Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja w ciąży jestem strasznie płaczliwa i ciapowata, a kiedyś łobuzica, psotnica i gotka przeklinająca na potęgę, 2 lata temu jak ją poznałam to właśnie jej po 4 dniach powiedziała: jak się nie podoba to wypierdalać. Obraziła się wtedy na maksa
i chyba nadal ją to trzyma. Rafał mnie wtedy też bronił. Ale jak się przestałą do niego odzywać 6 miesięcy to zaczął się denerwować na mnie, że z mamą kontaktu nie ma, trzeba było ją przepraszać, "z bukietem róż i programem wybacz mi" (żart)
Wróciłam z KTG, 40 min i 8 skurczy na 50% i jeden na 70 %dumna jestem z swojej macicy
skabarka, adzia lubią tę wiadomość
-
Lady, ale nie powinno by też tak, że teściowa robi sobie co chce u Was w domu i Ciebie dodatkowo przy tym denerwuje...
Wydaje mi się, że taka sytuacja jak jest teraz to tez nie jestem dobra i wypadałoby coś z tym zrobić... no nie wiem, ustalić jakieś granice i zasady panujace u Was w domu... -
nick nieaktualnyHahaha lady to zrób jej teraz powtórkę ze słowo tworstwa
Ja chyba nienormalna jestem , naszło małża na gotowana kiełbasę , nie chciałam a jak jadł to mu zjadłam jedną i teraz co ? Zachciało mi się golonki !!
Oby do jutra przeszłoLady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilla My wrote:A ja jestem dumna z siebie - zrobiłam dzisiaj chłodnik litewski z rzodkiewką i ogórkiem!! I to w dodatku nie z papierka tylko od A do Z wszystko sama
Ja planuje koperkowy lub czosnkowy mam nadzieję że na planach sie nie skończy -
agatka196 wrote:Dziewczyny chyba mi wyskoczył Hertman. Co na to Maść? Czopki?
czopki proctoglyvenol 5-7 dni, 1-2 czopki na dobę, maść jest b słaba i nic nie daje. Mnie czopki pomogły, ale oczywiście nie wyleczyły. Do tego dieta przeciw zaparciom i dużo siedzenia z nogami do góry -
Spalam dwie godziny i ledwo się zebralam żeby wstać. Coś czuje, że gdyby nie mloda to bym tak juz do rana wstała. Jutro jadę z mężem do jego pracy na 12 bo potem mam od niego blisko do gina, co prawda na 16, ale w między czasie zalatwie sprawe fotelika i może się z kumpela spotkam bo tam mieszka obok. No i mam stresa, modłę się zeby z młodym było ok i żeby jednak siedział juz głową w dół.
Mam wiecznie ochotę na lasagne. Dzisiaj sobie zamówiłam, a młodej pizzę to zjadła prawie cala, taka miała chęć -
Anitka201 wrote:Dziewczyny jaki polecacie laktator? Kurcze siedzę na necie i juz głupieje. Nie wiem co wybrać.
ja nie kupuje laktatora, no chyba że wyjdzie mi cesarka wtedy wyślę rafała po Lovi laktator elektryczny -
marlenak_me wrote:czopki proctoglyvenol 5-7 dni, 1-2 czopki na dobę, maść jest b słaba i nic nie daje. Mnie czopki pomogły, ale oczywiście nie wyleczyły. Do tego dieta przeciw zaparciom i dużo siedzenia z nogami do góry
Marlenka dziękuję. Tylko u mnie zaparć nie ma. Wylazł mi po biegunce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marlenak_me wrote:czopki proctoglyvenol 5-7 dni, 1-2 czopki na dobę, maść jest b słaba i nic nie daje. Mnie czopki pomogły, ale oczywiście nie wyleczyły. Do tego dieta przeciw zaparciom i dużo siedzenia z nogami do góry
agatka196 lubi tę wiadomość
-
skabarka wrote:ja mam teraz maść procto hemolan, wcześniej miałam procto givenol... przejdź się do apteki i poproś o coś na Hermana, lepiej teraz wyleczyć niż po porodzie się męczyć i z tym dodatkowo
Właśnie z siostra gadałam i tak samo mi radziła. Bo ona miała Hermana a nawet nie wiedziała i jej się po porodzie to babrało to do teraz mówi że go ma i co jakiś czas wychodzi.
Dlatego jutro lecę do apteki z rana.