Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak myślę że się schowała jak się ma 2cm to łatwo się schować i może wzdęcia trochę Ci przeszły u mnie też raz są raz nie ma, a od wzdęć brzucho może być twardy. Ja dziś mam miękki
Lady Savage lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Teraz się uspokoiłam, ale rano to był szok, głaszczę się po brzuszku a go nie ma jest płaski, a zdarzyło mi się to pierwszy raz od 20 listopada! Od 20 listopada utrzymywało się u mnie wzdęcie i potem się pojawiła piłeczka, a teraz płaski i się przestraszyłam
-
hej w wolnej chwili Was nadrobię, teraz tylko na szybko piszę, że maluszek ma 2 mm, serduszko widać choć na razie bije bardzo delikatnie, wolno, więc nawet nie mierzył pulsu, według usg to 5tydz+6dni więc ciut młodsza ciąża niż z daty owu. i też radził odstawić od piersi.
eM, Lady Savage, Misi@, Terazsięuda:-) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Wam! Właśnie wróciłam z pierwszej wizyty u lekarza. No i nie wiem co o tym myśleć. Byłam na nfz. Lekarka zbadała, wysłała mnie na wszystkie badania, kazała przyjść ze wszystkimi wynikami w przyszły czwartek. A usg nie zrobiła (ani nie wysłała. A ja w szoku spowodowanym pierwsza wizyta nawet się nie zapytałam czy mnie wyśle. Czy, któraś z Was tez tak miała na pierwszej wizycie. Wszędzie tylko słyszę serduszko u jednej, serduszko u drugiej. Myślałam, że tes mi da poogladać Myślicie, że w czwartek mi zleci usg?
-
Dzień dobry. Lady aż musiałam się podotykać i mam twardy brzuch (sprawdzałam na leżąco, jeszcze nie wstałam z łóżka). Rano mam małą piłeczkę ale wieczorem już nie widzę swojego dołu hehe.
Skabarka, a jak się dzisiaj czujesz?
Paru, super, że wszystko ok:) -
szczęśliwa 2015 wrote:Hej Wam! Właśnie wróciłam z pierwszej wizyty u lekarza. No i nie wiem co o tym myśleć. Byłam na nfz. Lekarka zbadała, wysłała mnie na wszystkie badania, kazała przyjść ze wszystkimi wynikami w przyszły czwartek. A usg nie zrobiła (ani nie wysłała. A ja w szoku spowodowanym pierwsza wizyta nawet się nie zapytałam czy mnie wyśle. Czy, któraś z Was tez tak miała na pierwszej wizycie. Wszędzie tylko słyszę serduszko u jednej, serduszko u drugiej. Myślałam, że tes mi da poogladać Myślicie, że w czwartek mi zleci usg?
Nie wszystkie tutaj jak jeden mąż miały na pierwszej wizycie robione USG, albo nie czekaj, chyba jedna z dziewczyn miała tak jak Ty i zmieniła sobie ginekologa -
Szczęśliwa 2015 na nfz masz tylko 3 usg w całej ciąży więc pewnie gin woli poczekać tydzień lub 2 bo w tym tygodniu co ty jesteś wcale nie musi być jeszcze słychać serducha. Większość z nas chodzi jednak prywatnie, albo i prywatnie i na nfz...
Ja byłam 6t1d i był tylko pęcherzyk widoczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 09:19
szczęśliwa 2015 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
eM wrote:Szczęśliwa 2015 na nfz masz tylko 3 usg w całej ciąży więc pewnie gin woli poczekać tydzień lub 2 bo w tym tygodniu co ty jesteś wcale nie musi być jeszcze słychać serducha. Większość z nas chodzi jednak prywatnie, albo i prywatnie i na nfz...
Ja byłam 6t1d i był tylko pęcherzyk widoczny
Czyli co jak pójdę 9 lutego to mi nie zrobi USG -
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Czyli co jak pójdę 9 lutego to mi nie zrobi USG
Jak powiesz że miałaś lekkie plamienie to bardzo możliwe że Ci zrobi Wiecie ja dokładnie nie wiem jak to wygląda gdy prowadzi się ciąże na nfz i kiedy dokładnie lekarze robią wyjątki od tych 3 usg które przysługują, możliwe że u was będzie inaczej. Ja mam to szczęście że ja mam świetny pakiet medyczny w pracy i usg gdy tylko poproszę... nawet prenatalne mam w pakiecieAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
eM wrote:Jak powiesz że miałaś lekkie plamienie to bardzo możliwe że Ci zrobi Wiecie ja dokładnie nie wiem jak to wygląda gdy prowadzi się ciąże na nfz i kiedy dokładnie lekarze robią wyjątki od tych 3 usg które przysługują, możliwe że u was będzie inaczej. Ja mam to szczęście że ja mam świetny pakiet medyczny w pracy i usg gdy tylko poproszę... nawet prenatalne mam w pakiecie
-
Cześć dziewczyny! Mam pytanie do tych, które biorą luteinę. Czy u Was też złagodziła dolegliwości ciążowe? Przestał boleć mnie brzuch, ale też piersi. Byłam wczoraj na pierwszej wizycie (5t 0d), ale było widać tylko pęcherzyk. I niestety torbiel na jajniku, która najprawdopodobniej powodowała takie silne bóle brzuchaSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Lilla My wrote:Cześć dziewczyny! Mam pytanie do tych, które biorą luteinę. Czy u Was też złagodziła dolegliwości ciążowe? Przestał boleć mnie brzuch, ale też piersi. Byłam wczoraj na pierwszej wizycie (5t 0d), ale było widać tylko pęcherzyk. I niestety torbiel na jajniku, która najprawdopodobniej powodowała takie silne bóle brzucha
Wiesz co, ja po luteinie zaczęłam właśnie świrować, odrzuciło mnie od herbaty, rano na jedzenie patrzeć nie mogę. -
nick nieaktualny
-
Lilla My u mnie luteina w ogóle nie wpływa na objawy ciążowe, wole nie tłumaczyć skąd wiem Ból brzucha i piersi raz przychodzi raz odchodzi, nie ma się czym martwić a na objawy ciążowe jeszcze masz czasAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]