Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, ale ze mnie głupek...
mam płaskie brodawki więc zakupiłam odciągacz do nich no i postanowiłam wypróbować skuteczność, więc przyłożyłam ten odciągacz do brodawki zassałam, sutek staną na baczność (czyli działa) a do tego siara tak mi trysła że aż się całe urządzenie zalało!!! że też nie pomyślałam że tak się może stać, mam nadzieję że w niczym nie zaszkodziłam...
Lady weź ty teściową na taczce do lasu wywieź albo na balkonie zamknij
Paulinek zdolna jesteś! mi osobiście bardziej podoba się słonik, a może jeszcze jakaś gwiazdka, ptaszek?
Paulinek lubi tę wiadomość
-
Ja bym też ją pogoniła w pizdu!
Powiem Wam że moja mama ma przyjechać jak mała się urodzi na tydzień i zaczynam się bać. Wiem że nie chce dla nas źle i zresztą widziałam jak pomagała siostrze przy synkach, ale mamy odmienne charaktery i zdania więc może być gorąco. -
Julita faktycznie srednio mądre to co zrobiłaś, ale każda z Nas czasem ma takie chwile 'odmozdzenia' ... myślę, że nic się raczej stać nie powinno, ale lepiej do porodu tego nie powtarzaj
Oooooo... Paulinek właśnie... może do tych słonikow bys dołożyła jeszcze jakieś inne zwierzaczki
Swoją drogą Ty to naprawdę jesteś zdolniachaPaulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe Lady następnym razem zastanowisz się 2 albo 3x zanim zaprosisz teściową do domu i poprosisz o pomoc
mi osobiście taki pomysł nawet nie przyszedłby do głowy bo w tych ostatnich tygodniach czuję potrzebę odpoczynku od wszystkich ludzi, najchętniej spędzam teraz czas tylko z mężem i najchętniej nie wpuszczałabym nikogo do domu.ona., alutka lubią tę wiadomość
-
Matko, nie wyobrażam sobie, że teściowa przyjeżdża na dłużej niż kilka godzin... zresztą ona mało przeżywa naszą ciążę i to, że zostanie babcią (chyba, że po prostu tego nie okazuje), bo słyszę teksty typu "dziecku wszystko jedno, jak będzie wyglądało i w co będzie ubrane". Ja mam chyba podobnie jak Julita - potrzeba odpoczynku, wyciszenia, porobienia tego, na co mam ochotę i kiedy mam ochotę, bo za chwilę na to nie będzie czasu.
Lady - wygoń babę albo niech Rafał pokaże, że ma jaja i to zrobiSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
julita wrote:hej dziewczyny, ale ze mnie głupek...
mam płaskie brodawki więc zakupiłam odciągacz do nich no i postanowiłam wypróbować skuteczność, więc przyłożyłam ten odciągacz do brodawki zassałam, sutek staną na baczność (czyli działa) a do tego siara tak mi trysła że aż się całe urządzenie zalało!!! że też nie pomyślałam że tak się może stać, mam nadzieję że w niczym nie zaszkodziłam...
Też chciałam wypróbować, jak przyszedł, ale się powstrzymałamtylko, że u mnie siara nie leci wogóle, więc pewnie jedni zassanie nic by nie zrobiło
-
easymum wrote:Też chciałam wypróbować, jak przyszedł, ale się powstrzymałam
tylko, że u mnie siara nie leci wogóle, więc pewnie jedni zassanie nic by nie zrobiło
to może lepiej nie próbujale jako królik doświadczalny stwierdzam że działa!
easymum, la_lenka lubią tę wiadomość
-
A u mnie jest tak, że to teściowa dzwoni częściej niż moja mama i pyta jak ja się czuję ... moja mama, jak ja zadzwonię, to mówi, że właśnie miała dzwonić ... ot, taki typ. Ale nie ubolewam, nie dogaduję się z nią kompletnie, więc nie zależy mi na jej pomocy, bo zeszłabym na wylew z nerwów
na szczęście dzieli nas prawie 700 km, więc będziemy sobie z mężem radzić sami.
-
Julita - ja dziś też swój wypróbowałam
Ale ja się ze sobą pieszczę i robiłam to mega delikatnie. Mi siara nie trysnęła, tylko kilka kropelek poleciało
Nie martw się, bo na pewno nic się nie stało. Jak urodziłam synka, to położna mi robiła wyrzuty, że mając płaskie brodawki nie ćwiczyłam ich przed porodem. Także luz, ćwiczenie już zaliczyłaś
julita lubi tę wiadomość
-
To my po wizycie. Szyjka 32mm, zamknieta, wszystko ok. A mloda wazy 2800-3100g
i ma dlugie nozki
Misi@, Dominka92, Lilla My, Paulinek, Nancy87, Dżuls, aldonaa, Gusiak, wiaraczynicuda, Anitka201, adzia, agatka196, easymum, snoopy_etka, skabarka, trix, karolcia87, diatomka, Carolline, 4me, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny za pomysły;) myślę, że będę się tym bawić i co jakiś czas zmieniać
albo zrobię dużą 'poduszkę' dla małej z filcu;)
taki zestawik wyszedłtylko trzeba ilościowo teraz się namęczyć;p
http://wrzucaj.net/images/2015/08/10/20150810175941.jpgjulita, Gusiak, Misi@, Anitka201, agatka196, snoopy_etka, Lady Savage, skabarka, trix lubią tę wiadomość