Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas wstępnie plec byla okreslona w 13 tyg i faktycznie dobrze określił, byla dziewczynka
a na pierwszej wizycie będę po skończonym 7, zaczętym 8 tygodniu. Mam nadzieje ze usłyszę jutro serce. Oby! Trzymajcie proszę kciuki
eM, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMozjaka wrote:Dolaczam do listy jutrzejszych wizyt. Strasznie wczesnie macie te wizyty. Chodzicie na nfz? Ja ide na 18.15. W pracy chyba jajko zniose
od pon do srody wizyty sa od 8 do 13 (później prywatne) a w czwartki i piątek odwrotnie od raba prywatne od 13 NFZ
to akurat jest przemyślane.
w przychodni ginekolog jest od 14 -
nick nieaktualnyJa na prenatalnych nie bede sie pytac czy chlopiec czy dziewczunka. Z iza w 14 tyg lekarz mowil ze jest chlopak wiec byl szymek, a potem gdybym nie lezala to pewnie bym z lozka spadla jak mi lekarz powiedzial ze zaden chlopak tylko dziweczyna jak sie patrzy. I trzeba bylo szukac imienia.
-
nick nieaktualnyPatu wrote:Tak, na nfz. A pierwsza ciaza od razu w pierwszym miesiącu staran. I poród Sn bez żadnych komplikacji. Po cc nie odwazylabym się tak szybko
Oj to będzie jutro wieścioby same pozytywne!
pewnie dłużej trzeba by bylo odczekac, oo taak zeby pozytywnie jutro bylo, ale tez ciekawa jestem czy kolejne wizyty równo będą hehe
-
nick nieaktualnyMozjaka wrote:Ja na prenatalnych nie bede sie pytac czy chlopiec czy dziewczunka. Z iza w 14 tyg lekarz mowil ze jest chlopak wiec byl szymek, a potem gdybym nie lezala to pewnie bym z lozka spadla jak mi lekarz powiedzial ze zaden chlopak tylko dziweczyna jak sie patrzy. I trzeba bylo szukac imienia.