Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do wyników morfologii to jak 1-2 parametry lekko odbiegają od normy to tragedii nie ma
Jeżeli chodzi o pracodawce, to jak nie macie potrzeby go informować to najlepiej wstrzymać się do 2 trymestru, co innego gdy idzie l4 do zakładu bo to od razu na nim widać że ciąża
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyBombikowa wrote:dziewczynki mam pytanie czy któraś z Was ma ciągłe uczucie zimna? . Ja się trzęsę jak galareta w domu mąż już bez koszulki a ja pod dwoma kocami i się trzęsę z zimna. Czy to normalne jest czy tylko ze mną coś nie jest tak ;/
-
Nancy87 jak ślicznie :0) . Robisz zdjęcia brzuszka codziennie ? Ja od tygodnia robię codziennie może coś z tego zrobię kiedyś i będzie pamiątka Jak się dowiem jak się wstawia zdjęcia poście to wstawię i swoje "brzucho" Poradzi mi ktoś jak to zrobić ? Z góry dzięki i przepraszam za moje nieobycie ;/
-
Hej dziewczyny u mnie cisza była w odzywaniu bo miałam schizy tyle mi sie głupot nasniło potem poczytałam smutne posty na wrześniówkach i mialam takiego doła że szok, dzisiaj byłam na wizycie, założyli ma kartę ciąży, mieli pobrac cyto ale mam infekcje wiec musze tydzień poczekac, Widziałam bobo ale nie dostałam wydruku z tego co pamiętam ma około 2cm i tętno 168 lekara powiedziała że pięknie urosło bobo i chyba jakiś atleta czy coś będzie bo tak skakało na usg że szok jak na trampolinie, teraz 23 luty na przeziernść karkową, i mam zamiar zabrać małża ze sobą niech zobaczy co zmajstrwał
Pozdrawiam mamusie, oby każda rosła zdrowoLady Savage, kasig lubią tę wiadomość
-
Bombikowa wrote:Nancy87 jak ślicznie :0) . Robisz zdjęcia brzuszka codziennie ? Ja od tygodnia robię codziennie może coś z tego zrobię kiedyś i będzie pamiątka Jak się dowiem jak się wstawia zdjęcia poście to wstawię i swoje "brzucho" Poradzi mi ktoś jak to zrobić ? Z góry dzięki i przepraszam za moje nieobycie ;/
Hej bombikowa:) Kiedyś miałam w planach fotografowanie brzuszka chociaż raz w tygodniu ale jakoś zapominam. Może zacznę od soboty:)
Musisz wrzucić zdjęcie na jakiś serwer np. Zapodaj i później tutaj link wkleić. -
Ja jestem dokładnie 8t1d
Co do zimna, to mi się zdarza że jest mi ciut zimnawo, ale nie tak by się przykrywać 3 kocami. TSH badałyście? Bo przy niedoczynności może być ciągłe uczucie zimna. Przy czym to że wam zimno, wcale nie znaczy że na bank to macieszczęśliwa 2015 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do tsh to mam zamiar powiedzieć lekarce , żeby wysłała mnie na badania. Moja mama miała juz dwie operacje na tarczyce, babcia tez ma, jej siostra no i mój brat. A ja jakoś nigdy nie poszłam na badanie bo nigdy nie miałam problemów zdrowotnych. ale teraz zaczynam sie zastanawiać, że to dobry czas aby sie przebadać.
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny