Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf4e0b43fec4.jpg
witajcie, wróciłam z wizyty jest bardzo dobrze serduszko bije tak jak powinno dzidzia też jest duża i wiek ciąży 8 tydzien i 3 dni czyli dobry :)za 4 tygodnie czyli 26 lutego idę do kontroli założył mi już kartę ciąży i badania podstawowe mam porobić Jak mam wstawić zdjęcie tutaj w wiadomości ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 12:48
eM, Dia na, chabasse, agniesja, Misi@ lubią tę wiadomość
-
ceska wrote:Zrób mi też zapłace
Ok, po sesji zobaczę, co jakie dostałam zamówienia, i ile, i Ci napiszę czy podołam fizycznie, zaczyna się dla mnie cieplutki okresik pieniężny, zamówienia na metryczki urodzeniowe, ślubne pamiątki, pamiątki komunijne i chrzciny,ceska lubi tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Powiedzcie, myślicie o kupnie poduszki-rogala (kojca)? Mi się coraz gorzej leży, bo zawsze spałam na brzuchu, a teraz się już trochę zaczynam bać i kusi taka poducha. Ale nie umiem się zdecydować jaka, rozrzut cen konkretny...
-
hej
zjadlam obiad i jest mi lepiej - humor nadal straszny ale mimowszytsko lepiej
mama mi napisala meila ze jak sie wyspie to bedzie mi lepiej i wszytsko mi przejdzie
zobaczymy - niemniej jedak, jutro ide do lekarza ciekawa jestem co mi powie
chcialabym dostac karte ciazy bo tez jej jeszcze nie mam -
agatka196 wrote:Anulka20 mogę zapytac z skad jesteś?
Ja znalazłam taka tylko nie wiem czy nie mniejsza by była lepsza no i cena http://allegro.pl/poduszka-rogal-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-spania-i4998150746.html
Ja jestem z Jeleniej Góry Dolnośląskie -
hej.. pisareczki... Ja wczoraj byłam u ginki w związku z moimi plamieniami i niestety nadal mam leżakować i to jeszcze bardziej:) dodatkowo (do dupka 3x)jeszcze luteine dopochwowo 2x dziennie.. Już mnie włosy bolą od leżenia, no ale cóż.. mus jest mus. Zastanawiam się jeszcze jak to jest z tym duphastonem i luteiną, bo jedno i drugie to chyba progesteron więc nie wiem czy nie przegnę z tą dawką.. No ale chyba ginka wie co robi../ Oprócz tego cierpię na bezsenność i idąc spać ok 23/24 budzę się ok 4 lub 5 i już spać nie mogę.. Na szczęście objawów ciążowych tych nieprzyjemnych nie mam nadal. jem wszystko i o każdej porze, a brzuchol mam okrągły i twardy chociaż z tłuszczykiem. Ale wczoraj pani dr stwierdziła, że macica już bardzo duża..) Dopiero 10 następna wizyta a 26 badania prenatalne.. tak więc leżę i czekam.. A Wam powodzonka na kolejnych wizytach i oczywiście zdrówka życzę..
Aaa i karty ciąży również jeszcze nie dostałam, ale ginka już założyła tylko czeka aż porobię badania wszystkie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 13:50