Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
agatka196 wrote:Agnieszka mogła bys wrzucić jakiś link do tej poduchy. Bo ja znalazłam taka http://allegro.pl/poduszka-rogal-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-spania-i4998150746.html i nie wiem czy taka dobra będzie.
Ta jest bardzo fajna i cena jest przystepna, ja mialam prosta i taka zawinieta i ta zawinieta jest wygodniejsza, ale w sumie dla kazdego co innegoagatka196, skabarka lubią tę wiadomość
-
No ja nie narzekam na odpoczywanie, pytałam tylko gin czy laptop nie szkodzi bo ja wiecznie przy kompie ale mówiła że nie więc forum i seriale to mój dzień mąż wyręcza we wszystkim, naprawdę. Pranie, prasowanie, sprzątanie, tylko gotowanie teraz mógł odpuścić bo rodzice nas zaopatrzyli no i przed chwilą napisał mi smsa, bo poszedł już do pracy napisał "Kocham was wiesz?" aż się wzruszyłam
Dia na, skabarka, agniesja lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
la_lenka wrote:Dlatego myślę czy nie szukać uzywanej...
Ja bym uzywanej nie kupila, bo ona mimo wszystko ugniata sie do naszego ciala, a ta z motherhood wedlug mnie nie rozni sie niczym od tych tanszych, oczywiscie oprocz ceny, ja miala te z tych tanszych (jedna udalo mi sie wygrac w konkursie) i swietnie sprawowały -
Aaaa jak by któraś z Bytomianek słyszała że ktoś chce kupić lub wynająć mieszkanie to mam piękne mieszkanko
http://olx.pl/oferta/sliczne-mieszkanie-do-wynajecia-CID3-ID8a7br.html
http://olx.pl/oferta/piekne-mieszkanie-w-spokojnej-dzielnicy-stroszek-CID3-ID8a7s9.htmlAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
eM wrote:No ja nie narzekam na odpoczywanie, pytałam tylko gin czy laptop nie szkodzi bo ja wiecznie przy kompie ale mówiła że nie więc forum i seriale to mój dzień mąż wyręcza we wszystkim, naprawdę. Pranie, prasowanie, sprzątanie, tylko gotowanie teraz mógł odpuścić bo rodzice nas zaopatrzyli no i przed chwilą napisał mi smsa, bo poszedł już do pracy napisał "Kocham was wiesz?" aż się wzruszyłam
:O:O:O az wydrukuje to i pokaże mojemu facetowi ...
mi to ostatnio powiedział ze garazu ( metalowe drzwi ciagniete do góry +-15kg)
Ze chyba przesadzam ze otwierać nie mogę a doprosić się o cos tragedia...
Najbardziej umie robić to co nie potrzebne dzisiaj wyrzucił doniczki które kupiłam w obi w sierpniu i sztuka kosztowala 150 zł...
bo nie umił drzewka wyciagnąć bo zamarzło to sie wkurzyłem i wyrzuciłem do kosza całość :S
nawet nie minelo 20 min doniczek już nie było...
Chyba musi dojrzeć do normalnego funkcjonowania... -
ceska no z facetami to czasem tak jest że muszą dojrzeć do niektórych rzeczy A mój to się tak przejmuje, bo tak strasznie mu zależy na dziecku i się boiAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
eM wrote:ceska no z facetami to czasem tak jest że muszą dojrzeć do niektórych rzeczy A mój to się tak przejmuje, bo tak strasznie mu zależy na dziecku i się boi
mojemu to wszystko jedno czy jest czy nie, nikim sie nie denerwuje w pracy zlewam jak ktos po mnie krzyczy
a go nie umie strawić albo mam takie nastoje, albo naprawde czasem przesadza przynieść coś nie, zrobic coś nie chce mi się
-->zapie**dalam w pracy
--> zapie**dalam w domu
może zobaczymy wenze go na 3d usg moze sie cos odmieni
Ale tych doniczek to mu nie popuszczę za drogie były --> tym bardziej że kupiłam je z premii i aż mi szkoda było kasy przy kasie , byle by na balkonie były ładne donice :S
-
ceska wrote:hehe ja sie rok temu wprowadziłam mieszkałam w Piekarach Śląskich całe życie :D:D
Kazdy ucieka z BtM ale teraz to tam spokojnie jest :D:D:D
:D:D:D Ślązary
W Bytomiu, spokojnie? Moja mama mieszka na przeciwko kościoła, za nią tam gdzie kiedyś była fabryka drutu zrobili domki socjalne, co rusz tam ktoś wywala telewizor czy lodówkę za okno, słychać płacz dzieci, które w nocy uciekają na ulicę, ja nie lubię wracać do Bytomia, złe wspomnienia, mój ojciec był alkoholikiem i się tego nie wymarzę z pamięci, jak w nocy trzeba było przed nim uciekać. Nie lubię tego mieszkania, tego miejsca, nie lubię, no ale trzeba, muszę przyjechać po nowy dowód. -
la_lenka wrote:A ja marze o tym żeby móc popracować, choćby w domu. Ach, pranie zrobi, ugotować obiad... Na dluzsza metę lezenie to masakra, a pewnie jeszcze kilka tygodni mnie czeka. Ale dam radę, co tam. Zawsze milej w domu niż w szpitalu.
Ja nie sprzątam w domu, bo mama mi zakazała jak to brzmi, haha i jedna i druga, ale o praniu nic nie mówiły to też robię pranko. -
A ja nie pracuję ponieważ jestem studentką i idę we wtorek na godzinę 11 na poprawę a tak leżę w domu i piszę pracę licencjacką powoli ale się pisze a co do poduszek to pewnie przydatne ale chyba nie będę kupować brak funduszy
-
eM wrote:Aaaa jak by któraś z Bytomianek słyszała że ktoś chce kupić lub wynająć mieszkanie to mam piękne mieszkanko
http://olx.pl/oferta/sliczne-mieszkanie-do-wynajecia-CID3-ID8a7br.html
http://olx.pl/oferta/piekne-mieszkanie-w-spokojnej-dzielnicy-stroszek-CID3-ID8a7s9.html
Troszku się spóźniłaś moja mama miesiąc temu kupiła nowe mieszkanie na wrocławskiej właśnie chce pojechać zobaczyć -
Mój facet dostał dzisiaj zjebkę od swojej koleżanki z pracy, mówiłam Wam że zepsułam aparat i dzwonię do rafała do pracy, i mówie ze się naładował ale nie działa, a ten na mnie krzynął, że po co ja ruszam, że jeszcze gorzej popsuję, i że on będzie musiał naprawę zaczynać od początku, niedawno wrócił z pracy z spuszczoną głową, i zaczął mnie przepraszać, bo dostał opierdol od koleżanki z pracy, że nie powinien mnie stresować i krzyczeć na mnie
no po prostu szczęka mi opadłaskabarka lubi tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:W Bytomiu, spokojnie? Moja mama mieszka na przeciwko kościoła, za nią tam gdzie kiedyś była fabryka drutu zrobili domki socjalne, co rusz tam ktoś wywala telewizor czy lodówkę za okno, słychać płacz dzieci, które w nocy uciekają na ulicę, ja nie lubię wracać do Bytomia, złe wspomnienia, mój ojciec był alkoholikiem i się tego nie wymarzę z pamięci, jak w nocy trzeba było przed nim uciekać. Nie lubię tego mieszkania, tego miejsca, nie lubię, no ale trzeba, muszę przyjechać po nowy dowód.
chyba zależy gdzie na Bytomiu, u mnie na Stroszku, jest w miarę spokojnie, ale jak mam być szczera to ja zbytnią sympatią, jednak nie darzę, wcześniej mieszkałam w Piekarach Śląskich i w Tarnowskich Górach no i zdecydowanie bardziej wolę tamte miasta -
Lady Savage wrote:W Bytomiu, spokojnie? Moja mama mieszka na przeciwko kościoła, za nią tam gdzie kiedyś była fabryka drutu zrobili domki socjalne, co rusz tam ktoś wywala telewizor czy lodówkę za okno, słychać płacz dzieci, które w nocy uciekają na ulicę, ja nie lubię wracać do Bytomia, złe wspomnienia, mój ojciec był alkoholikiem i się tego nie wymarzę z pamięci, jak w nocy trzeba było przed nim uciekać. Nie lubię tego mieszkania, tego miejsca, nie lubię, no ale trzeba, muszę przyjechać po nowy dowód.
Ja mieszkam w dzielnicy cudów 5 lat temu wieczorem iśc do sklepu byla tragedia
Przeprowadzilam się tam bo na samym koncu tej dzielnicy są bloki ( nie kamienice) z centralnym ogrzewaniem dwa pokoje balkon i płace 600 zł najmu z czynszem
teraz w tej dzielnicy jest spokojnie.
Smutne ale patrz mama twoja juz zmieniła mieszkanie -
kasig wrote:chyba zależy gdzie na Bytomiu, u mnie na Stroszku, jest w miarę spokojnie, ale jak mam być szczera to ja zbytnią sympatią, jednak nie darzę, wcześniej mieszkałam w Piekarach Śląskich i w Tarnowskich Górach no i zdecydowanie bardziej wolę tamte miasta
Ja też w Piekarach miieszkałam i bylo okey -
nick nieaktualnyAnastazjaaa będzie dobrze, ja w to wierze
Dziś byłam na godzinnym spacerze i teraz szyjka mnie boli i znów zauważyłam małą plamkę chyba jednak nie mogę się przemęczać...\Ja już po kolędzie...ministranci przyszli w dresach i jeden z nich rozglądał się po mieszkaniu...hehe aż wzbudził podejrzenia u mojego męża:D
JA mysle, żeby iść jeszcze do innego lekarza. Lady a patrzyłam Twój lekarz przyjmuje w Środzie Wielkopolskiej, czy tam w szpitalu pracuje? Gdzie będziesz rodzić? -
Misi@ wrote:Anastazjaaa będzie dobrze, ja w to wierze
Dziś byłam na godzinnym spacerze i teraz szyjka mnie boli i znów zauważyłam małą plamkę chyba jednak nie mogę się przemęczać...\Ja już po kolędzie...ministranci przyszli w dresach i jeden z nich rozglądał się po mieszkaniu...hehe aż wzbudził podejrzenia u mojego męża:D
JA mysle, żeby iść jeszcze do innego lekarza. Lady a patrzyłam Twój lekarz przyjmuje w Środzie Wielkopolskiej, czy tam w szpitalu pracuje? Gdzie będziesz rodzić?
Nie tylko Pani dr przyjmuje jeszcze na Rzeczypospolitej w przychodni Gaja, a rodzić nie wiem gdzie, chyba w Mosinie, bo od Czerwca będę mieszkać w Czapurach, a stamtąd najbliżej do Mosiny,