Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:u mnie dzisiaj dwa obiady ja i synuś łososia pieczonego zjemy, a mężuś zachciał steka wiec sobie go będzie musiał zrobić sam
-
hej cięzarówki sorki ze wczoraj nic nie pisałam , ale mój internet strajkował i cały dzień nie mialam dostepu ;/;/
a mi sie ciagle chche jeść kubek knora pure z cebulka i boczkiem , juz dzizisiaj 2 zjadłam , więc ze to nie zdrowe ale nie moge sie oprzec taka mam chccice , teraz siedze w pracy i baaardzo spać mi się cchce nawet sobie z domu jaśka wziełam , to moze chwile przykimam -
Ja dziś będę szamać pierogi z mięsem zrobione przez rodziców, więc żadne tam świństwa z podrobów itd czyściutkie mięcho choć muszę przyznać że mięcho ostatnio ciężko wchodzi, zobaczymy jak będzieAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
U mnie sprawa jest troche dziwna... bylam na wizycie, lekarz potwierdzil ciaze tylko mowi,ze pecherzyk ma dziwny ksztalt:/ niby widac dwa pecherzyki tak jak w ciazy mnogiej ale jest z tym dziwnie,ze na jednym ujeciu jest widoczna jakby przegroda (co wskazuje na ciaze mnoga) a w innym ujeciu juz jej nie widac ( i taki pecherzyk nie wystepuje w pojedynczej ) niby w opisie wpisal widoczne cialka zolte! Byl to 5wi3d. Umuwilismy sie na wizyte za 2tygodnie jak wszytko podrosnie i bedzie wyrazniejszy obraz! I tak teraz czekam i mysle,mysle.... bete rowno w 5tygodniu mialam 4221
-
Alicja83 wrote:jeju jestem dzisiaj taka zla ze hoho
postanowilam ze jutro nie ide do pracy musze sobie od tego wszytskiego odpoczac, reszta niech robi co chce
macie jakas rade jak sobie z takim okropnym humorem poradzic
Łóżko + dobry filmagniesja lubi tę wiadomość