X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Co do wszelkiej pomocy ze strony mojego malza to u mnie to wygląda tak że kilka razy głośno wzdycham i mówię np muszę odkurzyc (itp itd) ns co on się zryws i mówi " ja to zrobię" :-) haha u mnie zawsze działa :-)

Haha ja tez tak robie. I odrazu slysze Ty nic nie rob ja to zrobie.... No i mijaja 2 h i nic. No to ja znowu, az wkoncu mam zrobione.
    A rerax nic nie robie w ten upal i nawet nie chce mi sie sciemniac. Spuchnieta jestem cala, obolala i jeszcze szyjka mnie mega kluje. Ostatnio nawet na IP mialam jechac ale przeszlo. Zreszta nawet sily nie mialam by sie ruszyc. Nigdy juz koncowki ciazy w lato.

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lila1983 wrote:
    Nigdy juz koncowki ciazy w lato.

Hahaha. Ja też nie chciałam rodzić we wrześniu ;P I tak cyrklowaliśmy żeby było inaczej. Ale jak się człowiek 3 lata stara i się nie udaje to cud jak się w ogóle uda więc nie marudzę, że będzie kolejny wrześniak w domu ;P

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wrzucaj.net/images/2015/08/10/20150810151342.jpg

słoniki same? czy chmurki i słoniki? czy słoniki i chmurki szare?;) nie wiem co tworzyć na karuzele;p

bento, Anitka201, agatka196, sowa28, 4me lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    A jaką masz karuzele? Bo ja szukam jakiejś bialej i do niej bym właśnie zrobiła takie chmurki lub kupila pompony. Tylko nie wiem czy kupować taka z pozytywką czy bez?

Anitka jeszcze żadnej;) stworzę sama, z jakiś kijów itp. zrobię zawieszki to wyślę męża do obi żeby poszukał czegoś co się nada;) a potem do sufitu się przyczepi na haku;) np

• AniaM Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słowniki są świetne

Paulinek lubi tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek, Ty zdolniacho!!! Chyba zamowienie u Ciebie zloze :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też bardzo podobają się słoniki, ale myślę ze spokojnie możesz je pocieszać z chmurkami ... dla dziecka chyba czym więcej różnych kształtów tym ciekawiej =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się ten niebieski filc nie podoba, jakiś inny jest i na niewesoły odcień;p ale może zrobię też szare chmury;)

aldona spróbuj sama;) nie taka ciężka sprawa a ile radochy;)

aldonaa lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    no nie krzyczcie już za to wstawanie ;) przy okazji do wc wstałam ;) tyle co z torby papiery wyciągnąć to raczej nie jest męczące ;)
    nie jest ale miałaś się położyć :P ledwo 2 min poleżałaś i już wstałaś :P leż kobieto i odpoczywaj :P no chyba że ci śpieszno przywitać ole

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek pomieszaj słoniki z chmurkami :-) ja jutro skoczę do pasmanterii po filc :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:27

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak juz mowicie o tych nic nie robiacych mezach... no nie wytrzymalalm :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/224bec2b6935.jpg

Anitka201, Lilla My, skabarka, wiaraczynicuda, Lady Savage, adzia, snoopy_etka, trix, Sigma, Czarna_88, 4me, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z moim tez tak mam że jak mu mówię że trzeba to pomalować to zrobić tamto to jakbym miała na niego czekać to bym się nie doczekała bo on czasu nie ma a jak ma czas to nie ma chęci :)I tak od początku ciąży przemalowałam ściany i sufit w salonie , przemalowałam biurko, odrestaurowałam krzesła i stół, przemalowałam przedpokój ( drewniane malutkie kafelki z brązu na biel)i wile jakiś drobiazgów. Ale są i rzeczy których sama bym nie zrobiła i przez te 9 miesięcy mój powoli wytapetował sypialnie, po kilku miesiącach przewiercił listwy przypodłogowe i zamontował zagłówek, teraz się zbiera i nie może zebrać na listwy do ścian :) Wspólnie za to złożyliśmy łóżeczku i komodę oczywiście on z fochem ze jest zmeczony a musi składac no ale jak ja zaczęłam to mi pomógł :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 16:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Hahaha. Ja też nie chciałam rodzić we wrześniu ;P I tak cyrklowaliśmy żeby było inaczej. Ale jak się człowiek 3 lata stara i się nie udaje to cud jak się w ogóle uda więc nie marudzę, że będzie kolejny wrześniak w domu ;P

u nas za to sie udalo odrazu. Ale jak bylam u lekarza po odstawieniu anty to kazal sie nastawiac na min. 6 miesiecy. I akurat sie smialismy, ze to by nam pasowalo. A juz za chwile dwie kreseczki na tescie.

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciła ;/ ja do niej dzień dobry, a ona: kiedy ty zamierzasz wyprać te rzeczy z pralki ;/, przecież to zaśmierdnie. Ja że nie nawet pół bębna nie ma, a ona to wyciągnij, po co to leży, ja muszę wyprać spodnie ;/ 1 szt spodni ;/ na całą pralkę ;/. Jerunku jak dobrze że jest i rafał, jedziemy na ktg.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:27

sowa28 lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady naprawdę Cię podziwiam, że to wszystko wytrzymujesz i póki co nie planujecie nic z tym zrobić... skoro teściowa tak Cię 'męczy' i ma być tylko do 21.08 i to po to, żeby to pomoc przy Zuzi jeśli by się urodziła to moze po prostu powiedzcie Jej z Rafałem, że póki co nic sie nie zapowiada na wcześniejszy poród i nie ma sensu, żeby siedziała i się tutaj u Was nudziła... bo Tobie na te ostatnie tygodnie przydałby się spokój...

A jeśli nie chcesz Jej odprawiać to pogadaj z Rafałem, niech przekaze mamie, ze Ty potrzebujesz spokoju i niech Ci dupy nie zawraca =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Wróciła ;/ ja do niej dzień dobry, a ona: kiedy ty zamierzasz wyprać te rzeczy z pralki ;/, przecież to zaśmierdnie. Ja że nie nawet pół bębna nie ma, a ona to wyciągnij, po co to leży, ja muszę wyprać spodnie ;/ 1 szt spodni ;/ na całą pralkę ;/. Jerunku jak dobrze że jest i rafał, jedziemy na ktg.
    W jednej sprawie się zgadzam z nią , tez nie wrzucam prania do bębna , czekam az sie nazbiera w koszu .
    Ale zeby to jedna bluzke prac ? To juz mogla wlozyc ją i wszystko prac , moglas zwrócić uwage ze Rafałowi prala ręcznie to sobie tez niech tak wypierze .

Też bym taką oddelegowala :D

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady powiedz Rafałowi żeby odwiózł mamusie do domu, bo zwariujesz. Najwyżej się obrazi na miesiąc:p

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
‹‹ 1926 1927 1928 1929 1930 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ