Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha tak czytam i myśle jakie płomienie
Ale mnie rozbawiłaś heheh...
Dzisiaj szalejemy i zamówilismy pizze ,skusze sie na kawałek mimo godziny...mam nadzieje ze cukier też będzie w normie.Kuźwa ale mnie boli skrecona 2 lata temu noga...masakra jakaś nigdy wczesniej nie odczułam jej a teraz jakis hardcorczyzby to przez rozluźniające sie stawy?
Misi@ lubi tę wiadomość
-
moka89 wrote:Albo, że kobieta jest drobna to,będzie mieć małe dziecko.. To jak wróżenie z fusów.. dwa tyg temu chyba moja koleżanka urodziła bliźniaki po prawie 3 kg, wiec spore jak na bliźniaki.
już jakiś czas temu pisałam, że siostra sąsiadki urodziła przez CC córkę 5,6kg a sama drobniutka i conajwyżej 155cm wzrostutakże zgodzę się z powyższym
Staraczka my z "finiszem w" od samego początku ciąży i nic się złego nie dzieje, teraz mam nadzieje że przyczyni się do rozpoczęcia akcji
Aldona wczoraj wieczorem odczuwałam dziwny i nieuzasadniony niepokój, byłam sama w domu bo R. był na służbowym piwie i mimo tego że ze mną fizycznie wszystko było ok to ogarną mnie bez powodu strach? lęk? dopiero mi przeszło jak przywiozłam męża do domu
męczące popołudnie za mną, najpierw ślub kuzynki później zakupy ale na koniec pyszna mokka z białej czekolady mmmma malutka giba się jak szalona
-
nick nieaktualnya ja dziś pierwszy raz od dawna wyszłam na dłuższy spacer
mąż biegał a ja sobie chodziłam... On przebiegł 6 km a ja w tym czasie zrobiłam lekko ponad 1 km
i od razu biodra i spojenie się odezwały... ale fajnie było się dotlenić
skabarka powodzenia! -
Hej dziewczyny ostatnio się nie udzielalam. Jedynie podczytywalam. Wszystkim mamusiom gratuluję slicznych pociech. A nie rozpakowanym szybkich porodów. Chciałam się pochwalić ze dzisiaj moja Alicja postanowiła wyjść mimo że cc mieliśmy na za tydzień. 2720g 52cm szczęścia. Poszło szybko też cc dzisiaj ogólnie chyba wysyp przynajmniej w Białymstoku bo od rana cała klinika założona rodzacymi i udało nam się załapać na wolne miejsce unikając szpitalnego bajzlu. Pozdrawiamy
wiaraczynicuda, KathleenPL, julita, Staraczka23, chabasse, anula1990, aldonaa, Gusiak, kasig, Wonderland, agatka196, la_lenka, karolcia87, snoopy_etka, Carolline, Nancy87, adzia, Kasiarzynka, easymum, Bruma, Czarna_88, polkosia, Paulinek, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPesteczka gratulacje
Cos czuję że się już zaczynają , bedziemy rano sie budzic i zaglądać czy ktoras w nocy rodziła:D
Anula moze na zmianę pogody? Ja miałam kiedyś wypadek na motorku i od 2lat jakos czuje ból w kolanie wtedy nie powiazalam z tym ale w tamtym roku dosyć boleśnie spadlam ze schodów i na to kolano co było mocno stluczone teraz mam hardcory na zmiany pogody .
Tak sobie myślę lady chyba w poniedziałek juz wyjdzie do domu ? -
Pesteczka gratuluję
a gdzie w Białymstoku dokładniej rodziłas, w jakiej klinice?
Alutka GRATULACJE! ♥
Daj znać jak dojdziesz do siebie czy wszystko okey
Skabarka trzymam kciuki, żeby tym razem nie był to fałszywy alarm i żeby w końcu Oleńka wyszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 21:08
-
Staraczka23 wrote:Pesteczka gratulacje
Cos czuję że się już zaczynają , bedziemy rano sie budzic i zaglądać czy ktoras w nocy rodziła:D
Anula moze na zmianę pogody? Ja miałam kiedyś wypadek na motorku i od 2lat jakos czuje ból w kolanie wtedy nie powiazalam z tym ale w tamtym roku dosyć boleśnie spadlam ze schodów i na to kolano co było mocno stluczone teraz mam hardcory na zmiany pogody .
Tak sobie myślę lady chyba w poniedziałek juz wyjdzie do domu ?
Możliwe ale tak jak pisałam,wcześniej przez dwa lata nie nieczułam bólu wcale a teraz
Tak teraz patrze,że na 70 wrześniówek ,7 rozpakowanych= 1/10
Sierpniówki wszystkie rozpakowane już?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 21:10
-
nick nieaktualnySkabarka jedzie na cc odeszły wody!!!
))))
agatka196, Wonderland, bento, Gusiak, aldonaa, Nancy87, diatomka, anula1990, ceska, karolcia87, snoopy_etka, Carolline, magdalenkaihelenka, MadziaRatMed, Dominka92, adzia, sowa28, 4me, kasig, Kasiarzynka, Mozjaka, Czarna_88, Bruma, .ona., Dżuls, Paulinek lubią tę wiadomość