X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • dora13 Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie! Myślałam, że ducha wyzionę, taka kolejka była. Zamiast o 18, weszłam o 20. Lekarz ocenił fasolkę na 6-ty tydzień :D, widziałam ją razem z ciałkiem żółtym. Na serduszko jeszcze za wcześnie buuu. Ale wszystko prawidłowo, więc się cieszę ^^. Kolejna wizyta 24.02, już mam przynieść masę wyników... no to będzie kłucie <boi się>.

ckai43r858q6yu1s.png
    16.02.15 8tc. *
    31.07.2015 9tc. *
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka wrote:
    A tak wyglądałam w pierwszej ciąży, jak widać ja z tych u których szybko jest widać brzuszek o669gjtosyao_t.jpg
    Znam twojego bloga :-) gratuluje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 06:30

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje bobo jest wyrozumiale :-) wczorajsza wizyta u znajomych i nawet mdłości były do zniesienia :-) ciężko jest non stop tłumaczyć Dlaczego nie wypije nawet lampki wina wiec ja od kilku tygodni robie za kierowcę :-)

• Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 isc tak szybko do lekarza jest dla mnie bez sensu, w pierwszej ciazy wiadomo czlowiek zielony i taki tym wszystkim podekscytowany poszlam pod koniec 5tc, bylo widac tylko pecherzyk i kazal mi przyjsc za 2 tygodnie, gdzie juz bylo serduszko, teraz juz sie taknjie spieszylam z wizyta, zawsze to stowa w kieszeni ;)
    Za pierwszym razem zaszlam w ciaze dzieki Clo i monitoringowi, w druga bez zadnego wspomagania myśle, że w 2 cyklu, bo w sumie jakis specjalnych staran nie bylo, tak jak w poprzedniej, pilnowania dni plodnych itp.

Patu podziwiam Cie, ze tak szybko zdecydowaliscie sie na kolejne dziecko, chociaz ja jak Zosia miala 4 miesiace tez juz chcialam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 06:41

p19ucsqvxhad9jnf.png

h84fio4pjmll44p3.png

Aniołki 8tc [*] 13.02.2015 kochamy, tęsknimy, pamiętamy.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka wrote:
    Staraczka23 isc tak szybko do lekarza jest dla mnie bez sensu, w pierwszej ciazy wiadomo czlowiek zielony i taki tym wszystkim podekscytowany poszlam pod koniec 5tc, bylo widac tylko pecherzyk i kazal mi przyjsc za 2 tygodnie, gdzie juz bylo serduszko, teraz juz sie taknjie spieszylam z wizyta, zawsze to stowa w kieszeni ;)
    Za pierwszym razem zaszlam w ciaze dzieki Clo i monitoringowi, w druga bez zadnego wspomagania myśle, że w 2 cyklu, bo w sumie jakis specjalnych staran nie bylo, tak jak w poprzedniej, pilnowania dni plodnych itp.

Patu podziwiam Cie, ze tak szybko zdecydowaliscie sie na kolejne dziecko, chociaz ja jak Zosia miala 4 miesiace tez juz chcialam

Hej właśnie mi chodziło o taj szybkie wizyty a potem jaki stres do kolejnej czy zarodek bedzie czy serduszko zabije, 4tydzień na usg to jak dla mnie o wieke za szybko.

Wstałam zaplakana i czuje ze taki dzien bedzie :(
    przyśnił mi się mój piesio który nie żyje od listopada miał 19 lat :(

• Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 współczuje, ja tez jestem wielka psiara i jak cos dzieje sie z moimi psami przezywam to okrutnie, nie wyobrazam sobie, ze kiedys moze ich zabraknac...

U mnie znowu powrocily glupie sny, w poprzedniej ciazy tez tak mialam, ze przez cala noc snia mi sie straszne głupoty i do tego bardzo realistyczne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 07:16

p19ucsqvxhad9jnf.png

h84fio4pjmll44p3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sobie nie wyobrazalam ale ib był utrzymany 3lata jak lekarz oznajmil ba kredycie.. A dzisiaj tak sobie biegal jak zawsze, zauważyłam ze jak myślę o czyns to sen ba tej podstawie jest, wczoraj pomyslalam o rexie ze brakuje mi glaskania i odrazu sen, mam w domu 2 lata psa ale jak to moj tata określił TO NIE TO SAMO

• Alicja83 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny

na poczatek dzien dobry

ja mialam wczorajszy wieczor straszny, ogladalam film inagle zaczelam plakac ze strachu ze serduszko przestalo bic i z tym placzem poszlam spac, spalam strasznie zle az moj maz mowi ze obudzil sie bo tak niespokojnie spalam

dzisiaj czuje ze ten dzien bedzie okropny, od rana mnie wszytsko wkurza - kolezanka w pracy i szefa i teraz przyszla jeszcze jedna kolezanka nic tylko uciec gdzien na bezludna wyspe

ug37p07wjuiy1hl1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odczuwacie jak by siniaka na brzuchu? Niewiem czy tak sie zdarza ale ja odczuwam dubel robie bo chyba sie zgubilo pytanie ostatnio hehe

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :-) powodzenia u lekarza ja jem śniadanie i zaraz idę się ogarnąć

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdam relację na pewno ;)
    ja jeszcze pizamowa alw trzeba się umyc i ubrac a śniadanie zjem u rodziców hehe

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki :)
    powiedzcie mi jakie macie brzuszki, twarde czy miękkie, ja mam bardzo miękki ten brzuch,

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To norma jak o czyms myslisz przed snem, to na pewno Ci sie przysni, ale u mnie to ostatnio jakies same wojny i tego typu sprawy, moze to odzwierciedlenie moich obaw zwiazanych z tym czy sobie poradze z dwojgiem dzieci i tym czy przeprowadzic sie za granice.

Nigdy nie mialam takich odczuc jak opisujecie tj. siniaka ani ciśniecia, czasami tylko zakuje gdzies w okolicach jajnika, albo czuje takie rozpieranie w srodku, ale to norma

p19ucsqvxhad9jnf.png

h84fio4pjmll44p3.png

• Anitka201 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po co Wy się nakręcacie? Staraczka prawdopodobnie trafiłaś na palanta, który Cię tylko nastraszył więc spokojnie. Wszystkim dziewczynom życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Powodzenia na wizytach :)
    Milego dnia :)

• Agnieszka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady ja na dole mam twardszy, a na górze miekki

p19ucsqvxhad9jnf.png

h84fio4pjmll44p3.png

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam cały brzuch miękki :( a gdziś rano wstałam i brzuszek płaski, gdzie zniknęła moja piłeczka? :(

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyS z tego co pamiętam to ty jesteś troszkę większa więc fasolka ma gdzie się schować ;)

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślisz że się schowała, jerunku dlaczego do tego 9 lutego jeszcze tyle czasu,

Mam nadzieje że wróci do mnie wieczorem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 08:36

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam odstajacy brzuch ;) rano miekki na wieczor jak by twardszy, a jak delikatnie uciskam to w okolicy pępka tak bardziej pod nim uczucie siniaka być może to od operacji jak na cc w październiku no i martwi mnie blizna ktora tak jak by napeczniala za poltorej godziny lekarz także zapytam, mnie kuje po stronie tam gdzie nic nie mam (jajnik jajowod) a w srodku czyli macica na wieczór kula co pare dni teraz czesciej ale ona sie rozciąga więc ma prawo ;)

I jak to zwykle u mnie przed lekarzem czy pobraniem krwi dopadla biegunka wrr

‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ