Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas wstępnie plec byla okreslona w 13 tyg i faktycznie dobrze określił, byla dziewczynka a na pierwszej wizycie będę po skończonym 7, zaczętym 8 tygodniu. Mam nadzieje ze usłyszę jutro serce. Oby! Trzymajcie proszę kciuki
eM, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMozjaka wrote:Dolaczam do listy jutrzejszych wizyt. Strasznie wczesnie macie te wizyty. Chodzicie na nfz? Ja ide na 18.15. W pracy chyba jajko zniose
od pon do srody wizyty sa od 8 do 13 (później prywatne) a w czwartki i piątek odwrotnie od raba prywatne od 13 NFZ
to akurat jest przemyślane.
w przychodni ginekolog jest od 14 -
nick nieaktualnyJa na prenatalnych nie bede sie pytac czy chlopiec czy dziewczunka. Z iza w 14 tyg lekarz mowil ze jest chlopak wiec byl szymek, a potem gdybym nie lezala to pewnie bym z lozka spadla jak mi lekarz powiedzial ze zaden chlopak tylko dziweczyna jak sie patrzy. I trzeba bylo szukac imienia.
-
nick nieaktualnyPatu wrote:Tak, na nfz. A pierwsza ciaza od razu w pierwszym miesiącu staran. I poród Sn bez żadnych komplikacji. Po cc nie odwazylabym się tak szybko
Oj to będzie jutro wieści oby same pozytywne! -
nick nieaktualnyMozjaka wrote:Ja na prenatalnych nie bede sie pytac czy chlopiec czy dziewczunka. Z iza w 14 tyg lekarz mowil ze jest chlopak wiec byl szymek, a potem gdybym nie lezala to pewnie bym z lozka spadla jak mi lekarz powiedzial ze zaden chlopak tylko dziweczyna jak sie patrzy. I trzeba bylo szukac imienia.