Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie! Myślałam, że ducha wyzionę, taka kolejka była. Zamiast o 18, weszłam o 20. Lekarz ocenił fasolkę na 6-ty tydzień , widziałam ją razem z ciałkiem żółtym. Na serduszko jeszcze za wcześnie buuu. Ale wszystko prawidłowo, więc się cieszę ^^. Kolejna wizyta 24.02, już mam przynieść masę wyników... no to będzie kłucie <boi się>.
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Staraczka23 isc tak szybko do lekarza jest dla mnie bez sensu, w pierwszej ciazy wiadomo czlowiek zielony i taki tym wszystkim podekscytowany poszlam pod koniec 5tc, bylo widac tylko pecherzyk i kazal mi przyjsc za 2 tygodnie, gdzie juz bylo serduszko, teraz juz sie taknjie spieszylam z wizyta, zawsze to stowa w kieszeni
Za pierwszym razem zaszlam w ciaze dzieki Clo i monitoringowi, w druga bez zadnego wspomagania myśle, że w 2 cyklu, bo w sumie jakis specjalnych staran nie bylo, tak jak w poprzedniej, pilnowania dni plodnych itp.
Patu podziwiam Cie, ze tak szybko zdecydowaliscie sie na kolejne dziecko, chociaz ja jak Zosia miala 4 miesiace tez juz chcialamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 06:41
-
nick nieaktualnyAgnieszka wrote:Staraczka23 isc tak szybko do lekarza jest dla mnie bez sensu, w pierwszej ciazy wiadomo czlowiek zielony i taki tym wszystkim podekscytowany poszlam pod koniec 5tc, bylo widac tylko pecherzyk i kazal mi przyjsc za 2 tygodnie, gdzie juz bylo serduszko, teraz juz sie taknjie spieszylam z wizyta, zawsze to stowa w kieszeni
Za pierwszym razem zaszlam w ciaze dzieki Clo i monitoringowi, w druga bez zadnego wspomagania myśle, że w 2 cyklu, bo w sumie jakis specjalnych staran nie bylo, tak jak w poprzedniej, pilnowania dni plodnych itp.
Patu podziwiam Cie, ze tak szybko zdecydowaliscie sie na kolejne dziecko, chociaz ja jak Zosia miala 4 miesiace tez juz chcialam
Hej właśnie mi chodziło o taj szybkie wizyty a potem jaki stres do kolejnej czy zarodek bedzie czy serduszko zabije, 4tydzień na usg to jak dla mnie o wieke za szybko.
Wstałam zaplakana i czuje ze taki dzien bedzie
przyśnił mi się mój piesio który nie żyje od listopada miał 19 lat -
Staraczka23 współczuje, ja tez jestem wielka psiara i jak cos dzieje sie z moimi psami przezywam to okrutnie, nie wyobrazam sobie, ze kiedys moze ich zabraknac...
U mnie znowu powrocily glupie sny, w poprzedniej ciazy tez tak mialam, ze przez cala noc snia mi sie straszne głupoty i do tego bardzo realistyczneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 07:16
-
nick nieaktualnyTez sobie nie wyobrazalam ale ib był utrzymany 3lata jak lekarz oznajmil ba kredycie.. A dzisiaj tak sobie biegal jak zawsze, zauważyłam ze jak myślę o czyns to sen ba tej podstawie jest, wczoraj pomyslalam o rexie ze brakuje mi glaskania i odrazu sen, mam w domu 2 lata psa ale jak to moj tata określił TO NIE TO SAMO
-
hej dziewczyny
na poczatek dzien dobry
ja mialam wczorajszy wieczor straszny, ogladalam film inagle zaczelam plakac ze strachu ze serduszko przestalo bic i z tym placzem poszlam spac, spalam strasznie zle az moj maz mowi ze obudzil sie bo tak niespokojnie spalam
dzisiaj czuje ze ten dzien bedzie okropny, od rana mnie wszytsko wkurza - kolezanka w pracy i szefa i teraz przyszla jeszcze jedna kolezanka nic tylko uciec gdzien na bezludna wyspe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To norma jak o czyms myslisz przed snem, to na pewno Ci sie przysni, ale u mnie to ostatnio jakies same wojny i tego typu sprawy, moze to odzwierciedlenie moich obaw zwiazanych z tym czy sobie poradze z dwojgiem dzieci i tym czy przeprowadzic sie za granice.
Nigdy nie mialam takich odczuc jak opisujecie tj. siniaka ani ciśniecia, czasami tylko zakuje gdzies w okolicach jajnika, albo czuje takie rozpieranie w srodku, ale to norma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam odstajacy brzuch rano miekki na wieczor jak by twardszy, a jak delikatnie uciskam to w okolicy pępka tak bardziej pod nim uczucie siniaka być może to od operacji jak na cc w październiku no i martwi mnie blizna ktora tak jak by napeczniala za poltorej godziny lekarz także zapytam, mnie kuje po stronie tam gdzie nic nie mam (jajnik jajowod) a w srodku czyli macica na wieczór kula co pare dni teraz czesciej ale ona sie rozciąga więc ma prawo
I jak to zwykle u mnie przed lekarzem czy pobraniem krwi dopadla biegunka wrr