Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • dora13 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie! Myślałam, że ducha wyzionę, taka kolejka była. Zamiast o 18, weszłam o 20. Lekarz ocenił fasolkę na 6-ty tydzień :D, widziałam ją razem z ciałkiem żółtym. Na serduszko jeszcze za wcześnie buuu. Ale wszystko prawidłowo, więc się cieszę ^^. Kolejna wizyta 24.02, już mam przynieść masę wyników... no to będzie kłucie <boi się>.

ckai43r858q6yu1s.png
    16.02.15 8tc. *
    31.07.2015 9tc. *
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka wrote:
    A tak wyglądałam w pierwszej ciąży, jak widać ja z tych u których szybko jest widać brzuszek o669gjtosyao_t.jpg
    Znam twojego bloga :-) gratuluje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 06:30

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje bobo jest wyrozumiale :-) wczorajsza wizyta u znajomych i nawet mdłości były do zniesienia :-) ciężko jest non stop tłumaczyć Dlaczego nie wypije nawet lampki wina wiec ja od kilku tygodni robie za kierowcę :-)

• Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 isc tak szybko do lekarza jest dla mnie bez sensu, w pierwszej ciazy wiadomo czlowiek zielony i taki tym wszystkim podekscytowany poszlam pod koniec 5tc, bylo widac tylko pecherzyk i kazal mi przyjsc za 2 tygodnie, gdzie juz bylo serduszko, teraz juz sie taknjie spieszylam z wizyta, zawsze to stowa w kieszeni ;)
    Za pierwszym razem zaszlam w ciaze dzieki Clo i monitoringowi, w druga bez zadnego wspomagania myśle, że w 2 cyklu, bo w sumie jakis specjalnych staran nie bylo, tak jak w poprzedniej, pilnowania dni plodnych itp.

Patu podziwiam Cie, ze tak szybko zdecydowaliscie sie na kolejne dziecko, chociaz ja jak Zosia miala 4 miesiace tez juz chcialam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 06:41

p19ucsqvxhad9jnf.png

h84fio4pjmll44p3.png

Aniołki 8tc [*] 13.02.2015 kochamy, tęsknimy, pamiętamy.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka wrote:
    Staraczka23 isc tak szybko do lekarza jest dla mnie bez sensu, w pierwszej ciazy wiadomo czlowiek zielony i taki tym wszystkim podekscytowany poszlam pod koniec 5tc, bylo widac tylko pecherzyk i kazal mi przyjsc za 2 tygodnie, gdzie juz bylo serduszko, teraz juz sie taknjie spieszylam z wizyta, zawsze to stowa w kieszeni ;)
    Za pierwszym razem zaszlam w ciaze dzieki Clo i monitoringowi, w druga bez zadnego wspomagania myśle, że w 2 cyklu, bo w sumie jakis specjalnych staran nie bylo, tak jak w poprzedniej, pilnowania dni plodnych itp.

Patu podziwiam Cie, ze tak szybko zdecydowaliscie sie na kolejne dziecko, chociaz ja jak Zosia miala 4 miesiace tez juz chcialam

Hej właśnie mi chodziło o taj szybkie wizyty a potem jaki stres do kolejnej czy zarodek bedzie czy serduszko zabije, 4tydzień na usg to jak dla mnie o wieke za szybko.

Wstałam zaplakana i czuje ze taki dzien bedzie :(
    przyśnił mi się mój piesio który nie żyje od listopada miał 19 lat :(

• Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 współczuje, ja tez jestem wielka psiara i jak cos dzieje sie z moimi psami przezywam to okrutnie, nie wyobrazam sobie, ze kiedys moze ich zabraknac...

U mnie znowu powrocily glupie sny, w poprzedniej ciazy tez tak mialam, ze przez cala noc snia mi sie straszne głupoty i do tego bardzo realistyczne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 07:16

p19ucsqvxhad9jnf.png

h84fio4pjmll44p3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sobie nie wyobrazalam ale ib był utrzymany 3lata jak lekarz oznajmil ba kredycie.. A dzisiaj tak sobie biegal jak zawsze, zauważyłam ze jak myślę o czyns to sen ba tej podstawie jest, wczoraj pomyslalam o rexie ze brakuje mi glaskania i odrazu sen, mam w domu 2 lata psa ale jak to moj tata określił TO NIE TO SAMO

• Alicja83 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny

na poczatek dzien dobry

ja mialam wczorajszy wieczor straszny, ogladalam film inagle zaczelam plakac ze strachu ze serduszko przestalo bic i z tym placzem poszlam spac, spalam strasznie zle az moj maz mowi ze obudzil sie bo tak niespokojnie spalam

dzisiaj czuje ze ten dzien bedzie okropny, od rana mnie wszytsko wkurza - kolezanka w pracy i szefa i teraz przyszla jeszcze jedna kolezanka nic tylko uciec gdzien na bezludna wyspe

ug37p07wjuiy1hl1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odczuwacie jak by siniaka na brzuchu? Niewiem czy tak sie zdarza ale ja odczuwam dubel robie bo chyba sie zgubilo pytanie ostatnio hehe

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :-) powodzenia u lekarza ja jem śniadanie i zaraz idę się ogarnąć

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdam relację na pewno ;)
    ja jeszcze pizamowa alw trzeba się umyc i ubrac a śniadanie zjem u rodziców hehe

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki :)
    powiedzcie mi jakie macie brzuszki, twarde czy miękkie, ja mam bardzo miękki ten brzuch,

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To norma jak o czyms myslisz przed snem, to na pewno Ci sie przysni, ale u mnie to ostatnio jakies same wojny i tego typu sprawy, moze to odzwierciedlenie moich obaw zwiazanych z tym czy sobie poradze z dwojgiem dzieci i tym czy przeprowadzic sie za granice.

Nigdy nie mialam takich odczuc jak opisujecie tj. siniaka ani ciśniecia, czasami tylko zakuje gdzies w okolicach jajnika, albo czuje takie rozpieranie w srodku, ale to norma

p19ucsqvxhad9jnf.png

h84fio4pjmll44p3.png

• Anitka201 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po co Wy się nakręcacie? Staraczka prawdopodobnie trafiłaś na palanta, który Cię tylko nastraszył więc spokojnie. Wszystkim dziewczynom życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Powodzenia na wizytach :)
    Milego dnia :)

• Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady ja na dole mam twardszy, a na górze miekki

p19ucsqvxhad9jnf.png

h84fio4pjmll44p3.png

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam cały brzuch miękki :( a gdziś rano wstałam i brzuszek płaski, gdzie zniknęła moja piłeczka? :(

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyS z tego co pamiętam to ty jesteś troszkę większa więc fasolka ma gdzie się schować ;)

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślisz że się schowała, jerunku dlaczego do tego 9 lutego jeszcze tyle czasu,

Mam nadzieje że wróci do mnie wieczorem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 08:36

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam odstajacy brzuch ;) rano miekki na wieczor jak by twardszy, a jak delikatnie uciskam to w okolicy pępka tak bardziej pod nim uczucie siniaka być może to od operacji jak na cc w październiku no i martwi mnie blizna ktora tak jak by napeczniala za poltorej godziny lekarz także zapytam, mnie kuje po stronie tam gdzie nic nie mam (jajnik jajowod) a w srodku czyli macica na wieczór kula co pare dni teraz czesciej ale ona sie rozciąga więc ma prawo ;)

I jak to zwykle u mnie przed lekarzem czy pobraniem krwi dopadla biegunka wrr

‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ