Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkończyłam w Polsce pedagogikę,w Anglii pracowałam w przedszkolu a potem w szkole,ale tutaj chyba będę wolała zająć sie czymś innym (stąd pomysł z tłumaczeniami),bo mając własne dzieci wolałabym chyba poświęcić moja cierpliwość im,a nie zużywać z pracy:)
-
Lady Savage wrote:Też chciałam mieszać w Francji, strasznie mi się podoba Alzacja, zaprosiłam Cię do znajomych, hmm to pewnie francuskiego się uczysz teraz na żywca.
A ja mieszkam w Bytomiu tez podoba mi sie okolica alkocholików i cpunków
heheheheeM, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ceska wrote:A ja mieszkam w Bytomiu tez podoba mi sie okolica alkocholików i cpunków
hehehehe
Ja właśnie z tego powodu się stamtąd wyniosłam, najpierw do Francji, a potem zaczęłam studia w Poznaniu i zostałam -
ceska wrote:A ja mieszkam w Bytomiu tez podoba mi sie okolica alkocholików i cpunków
heheheheLady Savage lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
eM wrote:A ja się rok temu wyprowadziłam z Bytomia, w góry się wyprowadziłam tarnowskie góry
-
Lady Savage wrote:Haha mam zamiar odwiedzić rodzinkę pod koniec lutego, więc może jakieś spotkanko ceszka i em?
-
ceska wrote:jasne ze tak
Ale nei wiem jak bd pracowac na l4 ide dopeiro w czerwcu...
Muszę odczekać 90 dni chorobowego
Nie martw się jak przyjadę to na tydzień albo nawet na 2 więc jakiś dzień się znajdzie kasig dołączysz -
powiem wam co mi sie zdarzyło w niedziele miałam doła, a mowie nic nie pasuje na mnei tylko te ejdne ciazowe spodnie mowie a wejde sobie na allegro
Wpisałam ubrania ciążowe
Patrze licytacja
2 bluski, 2 spodnie a mowie 1min przed zalicytuje bedzie okey , zalicytowałam 9 sek przed i wygrałam zapłaciłam z przesyłką 36 zł
A dostąłam ciuchy z h&m mama z metkami :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DeM, kasig, Lady Savage, skabarka lubią tę wiadomość
-
ceska wrote:hehe ja sie rok temu wprowadziłam mieszkałam w Piekarach Śląskich całe życie :D:D
Kazdy ucieka z BtM ale teraz to tam spokojnie jest :D:D:D
:D:D:D Ślązary
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem, jeśli gin mnie zwolni z odpoczywania, bo ze względu na dwurożną macicę mam jak najwięcej leżeć i się nie ruszać ale powiedziała że w 2 trymestrze powinno być luźniej więc koniec lutego myślę że ogarnęAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]