Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy Nancy pisała, ale dopiero weszłam może powtórzę Lady pisała mi o 11;15 , że wychodzą do domu
Koalka wszystkiego dobrego
easymum, trix, magdalenkaihelenka, Czarna_88, Koalka, Gusiak, ceska, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Koalka wszystkiego najlepszego!!!
Ta końcówka hormonalna to mnie na prawdę wykończy, te zmiany nastrojów a do tego dzisiaj wstałam pełna energii, czułam się rewelacyjnie a po 12:00 nagły gwałtowny spadek energii...jakby mi ktoś wyłączył zasilaniePołożyłam się i zasnęłam na 2,5 godz.!!!!
Do tego dzisiaj młody też jakiś taki mało ruchliwy...Koalka lubi tę wiadomość
-
Hej,od rana mialam mega przyplyw energi.Troche ogarnelam sobie w szafkach z.papierami,rachunkami.A teraz leze plackiem i okropnie sie czuje od paru godzin jest mi niedobrze,cukier w normie,temperatura i cisnienie troche obnizone.Nie moge nic przelknac,usta mi wysychaja okropnie a na dodatek czuje klocie tak jakby w szyjce macicy,najgorzej przy siadaniu.Przy ukladaniu papierkow przeszla mi mysl przez glowe ze moge dzisiaj urodzic,nie wiem skad sie wziela...Od jakis dwoch godzin czuje chec zrobienia stolca-nie wiem czy to dziecko naciska tak na odbyt...nie chce panikowac dlatego nie pisalam wczesniej o tych dolegliwosciach...mam pytanie czy ktoras miala podobnie?nigdy mi sie nie zdarzylo takie samopoczucie i towarzyszacy temu strach buu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 16:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Lady jednak nie wyszła. Napisała mi:
jednak nie byl pediatra i mamy zostac z tym serduszkie i malej sie nie odbija i nie ulewa po jedzeniu i zostajemy
Raz ze w poniedziałek rodzi teraz ze wyjdzie i dupa blada -
nick nieaktualnyanula1990 wrote:Wolałbym jeszcze zaczekać...no nic plan na dzisiaj to lezenie i czekanie na poprawe sytuacji ...
No to my chcieliśmy doprawic serduszkowanie , tak mi sie rzygac zachcialo ze zeszlam
P chwili jakiś gorące uderzenie miałam i cała spocona , oczywiście na wc mnie pogoniło bo stolec -
Lady Trzymam kciuki abyście wyszły ze szpitala jak najszybciej.
Córcia rusza się dziś ładnie, może bez jakiegoś dużego wypychania, ale czuję ją co chwilę
Za to ja am totalny spadek formy, zdrzemnęłam się trochę i teraz kręci mi się w głowie bo mam bardzo niskie ciśnienie.
Dziewczyny czy któraś z Was kupiła może leżaczek- bujaczek firmy tiny love(taki z muzycznym krabem- zawieszką)? -
nick nieaktualny
-
bento wrote:Lady Trzymam kciuki abyście wyszły ze szpitala jak najszybciej.
Córcia rusza się dziś ładnie, może bez jakiegoś dużego wypychania, ale czuję ją co chwilę
Za to ja am totalny spadek formy, zdrzemnęłam się trochę i teraz kręci mi się w głowie bo mam bardzo niskie ciśnienie.
Dziewczyny czy któraś z Was kupiła może leżaczek- bujaczek firmy tiny love(taki z muzycznym krabem- zawieszką)?