzięki i przepraszam za moje nieobycie ;/
Hej bombikowa:) Kiedyś miałam w planach fotografowanie brzuszka chociaż raz w tygodniu ale jakoś zapominam. Może zacznę od soboty:)
Musisz wrzucić zdjęcie na jakiś serwer np. Zapodaj i później tutaj link wkleić. -
Ja jestem dokładnie 8t1d

Co do zimna, to mi się zdarza że jest mi ciut zimnawo, ale nie tak by się przykrywać 3 kocami. TSH badałyście? Bo przy niedoczynności może być ciągłe uczucie zimna. Przy czym to że wam zimno, wcale nie znaczy że na bank to macie
szczęśliwa 2015 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do tsh to mam zamiar powiedzieć lekarce , żeby wysłała mnie na badania. Moja mama miała juz dwie operacje na tarczyce, babcia tez ma, jej siostra no i mój brat. A ja jakoś nigdy nie poszłam na badanie bo nigdy nie miałam problemów zdrowotnych. ale teraz zaczynam sie zastanawiać, że to dobry czas aby sie przebadać.
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

ja swojego nie pokaże
jeszcze na zawał zejdzie jak zobaczycie moje ocieplacze brzuszne