X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to jak nie chrapie mój mąż bo każe mu się obrócić na bok to zaczyna pies hehe Alle naj gorzej jest jak oboje razem zaczną to juz po spaniu jest ;-)

Carolline, ziółek lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Wstałam do toalety i już mi się nie chce spać. U mnie dalej cisza. W ogóle dzisiaj co się budziłam, to spałam na plecach. Dziwne, zawsze nie mogę dłużej tak leżeć, bo mi słabo.
    To kto rodzi:)? Pewnie po takim dniu jak wczoraj dzisiaj będzie zero dzieciaczków.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Olcia na tym zdj wyglada jakby miala zla mine bo chcialaby mame jeszcze pomeczyc a tu fikusa jej zrobili i cc haha,super ze juz jest na swiecie,gratuluje...

skabarka lubi tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wooooow, wczoraj mało wchodziłam, a tu takie newsy! :)

Skabarka, pesteczka - moje gratulacje!!! :D Zazdroszczę, że macie już swoje maluchy przy sobie.
    No i chyba worek z wrześniówkami rozwiązał się na dobre :) Ja praktycznie wczoraj cały dzień łaziłam z twardym brzuchem, czasem nawet bolało, ale jak zwykle nic z tego nie wynika. A gin kazał dzieciaka wyganiać :/ Za to dziś wstawałam na siusiu co równe 2 godziny, myślałam że szału dostanę. Jak to nie przez obniżenie się brzucha, to już nie wiem dlaczego tak sikam na ogrągło.

8pdp47e.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba ostatnio za dużo czasu spędzam na forum bo drugą noc z rzędu śniął mi się jakieś pierdoły związane z porodem :) no i nie ma co ukrywać worek wrześniowy rozwiązuje się, teraz to już może codziennie będzie pojawiało się nowe dziecko na świecie, to już 8 bąbelków? ;)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze co jak teraz wstałam to szybko na forum czy mamy nowe dzieciaczki:)
    Gratuluje Skabarka :) No i ciekawe kogo dzisiaj kolej :)

• Carolline Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez noc do dupy. To ze siku z 5 razy to norma nawet nie zwracam uwagi, ale gorąco tak w pokoju, ze myślałam ze zejdę do tego maz chrapiący w najlepsze a psa myślałam, ze autentycznie do worka z kamieniem na szyi wrzucę i na dno morza cała noc non stop kursował a raczej taranował wszystko po drodze od okna do okna za jakimiś ptakami. Także jestem mega nie wyspana i z bólem głowy i jak sobie myśle, ze takich nocy nie przespanych niedługo bedzie sporo to mi sie słabo robi :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 09:15

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczynki! :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez faralnie , wymioty i biegunka cala noc. Zjadlam kisiel , nie mam sily po prostu,

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    U mnie tez faralnie , wymioty i biegunka cala noc. Zjadlam kisiel , nie mam sily po prostu,

Obyś sie nie odwodniła =/

74disg18xt1q3yyo.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Skabarka Gratulacje, życzę szybkiego powrotu do formy.

Ja od wczoraj się martwię :-( ... mała rusza się, ale nie wypycha tylko jakieś obroty albo delikatne ruchy. Jest bardzo spokojna, czasami jak przyłożę ręce do brzucha to dopiero czuję, że coś się tam dzieje... Myślę czy jechać na IP, albo do położnej zadzwonię jeżeli do południa nic się nie zmieni.

sRUqp2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bento ja mam to samo z moim. Wczoraj był bardzo spokojny, aż mówiłam, że chyba się obraził. Dzisiaj też jeszcze jakoś mnie nie skopał:( Zaczynam się martwić.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • trix Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,

Skabarka, Pesteczka - ogromne gratulacje!!!

jak tak sobie narzekamy, to mnie od wczoraj boli gardło.

Miłego dnia

atdcwn154po83a78.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję pesteczka, skabarka;) aż miło się czyta, że dzieciaczki wszystkich już są coraz bliżej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :)

Nocka przespana z 2przerwami bo zgaga i wc , zrobiłam sibie miętowa herbatę na noc i dała radę jak była ciepła potem już nie pomogła :D

Serduszkowalam sie wczoraj i nie wiedziałam ze jeszcze dam rade 3pozycje zrobić :D :D :D

Bóli brak a czułam się jak dziewica i tylko co chwile mowilam ze powoli :D

Rano wyleciała galereta ale to po stosunku pewnie .

Miłego dnia i czekam na kolejne maluszki :)

• bento Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już pod koniec tygodnia mogła bym urodzić, powiem Wam że była bym spokojniejsza...

sRUqp2.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry brzuchatki :) u mnie nocka super przespana po raz pierwszy od niepamiętnych czasów nawet na siusiu nie chodziłam :)
    też bym mogła juz w tym tygodniu urodzić, bo przeraża mnie ten powrót upałów pod koniec tygodnia, znowu się pewnie tylko umęcze, łapki mi spuchną, o nie, ja juz nie chcę

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się znowu nie wyspałam, do tego okropnie boli mnie żołądek - chyba szykuje się kolejny marudny dzień. :(

Co do ruchów to moja mała, im ciąża starsza, tym bardziej regularnie miewa takie słabe smyrania. Nie lubię tego, bo to stresujące jak trzeba się domyślać czy to dziecko czy w brzuchu burczy, ale ona po prostu miewa takie dni - kontrolowałam to ktg i dodatkowym usg i wszystko wyszło ok.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje również zdecydowanie by mogło wyjść w tym tygodniu:D Mam wrażenie, że z dnia na dzień coraz lepiej się czuję:D

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Bento ja mam to samo z moim. Wczoraj był bardzo spokojny, aż mówiłam, że chyba się obraził. Dzisiaj też jeszcze jakoś mnie nie skopał:( Zaczynam się martwić.

U mnie to samo.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
‹‹ 2132 2133 2134 2135 2136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ