Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka20 wrote:O witam ja chodzę do Czerniawskiego nie wiem czy słyszałas, a ty?
Słyszałam:) Ponoć przystojny:p Ja do Juncewicz. Chcesz rodzić w Jeleniej? Ja na 90% tak, ale myślę o Bukowcu, bo tyle się słyszy o tym naszym szpitalu...A z drugiej strony w Bukowcu nie mają sprzętu do ratowania malucha i to jest dla mnie wielki minus. Może razem na porodówce będziemy:D i...chyba jesteś moją imienniczkąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 13:57
-
O to witam właśnie Agatka do kogo chodzisz? O już przeczytałam słyszałam 26 lutego idę do niego ale ponoć ze szpitala odchodzi i nie bedzie w przychodni tam pracował.Ja chcę w Jeleniej dlatego wybrałam lekarza który pracuje w Jeleniogórskim szpitalu jest dobry i troszczy się o pacjentki( miałam styczność z nim pierwszy raz jak poroniłam i robił mi zabieg łyżeczkowania) i od tamtej pory do niego chodzę a było to w październiku 2013 roku. Milo było jak pamięta pacjentki swoje a to że przystkojny no brzydki nie jest ale to nie jest ważne w zawodzie. A co do 3D tak samo słyszałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 14:06
-
Ale sie dziewczyny rozpisalyscie, gratulacje udanych wizyt u lekarza, ja jeszcze 9 dni musze czekac, dzisiaj na obiad upichciłam pyszny gulasz z ryzem, zjadlam cala miske i chyba zaraz pekne
Co do poduszki rogala ja mialam taka i nie wyobrazam sobie bez niej ciazy, ja uwielbiam spac na brzuchu lub na boku, a taka poduszka swietnie odciaza kregoslup, a potema jak dziecko sie urodzi, to tez swietnie sie sprawdzaDia na lubi tę wiadomość