Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
maartina30 wrote:Hej dziewczyny,czytam Was od dobrych kilku dni i postanowiłam się przyłączyć jeśli można:) to moja pierwsza ciąża,poza tym od niedawna mieszkam we Francji więc czuję się trochę zdezorientowana:)
A gdzie mieszkać ja 4 lata spędziłam w Strasbourgu -
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Ano nawet nie zauważyłam, że to już 11 tyg od OM
Chwila moment i będziemy tulić nasze skarby:) Jeszcze trzy tygodnie i koniec 1 trymestru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:02
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maartina30 wrote:Na dobre mieszkam tu od września 2014. Wcześniej spędziłam 6 lat w Anglii gdzie poznałam mojego męża (Francuza)i tak się losy potoczyły,że teraz jesteśmy tu.
Też chciałam mieszać w Francji, strasznie mi się podoba Alzacja, zaprosiłam Cię do znajomych, hmm to pewnie francuskiego się uczysz teraz na żywca. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczerze więcej się nauczysz rozmawiając z sąsiadami niż na zajęciach ja też chodziłam, pracowałam jako au pair (niania do dzieci) przez 4 lata i po roku powiedziałam rodzinie że nie chce chodzić do szkoły bo więcej się uczę rozmawiając z nimi i sąsiadami niż tam, i się zgodzili na to.
-
nick nieaktualny
-
pytałyście o ból piersi- u mnie w pierwszej ciąży z dnia na dzień przestały mnie bolec i tez stresowałam się do wizyty czy ok wszystko. i tak, nic złego się nie działo objawy w ciąży są bardzo subiektywne i tak naprawdę nic nie znaczą. mogą być, nie muszą, każda ma inne i tyle a w tej ciąży jeszcze się ciesze z ich braku. w pierwszej tyle wymiotowałam, że teraz brak mdłości bardzo mnie cieszy
Anastazja- ale skoro nie plamisz, a test wyszedł pozytywny to jest duże prawdopodobieństwo ze zarodek ładnie się zagnieździł mimo małego endometrium. Wszystkie będziemy trzymały kciuki i nie czytaj więcej bo to tylko potęguje stres.Anastazjaaa lubi tę wiadomość