Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Tylko one bolesne są i twardnieje brzuch jak kamień i czasem regularne a czasem nie wiec nie jadę bo wiec ze to nie to i trzeba czekać po nospie jakby trochę się wyciszyly moje skurcze ale brzuch dalej twardy.
    Kuurcze Ty to masz lipę z tymi skurczami :/ ja tez mam ale zdecydowanie w domu sie wyciszaja- wracają jak chodzę tylko, tak samo ja twardniejący brzuch:/

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka!!!! Wreszcie! Dobrze, ze Ci te wody odeszły to przynajmniej lekarze zrobili co trzeba ;) Gratulacje i odpoczywajcie :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • ceska Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Skabarka!!!:))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 23:59

oar8skjod4lwslof.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    A coś wiesz jak się czuje Skabarka?
    Pisała, ze jak to po CC. Na razie lezy, znieczulenie przestawało działać i liczyła, że dostanie jeszcze jakieś przeciwbólowe. Podczas operacji tętno jej zwolniło, ale na szczęście dobrze zareagowała na lek i wszystko wróciło do normy :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to najważniejsze, że wszystko wróciło do normy i jest już razem z Olcia... przekaż proszę Skabarce, że wszystkie ciocie mocno trzymają kciuki, żeby szybko wracały do domku =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejciu tyle maluszków jednego dnia i same małe kobietki :) gratulacje Skabarka :)

• Terazsięuda:-) Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbarka gratulacje cudownie ze macie to za sobą i wszystko oki.

oar8dqk316wccxxh.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba spania nie bedzie dzisiaj. Skurcze z kręgosłupa nieprzyjemne, a jak się kładę to zgaga gigant. I jak tu spać na siedząco... :(

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 04:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka gratulacje!

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 04:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:18

KathleenPL, ceska, Czarna_88, anula1990, monaaa85, Gusiak, Anitka201, agatka196, aldonaa, 4me, nick nieaktualny, Kucykowa, chabasse, nick nieaktualny, Carolline, kasig, Dżuls, bento, trix, Kasiarzynka, nick nieaktualny, polkosia, Bruma, snoopy_etka, adzia, Wonderland, nick nieaktualny, easymum lubią tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzielna byłaś! Jestem taka dumna i się tak cieszę strasznie :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 05:05

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej też nie mogę spac, niewygodnie mi, ciężko się ułożyć i nogi bola po wczorajszym chodzeniu po Krakowie w za ciasnych butach /heh na koniec mi się stopa powiększyła/. Już 39 tydz. więc teraz ja czekam na swą kolej :)

720fbe94f2.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    hej też nie mogę spac, niewygodnie mi, ciężko się ułożyć i nogi bola po wczorajszym chodzeniu po Krakowie w za ciasnych butach /heh na koniec mi się stopa powiększyła/. Już 39 tydz. więc teraz ja czekam na swą kolej :)
    Rozumiem Cię... Ja pospalam może że trzy godziny. Jak udało mi się koło 1 zasnąć (film oglądaliśmy :P) to o drugiej przyszła Tas do nas spać więc się przetransportowlam do niej do pokoju. I się zaczęło... Bóle jak na okres plus nacisk na odbyt. Dość nieprzyjemne, skala taka wlasnie okresowa. Przeszło mi gdzieś koło 3 jak mnie zaczal komar napastowac. A potem orzysnelam na chwilę i śniło mi się, że polozna na szkole rodzenia mowila o tym jak radzić sobie z komarami. Absurdalnosc tego snu mnie obudziła... Ale to takie bardziej przysypianie było. No i teraz juz wstalam, kanapkę sobie zrobiłam i tak siedze w wyrze i modle się żeby sen jakiś nadszedł a tu lipa :/

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka gratulacje kochana. Odpoczywajcie razem z Olcia. ☺
    W końcu się doczekalas i masz już Ole przy sobie. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka - gratulacje! :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, powiem wam, ze tez juz bym chciała miec naszego maluszka przy sobie ;). Ciagna mi sie te dni do terminu cc jak flaki z olejem :P, choc niby to już tak niewiele.

To która dziś sie rozpakowuje? :)

• .ona. Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Też ostatnio się nad tym zastanawiałam ;-) a jakie zdanie reszty? A i co jeszcze to boli kuje mnie w dole brzucha oprócz skurczy i twardnien brzucha no nic jak się coś będzie działo to dam znać ale to jeszcze nie ten moment
    W 38tc dalabym sobie juz spokoj z nospa ;).

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrabarka gratulacje dla was i dużo zdrowia :-) dzielna kobitka jesteś ale iż jesteście razem i to naj ważniejsze :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj ze spania mam tyle co nic normalnie... Wiecie co pierwszy raz od chyba 3 czy 4 mc ♡ z mężem :-) ale mi tego brakowało . Ale za to wstawalam dzisiaj w nocy co dwie godziny :-/ terazbjuzbnie śpię od 5.... skurcze mam co chwilę ale takie znosne nospy nie biorę chyba ze nie będą przechodziły to może wezmę...

Tak w ogóle to dzień dobry hehe i oczywiście miłej niedzieli i powodzenia tym które zaczną nie spodziewanie rodzic ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • isabel08 Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Skarbarka :). Wreszcie się doczekalas. Zdrówka! !

‹‹ 2131 2132 2133 2134 2135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ