X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruma to fakt, mojaa poprzednia ciaza tez inna o 180 stopni

Bruma lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka trzymaj się tam dzielnie, kochana! Mam nadzieję, że tym razem uda się powitać Olcię :)

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha tak czytam i myśle jakie płomienie :P Ale mnie rozbawiłaś heheh...
    Dzisiaj szalejemy i zamówilismy pizze ,skusze sie na kawałek mimo godziny...mam nadzieje ze cukier też będzie w normie.Kuźwa ale mnie boli skrecona 2 lata temu noga...masakra jakaś nigdy wczesniej nie odczułam jej a teraz jakis hardcor =/ czyzby to przez rozluźniające sie stawy?

Misi@ lubi tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden dzień mnie nie było a tu tyle dzieci i kolejne w drodze!! Kiedy ja nadrobie te wszystkie strony???
    Gratulacje dla mamusiek i trzymam kciuki za rodzace, SKABARKA oby to byl Twój dzien ;)

relgio4pxlxziakh.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka - powodzenia! Nikt mi nie powie, ze to jest normalne. Glupio, ze Cię tak mecza :/

sowa28 lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • ceska Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Skarbarka !!!! :)))

oar8skjod4lwslof.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka powodzenia. Oby tym razem poszło.

Wszechmiła lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Albo, że kobieta jest drobna to,będzie mieć małe dziecko.. To jak wróżenie z fusów.. dwa tyg temu chyba moja koleżanka urodziła bliźniaki po prawie 3 kg, wiec spore jak na bliźniaki.

już jakiś czas temu pisałam, że siostra sąsiadki urodziła przez CC córkę 5,6kg a sama drobniutka i conajwyżej 155cm wzrostu :O także zgodzę się z powyższym

Staraczka my z "finiszem w" od samego początku ciąży i nic się złego nie dzieje, teraz mam nadzieje że przyczyni się do rozpoczęcia akcji ;)

Aldona wczoraj wieczorem odczuwałam dziwny i nieuzasadniony niepokój, byłam sama w domu bo R. był na służbowym piwie i mimo tego że ze mną fizycznie wszystko było ok to ogarną mnie bez powodu strach? lęk? dopiero mi przeszło jak przywiozłam męża do domu :)

męczące popołudnie za mną, najpierw ślub kuzynki później zakupy ale na koniec pyszna mokka z białej czekolady mmmm ;) a malutka giba się jak szalona

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś pierwszy raz od dawna wyszłam na dłuższy spacer :) mąż biegał a ja sobie chodziłam... On przebiegł 6 km a ja w tym czasie zrobiłam lekko ponad 1 km :) i od razu biodra i spojenie się odezwały... ale fajnie było się dotlenić :)

skabarka powodzenia!

• pesteczka Koleżanka

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ostatnio się nie udzielalam. Jedynie podczytywalam. Wszystkim mamusiom gratuluję slicznych pociech. A nie rozpakowanym szybkich porodów. Chciałam się pochwalić ze dzisiaj moja Alicja postanowiła wyjść mimo że cc mieliśmy na za tydzień. 2720g 52cm szczęścia. Poszło szybko też cc dzisiaj ogólnie chyba wysyp przynajmniej w Białymstoku bo od rana cała klinika założona rodzacymi i udało nam się załapać na wolne miejsce unikając szpitalnego bajzlu. Pozdrawiamy

wiaraczynicuda, KathleenPL, julita, Staraczka23, chabasse, anula1990, aldonaa, Gusiak, kasig, Wonderland, agatka196, la_lenka, karolcia87, snoopy_etka, Carolline, Nancy87, adzia, Kasiarzynka, easymum, Bruma, Czarna_88, polkosia, Paulinek, Misi@ lubią tę wiadomość

tb73jw4zkn2e67is.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie do mnie koleżanka z pracy napisała, że urodziła. Prawie razem się o ciąży dowiedziałysmy i podobne terminy miałyśmy. Ale jej zazdroszcze!!!!

polkosia lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pesteczka gratuluję :D gdzie rodziłaś, Arciszewscy czy na Parkowej?
    to ja dzisiaj jeszcze się wstrzymam skoro nie ma miejsc :D szpital - no way!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 21:06

Gusiak lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pesteczka gratulacje :)

Cos czuję że się już zaczynają , bedziemy rano sie budzic i zaglądać czy ktoras w nocy rodziła:D :D

Anula moze na zmianę pogody? Ja miałam kiedyś wypadek na motorku i od 2lat jakos czuje ból w kolanie wtedy nie powiazalam z tym ale w tamtym roku dosyć boleśnie spadlam ze schodów i na to kolano co było mocno stluczone teraz mam hardcory na zmiany pogody .

Tak sobie myślę lady chyba w poniedziałek juz wyjdzie do domu ?

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:31

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pesteczka gratuluję =)
    a gdzie w Białymstoku dokładniej rodziłas, w jakiej klinice?

Alutka GRATULACJE! ♥
    Daj znać jak dojdziesz do siebie czy wszystko okey =)

Skabarka trzymam kciuki, żeby tym razem nie był to fałszywy alarm i żeby w końcu Oleńka wyszła =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 21:08

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Pesteczka gratulacje :)

Cos czuję że się już zaczynają , bedziemy rano sie budzic i zaglądać czy ktoras w nocy rodziła:D :D

Anula moze na zmianę pogody? Ja miałam kiedyś wypadek na motorku i od 2lat jakos czuje ból w kolanie wtedy nie powiazalam z tym ale w tamtym roku dosyć boleśnie spadlam ze schodów i na to kolano co było mocno stluczone teraz mam hardcory na zmiany pogody .

Tak sobie myślę lady chyba w poniedziałek juz wyjdzie do domu ?

Możliwe ale tak jak pisałam,wcześniej przez dwa lata nie nieczułam bólu wcale a teraz :(
    Tak teraz patrze,że na 70 wrześniówek ,7 rozpakowanych= 1/10 :)
    Sierpniówki wszystkie rozpakowane już?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 21:10

74disg18xt1q3yyo.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i następna dziewuszka :) spuścić Was z oczu na godzinke i proszę :) Pesteczka gratuluję :) Skabarka kibicuję :)
    i proszę o chłopaczka po Skabarce, a najlepiej dwóch co by Milanek nie był taki samotny w towarzystwie samych babeczek :)

Bruma lubi tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:31

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka jedzie na cc odeszły wody!!! :)))))

agatka196, Wonderland, bento, Gusiak, aldonaa, Nancy87, diatomka, anula1990, ceska, karolcia87, snoopy_etka, Carolline, magdalenkaihelenka, MadziaRatMed, Dominka92, adzia, sowa28, 4me, kasig, Kasiarzynka, Mozjaka, Czarna_88, Bruma, .ona., Dżuls, Paulinek lubią tę wiadomość

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Skabarka jedzie na cc odeszły wody!!! :)))))

W końcu coś!

Pesteczka gratulacje!

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
‹‹ 2128 2129 2130 2131 2132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ