Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka20 wrote:Tylko one bolesne są i twardnieje brzuch jak kamień i czasem regularne a czasem nie wiec nie jadę bo wiec ze to nie to i trzeba czekać po nospie jakby trochę się wyciszyly moje skurcze ale brzuch dalej twardy.
ja tez mam ale zdecydowanie w domu sie wyciszaja- wracają jak chodzę tylko, tak samo ja twardniejący brzuch:/
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:A coś wiesz jak się czuje Skabarka?
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:18
KathleenPL, ceska, Czarna_88, anula1990, monaaa85, Gusiak, Anitka201, agatka196, aldonaa, 4me, Mozjaka, Kucykowa, chabasse, wiaraczynicuda, Carolline, kasig, Dżuls, bento, trix, Kasiarzynka, Paulinek, polkosia, Bruma, snoopy_etka, adzia, Wonderland, Misi@, easymum lubią tę wiadomość
-
marlenak_me wrote:hej też nie mogę spac, niewygodnie mi, ciężko się ułożyć i nogi bola po wczorajszym chodzeniu po Krakowie w za ciasnych butach /heh na koniec mi się stopa powiększyła/. Już 39 tydz. więc teraz ja czekam na swą kolej
) to o drugiej przyszła Tas do nas spać więc się przetransportowlam do niej do pokoju. I się zaczęło... Bóle jak na okres plus nacisk na odbyt. Dość nieprzyjemne, skala taka wlasnie okresowa. Przeszło mi gdzieś koło 3 jak mnie zaczal komar napastowac. A potem orzysnelam na chwilę i śniło mi się, że polozna na szkole rodzenia mowila o tym jak radzić sobie z komarami. Absurdalnosc tego snu mnie obudziła... Ale to takie bardziej przysypianie było. No i teraz juz wstalam, kanapkę sobie zrobiłam i tak siedze w wyrze i modle się żeby sen jakiś nadszedł a tu lipa
-
anulka20 wrote:Też ostatnio się nad tym zastanawiałam
a jakie zdanie reszty? A i co jeszcze to boli kuje mnie w dole brzucha oprócz skurczy i twardnien brzucha no nic jak się coś będzie działo to dam znać ale to jeszcze nie ten moment
.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Skrabarka gratulacje dla was i dużo zdrowia
dzielna kobitka jesteś ale iż jesteście razem i to naj ważniejsze
skabarka lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj ze spania mam tyle co nic normalnie... Wiecie co pierwszy raz od chyba 3 czy 4 mc ♡ z mężem
ale mi tego brakowało . Ale za to wstawalam dzisiaj w nocy co dwie godziny
terazbjuzbnie śpię od 5.... skurcze mam co chwilę ale takie znosne nospy nie biorę chyba ze nie będą przechodziły to może wezmę...
Tak w ogóle to dzień dobry hehe i oczywiście miłej niedzieli i powodzenia tym które zaczną nie spodziewanie rodzic