X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Agnieszka mogła bys wrzucić jakiś link do tej poduchy. Bo ja znalazłam taka http://allegro.pl/poduszka-rogal-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-spania-i4998150746.html i nie wiem czy taka dobra będzie.

Ta jest bardzo fajna i cena jest przystepna, ja mialam prosta i taka zawinieta i ta zawinieta jest wygodniejsza, ale w sumie dla kazdego co innego :)

agatka196, skabarka lubią tę wiadomość

p19ucsqvxhad9jnf.png

h84fio4pjmll44p3.png

Aniołki 8tc [*] 13.02.2015 kochamy, tęsknimy, pamiętamy.
  • ceska Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczerze ja bym chciała tak pooodpoczywac poleżeć pospać do 11 :(
    niestety dopiero w czerwcu udam sie na upragniony spoczynek :D
    A jak narazie od 9-18 cąły czas cały czas ludzie marudy itp :S

oar8skjod4lwslof.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie narzekam na odpoczywanie, pytałam tylko gin czy laptop nie szkodzi bo ja wiecznie przy kompie :P ale mówiła że nie :) więc forum i seriale to mój dzień :) mąż wyręcza we wszystkim, naprawdę. Pranie, prasowanie, sprzątanie, tylko gotowanie teraz mógł odpuścić bo rodzice nas zaopatrzyli :) no i przed chwilą napisał mi smsa, bo poszedł już do pracy :) napisał "Kocham was wiesz?" :) aż się wzruszyłam :)

Dia na, skabarka, agniesja lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Dlatego myślę czy nie szukać uzywanej...

Ja bym uzywanej nie kupila, bo ona mimo wszystko ugniata sie do naszego ciala, a ta z motherhood wedlug mnie nie rozni sie niczym od tych tanszych, oczywiscie oprocz ceny, ja miala te z tych tanszych (jedna udalo mi sie wygrac w konkursie) i swietnie sprawowały

p19ucsqvxhad9jnf.png

h84fio4pjmll44p3.png

Aniołki 8tc [*] 13.02.2015 kochamy, tęsknimy, pamiętamy.
  • la_lenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja marze o tym żeby móc popracować, choćby w domu. Ach, pranie zrobi, ugotować obiad... Na dluzsza metę lezenie to masakra, a pewnie jeszcze kilka tygodni mnie czeka. Ale dam radę, co tam. Zawsze milej w domu niż w szpitalu.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • eM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa jak by któraś z Bytomianek słyszała że ktoś chce kupić lub wynająć mieszkanie to mam piękne mieszkanko :)
    http://olx.pl/oferta/sliczne-mieszkanie-do-wynajecia-CID3-ID8a7br.html
    http://olx.pl/oferta/piekne-mieszkanie-w-spokojnej-dzielnicy-stroszek-CID3-ID8a7s9.html

Maks - ur 08.09.2015
  • ceska Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    No ja nie narzekam na odpoczywanie, pytałam tylko gin czy laptop nie szkodzi bo ja wiecznie przy kompie :P ale mówiła że nie :) więc forum i seriale to mój dzień :) mąż wyręcza we wszystkim, naprawdę. Pranie, prasowanie, sprzątanie, tylko gotowanie teraz mógł odpuścić bo rodzice nas zaopatrzyli :) no i przed chwilą napisał mi smsa, bo poszedł już do pracy :) napisał "Kocham was wiesz?" :) aż się wzruszyłam :)

:O:O:O:O az wydrukuje to i pokaże mojemu facetowi ...

mi to ostatnio powiedział ze garazu ( metalowe drzwi ciagniete do góry +-15kg)
    Ze chyba przesadzam ze otwierać nie mogę a doprosić się o cos tragedia...
    Najbardziej umie robić to co nie potrzebne dzisiaj wyrzucił doniczki które kupiłam w obi w sierpniu i sztuka kosztowala 150 zł...
    bo nie umił drzewka wyciagnąć bo zamarzło to sie wkurzyłem i wyrzuciłem do kosza całość :S
    nawet nie minelo 20 min doniczek już nie było...
    Chyba musi dojrzeć do normalnego funkcjonowania...

oar8skjod4lwslof.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska no z facetami to czasem tak jest że muszą dojrzeć do niektórych rzeczy :) A mój to się tak przejmuje, bo tak strasznie mu zależy na dziecku i się boi :)

Maks - ur 08.09.2015
  • ceska Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    ceska no z facetami to czasem tak jest że muszą dojrzeć do niektórych rzeczy :) A mój to się tak przejmuje, bo tak strasznie mu zależy na dziecku i się boi :)

mojemu to wszystko jedno czy jest czy nie, nikim sie nie denerwuje w pracy zlewam jak ktos po mnie krzyczy
    a go nie umie strawić albo mam takie nastoje, albo naprawde czasem przesadza przynieść coś nie, zrobic coś nie chce mi się
    -->zapie**dalam w pracy
    --> zapie**dalam w domu

może zobaczymy wenze go na 3d usg moze sie cos odmieni
    Ale tych doniczek to mu nie popuszczę za drogie były --> tym bardziej że kupiłam je z premii i aż mi szkoda było kasy przy kasie , byle by na balkonie były ładne donice :S

oar8skjod4lwslof.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ceska wrote:
    hehe ja sie rok temu wprowadziłam :D mieszkałam w Piekarach Śląskich całe życie :D:D:D
    Kazdy ucieka z BtM ale teraz to tam spokojnie jest :D:D:D:D
    :D:D:D:D Ślązary :D

W Bytomiu, spokojnie? Moja mama mieszka na przeciwko kościoła, za nią tam gdzie kiedyś była fabryka drutu zrobili domki socjalne, co rusz tam ktoś wywala telewizor czy lodówkę za okno, słychać płacz dzieci, które w nocy uciekają na ulicę, ja nie lubię wracać do Bytomia, złe wspomnienia, mój ojciec był alkoholikiem i się tego nie wymarzę z pamięci, jak w nocy trzeba było przed nim uciekać. Nie lubię tego mieszkania, tego miejsca, nie lubię, no ale trzeba, muszę przyjechać po nowy dowód.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    A ja marze o tym żeby móc popracować, choćby w domu. Ach, pranie zrobi, ugotować obiad... Na dluzsza metę lezenie to masakra, a pewnie jeszcze kilka tygodni mnie czeka. Ale dam radę, co tam. Zawsze milej w domu niż w szpitalu.

Ja nie sprzątam w domu, bo mama mi zakazała XD jak to brzmi, haha i jedna i druga, ale o praniu nic nie mówiły to też robię pranko.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie pracuję ponieważ jestem studentką i idę we wtorek na godzinę 11 na poprawę a tak leżę w domu i piszę pracę licencjacką :) powoli :) ale się pisze a co do poduszek to pewnie przydatne ale chyba nie będę kupować brak funduszy

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Aaaa jak by któraś z Bytomianek słyszała że ktoś chce kupić lub wynająć mieszkanie to mam piękne mieszkanko :)
    http://olx.pl/oferta/sliczne-mieszkanie-do-wynajecia-CID3-ID8a7br.html
    http://olx.pl/oferta/piekne-mieszkanie-w-spokojnej-dzielnicy-stroszek-CID3-ID8a7s9.html

Troszku się spóźniłaś :P moja mama miesiąc temu kupiła nowe mieszkanie na wrocławskiej :) właśnie chce pojechać zobaczyć

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój facet dostał dzisiaj zjebkę od swojej koleżanki z pracy, mówiłam Wam że zepsułam aparat i dzwonię do rafała do pracy, i mówie ze się naładował ale nie działa, a ten na mnie krzynął, że po co ja ruszam, że jeszcze gorzej popsuję, i że on będzie musiał naprawę zaczynać od początku, niedawno wrócił z pracy z spuszczoną głową, i zaczął mnie przepraszać, bo dostał opierdol od koleżanki z pracy, że nie powinien mnie stresować i krzyczeć na mnie
    no po prostu szczęka mi opadła XD

skabarka lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • kasig Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    W Bytomiu, spokojnie? Moja mama mieszka na przeciwko kościoła, za nią tam gdzie kiedyś była fabryka drutu zrobili domki socjalne, co rusz tam ktoś wywala telewizor czy lodówkę za okno, słychać płacz dzieci, które w nocy uciekają na ulicę, ja nie lubię wracać do Bytomia, złe wspomnienia, mój ojciec był alkoholikiem i się tego nie wymarzę z pamięci, jak w nocy trzeba było przed nim uciekać. Nie lubię tego mieszkania, tego miejsca, nie lubię, no ale trzeba, muszę przyjechać po nowy dowód.

chyba zależy gdzie na Bytomiu, u mnie na Stroszku, jest w miarę spokojnie, ale jak mam być szczera to ja zbytnią sympatią, jednak nie darzę, wcześniej mieszkałam w Piekarach Śląskich i w Tarnowskich Górach no i zdecydowanie bardziej wolę tamte miasta

• ceska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Ja mieszkam w dzielnicy cudów 5 lat temu wieczorem iśc do sklepu byla tragedia
    Przeprowadzilam się tam bo na samym koncu tej dzielnicy są bloki ( nie kamienice) z centralnym ogrzewaniem dwa pokoje balkon i płace 600 zł najmu z czynszem :)
    teraz w tej dzielnicy jest spokojnie.
    Smutne ale patrz mama twoja juz zmieniła mieszkanie :)

oar8skjod4lwslof.png
  • ceska Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    chyba zależy gdzie na Bytomiu, u mnie na Stroszku, jest w miarę spokojnie, ale jak mam być szczera to ja zbytnią sympatią, jednak nie darzę, wcześniej mieszkałam w Piekarach Śląskich i w Tarnowskich Górach no i zdecydowanie bardziej wolę tamte miasta
    tak w zależności gdzie sa jeszcze dzielnice cudów :D
    Ja też w Piekarach miieszkałam i bylo okey

oar8skjod4lwslof.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa będzie dobrze, ja w to wierze :)

Dziś byłam na godzinnym spacerze i teraz szyjka mnie boli i znów zauważyłam małą plamkę :( chyba jednak nie mogę się przemęczać...\Ja już po kolędzie...ministranci przyszli w dresach i jeden z nich rozglądał się po mieszkaniu...hehe aż wzbudził podejrzenia u mojego męża:D

JA mysle, żeby iść jeszcze do innego lekarza. Lady a patrzyłam Twój lekarz przyjmuje w Środzie Wielkopolskiej, czy tam w szpitalu pracuje? Gdzie będziesz rodzić?

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja prawie 19 lat mieszkałam na konstytucji, na przeciwko kościoła, Karb.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Anastazjaaa będzie dobrze, ja w to wierze :)

Dziś byłam na godzinnym spacerze i teraz szyjka mnie boli i znów zauważyłam małą plamkę :( chyba jednak nie mogę się przemęczać...\Ja już po kolędzie...ministranci przyszli w dresach i jeden z nich rozglądał się po mieszkaniu...hehe aż wzbudził podejrzenia u mojego męża:D

JA mysle, żeby iść jeszcze do innego lekarza. Lady a patrzyłam Twój lekarz przyjmuje w Środzie Wielkopolskiej, czy tam w szpitalu pracuje? Gdzie będziesz rodzić?

Nie tylko Pani dr przyjmuje jeszcze na Rzeczypospolitej w przychodni Gaja, a rodzić nie wiem gdzie, chyba w Mosinie, bo od Czerwca będę mieszkać w Czapurach, a stamtąd najbliżej do Mosiny,

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ