Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to jeszcze się z łóżka nie zebralam. Mąż pojechał do pracy, mloda gada z sąsiadka albo maltretuje babcię, a ją jakoś dogorywam.
    Jak się obudzilam po tych paru godzinach snu to mocno się zdziwilam bo lezalam prawie na brzuchu. I młody się przemiescil z prawej części brzucha (bo na tej stronie akurat musiałam spać) na lewą. I teraz jakoś tak dziwnie w poprzek go czuję. Próbuje go wymacac, ale mój brzuch jest specyficzny i nie bardzo mogę. Heh, dobrze, że jutro mam te konsultację bo chyba wyjde z siebie...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten mój mąż mnie osłabia :D

Stwierdził że fajnie by było gdybym urodziła dzisiaj albo 26 :D
    A dlaczego?
    Bo łatwiej by mu było zapamiętać , ja mam 23urodziny a on 26 tyle ze w innych miesiącach :D

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:21

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:30

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pesteczko, Skarbko gratuluje :) Zdrówka dla Was i dla córeczek <3

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, wpadłam życzyć szybkich i lekkich porodów:) mój pierwszy synek jest z września 2014 :) piękny czas na poród :) powodzenia

Czarna_88, KathleenPL, Gusiak, easymum, kasig lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje mamusiom ! :)

A mi wczoraj na urodzinach chrzesnicy mowili ze brzuch mi opadl i teraz jestem zeschizowana i ciagle przy lustrze siedze :D

trix lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz mnie zaskoczyl! Przyniosl sam z siebie i skrecil loZeczko, poprEstawial w sypialni zeby sie zmiescilo wszystko. Nawet wozek do prania rozebral:)

KathleenPL, Czarna_88, trix lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka wrote:
    Cześć!Mam pytanie - wiem, że ten temat się przewijał ale że mnie bezpośrednio nie dotyczył to jakoś się nie skupiałam. Od 3 dni mam nocne kurcze łydek. Dziś taki, że do tej pory mnie noga boli. Jak to jest z tym magnezem w ciąży? W domu mam Magne B6 (48 mg), ale bez ulotki. Moja gin jest na urlopie. Myślicie, że mogę brać bez żadnej konsultacji? Panikara czasem ze mnie bez powodu :) .
    ja biore 3x2 od samego poczatku w tej ciazy jak i w poprzedniej. Magnez jest akurat bezpieczny i wskazany.

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo widzę że się intensywnie rozpakowujemy ;) gratuluję dziewczyny ;) a ja napatrzec się na moją Amelke nie mogę ;) ładnie ciągnie z piersi, straciła póki co raptem 50 g. Mi laktacja się rozkręca...czekam na męża i synka aż wpadną...jedyne co jest kiepskie to mam do d......y morfologie i jak się nie poprawi to jutro transfuzja....generalnie o niebo lepiej znoszę ta cc niż poprzednia...;)

Czarna_88, Gusiak, Anitka201, .ona., karolcia87, chabasse, easymum, nick nieaktualny, kasig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alutka a jaką masz morfologię? życzę dużo zdrówka i utul od nas maleństwo ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka nie bój się transfuzji, ja miałam przetoczoną krew po CC i od razu poczułam się znacznie lepiej (mimo, że przed wcale nie czułam się specjalnei źle) :)
    Krew stawia na nogi lepiej, niż mocna kawa ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• przyszła mama Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi chyba wlasnie wylecial ten slynny czop. Sluz z krwia i cos w rodzaju galaretki. Ile przed porodem moze odleciec?:)

Nancy87, Czarna_88, Gusiak, trix, diatomka lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama wrote:
    A mi chyba wlasnie wylecial ten slynny czop. Sluz z krwia i cos w rodzaju galaretki. Ile przed porodem moze odleciec?:)
    Nawet pare miesiecy przed. Kumpela bez czopa i z 2cm rozwarciem chodziła 2 miesiace ;P Jeszcze sie przeterminowała. Więc IMO nie ma reguły :)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie jakie to wszystko indywidualne jest .
    Jedna chodzi ze skurczami tydzień , drugiej odchodzą wody i rodzi na momencie , kolejnej czop wyleci w całości i czeka , innej z kolei wylatuje po kawałku albo i nie .

Teraz trzeba jakos się przyglądać co się dzieje tak jak np czekając parę miesięcy temu na objawy owulacji :D
    Człowiek to jednak trudna "maszyna":D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Dzisiaj świętuje swoje urodziny i z tej okazji wrzucam pierwszy raz i pewnie ostatni ;) zdjęcie swojego brzuszka :)

2d19cb09e3fe4863med.jpg

Gratulacje dla świeżo upieczonych mamusiek!!!

agatka196, Dominka92, .ona., karolcia87, Gusiak, nick nieaktualny, trix, snoopy_etka, Carolline, Czarna_88, bento, la_lenka, Bruma, easymum, diatomka, Wonderland, kasig, nick nieaktualny, Lilla My, Anitka201, adzia, Dżuls lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wszystkiego dobrego :)

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wszystkiego najlepszego! I brzuszek jaki piękny :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama wrote:

Czasem pare dni przed albo tygodni, a czasem kilka godzin ;) z krwią niby do porodu bliżej niz dalej podobno.

• .ona. Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka - pieknie wygladasz :). Sto lat!

‹‹ 2134 2135 2136 2137 2138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ