X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • easymum Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam osłonki z medeli, dodatkowo mam taki "wyciągacz brodawek", bo u mnie zawsze z tym problem. Może przy karmieniu się nie przyda, ale parę złotych nie majątek, więc kupiłam.

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:26

AniaM, easymum, agatka196, Gusiak, Dżuls, Paulinek, Czarna_88, adzia, Anitka201, Luna1, Carolline, Kucykowa, 4me, karolcia87 lubią tę wiadomość

• easymum Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym spaniem osobno, to u mnie mąż po pierwsze ma mega płytki sen, jak teraz od kilku m-cy ja źle sypiam, to on ma tak samo. Więc jak mała będzie w domu, to lepiej nie będzie. A po drugie ma mega odpowiedzialną pracę, musi funkcjonować na najwyższych obrotach. Więc musi być wyspany. Co nie oznacza, że nie zamierza zajmować się dzieckiem.

gg64rl68s121551a.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba to forum jest jednak zaraźliwe, właśnie mnie pogoniło do kibelka.

Lady Savage lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka z tym hartowaniem to jakies jaja chyba! Javw marcu rodzilam i musialam hartowac po tyg na balkonie a potem jak mial dwa navspacery. A teraz pogodavnie bedzie wymagala raczej hartowania,

Moj maz do tej pory niue wie ze Tymek, byl w nocy np niespokojny i plakal, ze wsral dwa reazy siku albo ze mial 39 st goraczki. On siue rano budzi a ja mu przekazuje info zeby chociaz wiedzial!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg zamorduje za tego lidla!!!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka hahahaha znam to zajebiste uczucie rozkrecania :D
    Miałam podobny przypadek z takim sprzętem jak ławka do brzuszków,pałąk do ćwiczenia ramion i z ciezarkiem , stało badziewie pół roku uzyte może 4x półka na ciuchy była wspaniała :D
    Prosilam zeby zwinal sprzęt do piwnicy za kazdym razem slyszalam ze bedzie ćwiczył , wkurzylam sie i sama to rozkrecilam na części pierwsze , ależ miał nerwy na mnie :D w puste miejsce kwiata postawilam :D

Carolline lubi tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś gwoździe wbijalam :D

skabarka lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    Ciotko Dżuls - tak w temacie "mój facet nie złożył mi jeszcze łóżeczka"
    - ciotka Skabarka się wqr&*T^&ła na swojego męża przeeeeokrutnie, bo oczywiście dzisiaj kolejny raz pojechał na budowę a stół i krzesła nadal sobie w pokoju zostały ;-/ i co ciotka Skabarka zrobiła?? wywaliła krzesła na balkon (bo na duży więc zawadzać nie będą), chwyciła śrubokręt - rozłożyła stół na części pierwsze (nie mam pojęcia czy da się go ponownie złożyć ale mam to w dupie, bo i tak był przeznaczony na działkę), popakowała do worków i wywaliła na balkon.
    Ponadto ciotka Skabarka wraz z przyjacielem śrubokrętem w niecałe 20 minut złożyła łóżeczko :D i teraz siedzi ze spuchniętymi nogami, wielkim uśmiechem na buzi i czeka na pizze (bo za ciężką pracę się należy co nie?) :D

ba, mąż dostał mmsa z posprzątanym kątem po stole i krzesłach: "Wstyd Ci? Nie? A powinno :P"
    a po 30 minutach drugiego mmsa ze złożonym już łóżeczkiem: " jeśli twoja głowa wypiera uczucie wstydu, to teraz powinna zaserwować Ci moralnego kaca giganta :P ostrzegałam że jak "się nie zrobi" to sama to zrobie :P"

a teraz będę sobie leżeć, pachnieć i napawać oczy widokiem łóżeczka :D o!
    :D :D :D Nie pochwalam, bo powinnaś leżeć i pachnieć, aleeeeee...... chcę zobaczyć jego minę:D :D :D :D :D :D :D

skabarka, Carolline, diatomka lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka Kurcze, ja tam bym nic nie ruszyła.
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:14

Carolline, .ona. lubią tę wiadomość

sRUqp2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka ja się spodziewałam że tak zrobisz jak pisałaś że jest dalej to nie zrobione :-). A znając życie, jak ja bym była w takiej sytuacji jak ty to tez bym wzięła i sama to zrobiła.
    Ja czekam do soboty aż mój Kochany weźmie i pomaluje mi kuchnie. Jak nie idę po farbę na półpiętro i mu wstydu też narobię! Ścianę upieprzyć upiepszył a pomalować jej nie pomalował. Zapowiedział że zrobi to w sobotę.

Ja tam nie chce się chwalić ale od 4 rano tylko 2x byłam na kibelku. Ale mimo to grzecznie siedzę w domu tylko do Diabetologa dziś pójdę

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka, challenge accepted! :D :D :D Jak nie ruszy dupy na dniach i nie złoży łóżka, to sama to zrobię. Albo odmaluję ścianę, o! Jużw sumie parę razy malowałam, jak mi wyjechał na 1,5 miesiąca :P

skabarka, KathleenPL lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Moj maz do tej pory niue wie ze Tymek, byl w nocy np niespokojny i plakal, ze wsral dwa reazy siku albo ze mial 39 st goraczki. On siue rano budzi a ja mu przekazuje info zeby chociaz wiedzial!

U mnie to samo...

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:26

Dżuls lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w takim razie coś na czasie :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a1ff6d974ea.jpg

skabarka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    a mąż znając życie skwituje to tekstem w stylu: no przecież mówiłem że to zrobię ;)

Dżuls - no ja bym mu dała teraz konkretny termin i jakby nie zrobił to bym sama to zrobiła :D i tyle :D

<a jaką mam satysfakcję :D>

hehehe no właśnie u mnie to chyba podobnie działa, że go coś ruszy dopiero, jak sama zrobię. Jak na niego naskoczę z awanturą, to tego na bank nie zrobi, ale jak wezmę sprawy w swoje ręce, to zakładam że się migiem uwinie ze swoją robotą i zacznie wreszcie coś przygotowywać dla młodej. Tyle tylko, że muszę się zebrać w sobie i nie pluć jadem na prawo i lewo, tylko oczy jelonka nr 5 i że niby "z troską o niego to zrobiłam, bo wiem, że ma dużo pracy, a ja mu głowę pierdółami zawracam". Wtedy jego samcze ego może coś ruszy i będę miała wszystko ogarnięte w dwa dni. Niniejszym melduję, że Kwatera Główna zmienia strategię i zobaczymy, z jakim efektem.
    Pociesza mnie tylke to, że synuś póki co rosnie na przeciweństwo taty i sam chce mi we wszystkim pomagać i mnie wyręczać, już się poczuwa :)

skabarka, easymum, karolcia87 lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrażenie, że mój by się w głębi serca ucieszył, że mu ubyło roboty :P

bento, Carolline lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu nadszedł ten dzień kiedy postanowiłam się spakować do szpitala! Z kolei ja za to od męża dostane dzisiaj order z ziemniaka! :-)

Paulinek, Lady Savage, skabarka, easymum, Lilla My lubią tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrabarka miałaś odpoczywać ładnie .... no ale nie dziwię się ile można mówić i prosić o zrobienie czegoś....
    Mój mąż ma przekręcić spod od łóżeczka bo skręcił na sam dół...(hahaha ) i od paru dni słyszę zaraz ,już idę itp .... też mu daje jeszcze parę dni na to jak nie to sama sobie to zrobię ;-) trzeba sobie jakoś radzić. Czasami nam wrażenie że ich naj prostsze rzeczy przerastają...

A tak z innej beczki to właśnie malowalam pazurki w stopkach :-D dałam radę aż jest z siebie dumna ale to już jest wyzsza szkoła jazdy hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 13:59

Paulinek lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wszelkiej pomocy ze strony mojego malza to u mnie to wygląda tak że kilka razy głośno wzdycham i mówię np muszę odkurzyc (itp itd) ns co on się zryws i mówi " ja to zrobię" :-) haha u mnie zawsze działa :-)

Carolline, skabarka lubią tę wiadomość

‹‹ 1924 1925 1926 1927 1928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ