X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • easymum Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam osłonki z medeli, dodatkowo mam taki "wyciągacz brodawek", bo u mnie zawsze z tym problem. Może przy karmieniu się nie przyda, ale parę złotych nie majątek, więc kupiłam.

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:26

AniaM, easymum, agatka196, Gusiak, Dżuls, Paulinek, Czarna_88, adzia, Anitka201, Luna1, Carolline, Kucykowa, 4me, karolcia87 lubią tę wiadomość

• easymum Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym spaniem osobno, to u mnie mąż po pierwsze ma mega płytki sen, jak teraz od kilku m-cy ja źle sypiam, to on ma tak samo. Więc jak mała będzie w domu, to lepiej nie będzie. A po drugie ma mega odpowiedzialną pracę, musi funkcjonować na najwyższych obrotach. Więc musi być wyspany. Co nie oznacza, że nie zamierza zajmować się dzieckiem.

gg64rl68s121551a.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba to forum jest jednak zaraźliwe, właśnie mnie pogoniło do kibelka.

Lady Savage lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka z tym hartowaniem to jakies jaja chyba! Javw marcu rodzilam i musialam hartowac po tyg na balkonie a potem jak mial dwa navspacery. A teraz pogodavnie bedzie wymagala raczej hartowania,

Moj maz do tej pory niue wie ze Tymek, byl w nocy np niespokojny i plakal, ze wsral dwa reazy siku albo ze mial 39 st goraczki. On siue rano budzi a ja mu przekazuje info zeby chociaz wiedzial!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg zamorduje za tego lidla!!!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka hahahaha znam to zajebiste uczucie rozkrecania :D
    Miałam podobny przypadek z takim sprzętem jak ławka do brzuszków,pałąk do ćwiczenia ramion i z ciezarkiem , stało badziewie pół roku uzyte może 4x półka na ciuchy była wspaniała :D
    Prosilam zeby zwinal sprzęt do piwnicy za kazdym razem slyszalam ze bedzie ćwiczył , wkurzylam sie i sama to rozkrecilam na części pierwsze , ależ miał nerwy na mnie :D w puste miejsce kwiata postawilam :D

Carolline lubi tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś gwoździe wbijalam :D

skabarka lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    Ciotko Dżuls - tak w temacie "mój facet nie złożył mi jeszcze łóżeczka"
    - ciotka Skabarka się wqr&*T^&ła na swojego męża przeeeeokrutnie, bo oczywiście dzisiaj kolejny raz pojechał na budowę a stół i krzesła nadal sobie w pokoju zostały ;-/ i co ciotka Skabarka zrobiła?? wywaliła krzesła na balkon (bo na duży więc zawadzać nie będą), chwyciła śrubokręt - rozłożyła stół na części pierwsze (nie mam pojęcia czy da się go ponownie złożyć ale mam to w dupie, bo i tak był przeznaczony na działkę), popakowała do worków i wywaliła na balkon.
    Ponadto ciotka Skabarka wraz z przyjacielem śrubokrętem w niecałe 20 minut złożyła łóżeczko :D i teraz siedzi ze spuchniętymi nogami, wielkim uśmiechem na buzi i czeka na pizze (bo za ciężką pracę się należy co nie?) :D

ba, mąż dostał mmsa z posprzątanym kątem po stole i krzesłach: "Wstyd Ci? Nie? A powinno :P"
    a po 30 minutach drugiego mmsa ze złożonym już łóżeczkiem: " jeśli twoja głowa wypiera uczucie wstydu, to teraz powinna zaserwować Ci moralnego kaca giganta :P ostrzegałam że jak "się nie zrobi" to sama to zrobie :P"

a teraz będę sobie leżeć, pachnieć i napawać oczy widokiem łóżeczka :D o!
    :D :D :D Nie pochwalam, bo powinnaś leżeć i pachnieć, aleeeeee...... chcę zobaczyć jego minę:D :D :D :D :D :D :D

skabarka, Carolline, diatomka lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka Kurcze, ja tam bym nic nie ruszyła.
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:14

Carolline, .ona. lubią tę wiadomość

sRUqp2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka ja się spodziewałam że tak zrobisz jak pisałaś że jest dalej to nie zrobione :-). A znając życie, jak ja bym była w takiej sytuacji jak ty to tez bym wzięła i sama to zrobiła.
    Ja czekam do soboty aż mój Kochany weźmie i pomaluje mi kuchnie. Jak nie idę po farbę na półpiętro i mu wstydu też narobię! Ścianę upieprzyć upiepszył a pomalować jej nie pomalował. Zapowiedział że zrobi to w sobotę.

Ja tam nie chce się chwalić ale od 4 rano tylko 2x byłam na kibelku. Ale mimo to grzecznie siedzę w domu tylko do Diabetologa dziś pójdę

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka, challenge accepted! :D :D :D Jak nie ruszy dupy na dniach i nie złoży łóżka, to sama to zrobię. Albo odmaluję ścianę, o! Jużw sumie parę razy malowałam, jak mi wyjechał na 1,5 miesiąca :P

skabarka, KathleenPL lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Moj maz do tej pory niue wie ze Tymek, byl w nocy np niespokojny i plakal, ze wsral dwa reazy siku albo ze mial 39 st goraczki. On siue rano budzi a ja mu przekazuje info zeby chociaz wiedzial!

U mnie to samo...

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:26

Dżuls lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w takim razie coś na czasie :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a1ff6d974ea.jpg

skabarka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    a mąż znając życie skwituje to tekstem w stylu: no przecież mówiłem że to zrobię ;)

Dżuls - no ja bym mu dała teraz konkretny termin i jakby nie zrobił to bym sama to zrobiła :D i tyle :D

<a jaką mam satysfakcję :D>

hehehe no właśnie u mnie to chyba podobnie działa, że go coś ruszy dopiero, jak sama zrobię. Jak na niego naskoczę z awanturą, to tego na bank nie zrobi, ale jak wezmę sprawy w swoje ręce, to zakładam że się migiem uwinie ze swoją robotą i zacznie wreszcie coś przygotowywać dla młodej. Tyle tylko, że muszę się zebrać w sobie i nie pluć jadem na prawo i lewo, tylko oczy jelonka nr 5 i że niby "z troską o niego to zrobiłam, bo wiem, że ma dużo pracy, a ja mu głowę pierdółami zawracam". Wtedy jego samcze ego może coś ruszy i będę miała wszystko ogarnięte w dwa dni. Niniejszym melduję, że Kwatera Główna zmienia strategię i zobaczymy, z jakim efektem.
    Pociesza mnie tylke to, że synuś póki co rosnie na przeciweństwo taty i sam chce mi we wszystkim pomagać i mnie wyręczać, już się poczuwa :)

skabarka, easymum, karolcia87 lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrażenie, że mój by się w głębi serca ucieszył, że mu ubyło roboty :P

bento, Carolline lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu nadszedł ten dzień kiedy postanowiłam się spakować do szpitala! Z kolei ja za to od męża dostane dzisiaj order z ziemniaka! :-)

Paulinek, Lady Savage, skabarka, easymum, Lilla My lubią tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrabarka miałaś odpoczywać ładnie .... no ale nie dziwię się ile można mówić i prosić o zrobienie czegoś....
    Mój mąż ma przekręcić spod od łóżeczka bo skręcił na sam dół...(hahaha ) i od paru dni słyszę zaraz ,już idę itp .... też mu daje jeszcze parę dni na to jak nie to sama sobie to zrobię ;-) trzeba sobie jakoś radzić. Czasami nam wrażenie że ich naj prostsze rzeczy przerastają...

A tak z innej beczki to właśnie malowalam pazurki w stopkach :-D dałam radę aż jest z siebie dumna ale to już jest wyzsza szkoła jazdy hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 13:59

Paulinek lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wszelkiej pomocy ze strony mojego malza to u mnie to wygląda tak że kilka razy głośno wzdycham i mówię np muszę odkurzyc (itp itd) ns co on się zryws i mówi " ja to zrobię" :-) haha u mnie zawsze działa :-)

Carolline, skabarka lubią tę wiadomość

‹‹ 1924 1925 1926 1927 1928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ