Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka20 wrote:A ja dzisiaj mam spadek humoru brzuch mnie boli, nie dobrze mi skurcze brzucha i czekam by mogło się rozkręcić, bo to już męczące nie wiem czy jechać na pogotowie bo jak na ktg nie będzie skurczy to zostawia i ominie mnie wizyta w środę i tak to u mnie wygląda załamanie jednym słowem mam
Moja polozna powtarza, żeby jechac do szpitala jak skurcze będą regularne i będą juz bolec bo pozniej konczy sie tak, ze przyjeżdżamy za wcześnie i mówimy, ze rodzilysmy 24 hno gorzej jak trafi na taka Ceske co po dwóch godzinach ma sprawę zalatwiona
ceska lubi tę wiadomość
-
Pół dnia mnie nie było A tu takie rzeczy się dzieją
gratuluję kolejnego maluszka
i skrabarka trzymam kciuki za was
-
nick nieaktualny
Za zgoda Skabarki przesylam zdjęcie nowonarodzonej Olila_lenka, magdalenkaihelenka, julita, Wonderland, Carolline, anulka20, karolcia87, agatka196, Gusiak, trix, Nancy87, kapturnica, easymum, Kucykowa, przyszła mama, Mozjaka, snoopy_etka, 4me, Kasiarzynka, ceska, diatomka, kasig, Terazsięuda:-), adzia, .ona., Czarna_88, anula1990, monaaa85, polkosia, Dżuls, aldonaa, Anitka201, Dominka92, chabasse, wiaraczynicuda, Luna1, bento, Paulinek, Bruma, Misi@, Rotenkopf, Lilla My lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:Jesli nie masz regularnych skurczy, przechodzi po no-śpię lub jak polezysz to pewnie jeszcze nie to
Moja polozna powtarza, żeby jechac do szpitala jak skurcze będą regularne i będą juz bolec bo pozniej konczy sie tak, ze przyjeżdżamy za wcześnie i mówimy, ze rodzilysmy 24 hno gorzej jak trafi na taka Ceske co po dwóch godzinach ma sprawę zalatwiona
Tylko one bolesne są i twardnieje brzuch jak kamień i czasem regularne a czasem nie wiec nie jadę bo wiec ze to nie to i trzeba czekać po nospie jakby trochę się wyciszyly moje skurcze ale brzuch dalej twardy. -
Skabarka w końcu już wszystko za Tobą... mam nadzieje, że czujesz się dobrze i szybko dojdziesz do siebie...
A Olcia przepiękna... ♥
Ale dziś tu u nas ruch... miała być jedną Alutka, a tu proszę w gratisie jeszcze trzy inne maleństwa -
Anulka właśnie tak się zastanawiam czy branie nospa to dobry sposób.
Muszą się mamusie wypowiedzieć. Ja bym na tym etapie stawiała na gorący prysznic i nospa bym nie brała. Ale to tylko moje zdanie i się nie sugeruj mną. -
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Anulka właśnie tak się zastanawiam czy branie nospa to dobry sposób.
Muszą się mamusie wypowiedzieć. Ja bym na tym etapie stawiała na gorący prysznic i nospa bym nie brała. Ale to tylko moje zdanie i się nie sugeruj mną.
Też ostatnio się nad tym zastanawiałama jakie zdanie reszty? A i co jeszcze to boli kuje mnie w dole brzucha oprócz skurczy i twardnien brzucha no nic jak się coś będzie działo to dam znać ale to jeszcze nie ten moment