Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle to jeszcze się z łóżka nie zebralam. Mąż pojechał do pracy, mloda gada z sąsiadka albo maltretuje babcię, a ją jakoś dogorywam.
Jak się obudzilam po tych paru godzinach snu to mocno się zdziwilam bo lezalam prawie na brzuchu. I młody się przemiescil z prawej części brzucha (bo na tej stronie akurat musiałam spać) na lewą. I teraz jakoś tak dziwnie w poprzek go czuję. Próbuje go wymacac, ale mój brzuch jest specyficzny i nie bardzo mogę. Heh, dobrze, że jutro mam te konsultację bo chyba wyjde z siebie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiarzynka wrote:Cześć!Mam pytanie - wiem, że ten temat się przewijał ale że mnie bezpośrednio nie dotyczył to jakoś się nie skupiałam. Od 3 dni mam nocne kurcze łydek. Dziś taki, że do tej pory mnie noga boli. Jak to jest z tym magnezem w ciąży? W domu mam Magne B6 (48 mg), ale bez ulotki. Moja gin jest na urlopie. Myślicie, że mogę brać bez żadnej konsultacji? Panikara czasem ze mnie bez powodu
.
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyOoo widzę że się intensywnie rozpakowujemy
gratuluję dziewczyny
a ja napatrzec się na moją Amelke nie mogę
ładnie ciągnie z piersi, straciła póki co raptem 50 g. Mi laktacja się rozkręca...czekam na męża i synka aż wpadną...jedyne co jest kiepskie to mam do d......y morfologie i jak się nie poprawi to jutro transfuzja....generalnie o niebo lepiej znoszę ta cc niż poprzednia...
Czarna_88, Gusiak, Anitka201, .ona., karolcia87, chabasse, easymum, magdalenkaihelenka, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama wrote:A mi chyba wlasnie wylecial ten slynny czop. Sluz z krwia i cos w rodzaju galaretki. Ile przed porodem moze odleciec?
-
nick nieaktualnyPatrzcie jakie to wszystko indywidualne jest .
Jedna chodzi ze skurczami tydzień , drugiej odchodzą wody i rodzi na momencie , kolejnej czop wyleci w całości i czeka , innej z kolei wylatuje po kawałku albo i nie .
Teraz trzeba jakos się przyglądać co się dzieje tak jak np czekając parę miesięcy temu na objawy owulacji
Człowiek to jednak trudna "maszyna"
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Dzisiaj świętuje swoje urodziny i z tej okazji wrzucam pierwszy raz i pewnie ostatnizdjęcie swojego brzuszka
Gratulacje dla świeżo upieczonych mamusiek!!!agatka196, Dominka92, .ona., karolcia87, Gusiak, wiaraczynicuda, trix, snoopy_etka, Carolline, Czarna_88, bento, la_lenka, Bruma, easymum, diatomka, Wonderland, kasig, Sigma, Lilla My, Anitka201, adzia, Dżuls lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama wrote:A mi chyba wlasnie wylecial ten slynny czop. Sluz z krwia i cos w rodzaju galaretki. Ile przed porodem moze odleciec?
Czasem pare dni przed albo tygodni, a czasem kilka godzinz krwią niby do porodu bliżej niz dalej podobno.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka